سلام دوستان
چندتا سوال داشتم. ممنون میشم دوستانی که میدونن جواب بدن.
ستون بتنی می تواند به شکل مستطیل با ابعاد 30 در 50 باشد؟ اگر ممکن است ابعاد درستش را بفرمایید.
ابعاد ستون بتنی
ساختمان های 8 طبقه : 70* 40
ساختمان های 6 و 7 طبقه: 35* 60
ساختمان های 4 و 5 طبقه: 30* 55
راهروهای داخلی واحد می تواند به عرض 90 باشد؟ در صفحه 89 مبحث 4 این طور نوشته ولی در جزوه ی یکی از اساتید معروف دیدم گفته کمتر از 120 نباشد!
نمی دونم. ب نظرم شما همون 1.20 بگیرید
برای درزانقطاع باید ارتفاع طبقات را دقیق محاسبه کنیم یا یک محاسبه ی حدودی برای هر طبقه کافی است؟
باید محاسبه دقیق باشه و بعد عدد رو گرد کنیم
بعد اگر باکس پله یعنی خرپشته در یک طرف پلان قرار گیرد در آن سمت ارتفاع خرپشته را هم در محاسبه ی درز انقطاع در نظر می گیریم و برای سمت دیگر ساختمان فقط تا کف بام. آیا این صحیح است؟ در این صورت درز انقطاع دو طرف با هم برابر نمی شوند. درسته؟
خیر برای محاسبه درز انقطاع خرپشته را در نظر نمیگیرم
یکی از اساتید در جزوه شان شدیدا تاکید دارند که داکت پشت آسانسور اصلا نیاز نیست. در حالی که در پایین صفحه ی 37 مبحث 15 به قراردادن یک داکت برای آسانسور جهت تهویه تاکید شده. ولی این استاد در جزوه تاکید کرده که در اتاقک اسانسور دریچه تهویه وجود دارد و نیازی به داکت نداریم. نظر شما چیست؟
آیا این درست است که حتی اگر اتاق تاسیسات جهت تهویه پنجره ای به بیرون دارد باز هم به یک داکت دودکش نیاز دارد؟ اگر درست است ابعاد داکت دودکش و همین طور ابعاد داکتی که هم برای دودکش و هم برای تهویه باشد را بدهید.
اگر امکان تعبیه پنجره باشه نیازی به داکت نیست
آیا در دیواره ی داکت باید بازشو قرار دهیم؟ عرض آن چه قدر باشد؟
داکت اصلی رو میدونم که باید داشته باشه. به عرض 60 سانت. بقیه داکت ها هم به نظرمن اگه به عنوان تهویه عمل کنن باید داشته باشن. ولی مطمئن نیستم
کلا ممنون می شم اگر کسی راجع به داکت ها اطلاعات کامل داره توضیح در مورد ابعادشون بدهند. مثلا ابعاد داکتی که صرفا برای تهویه یا تاسیسات است برای هرکدام از فضاهای خیس چه قدر باشد؟ در صورتی که داکت هم برای تهویه و هم برای تاسیسات باشد چه طور؟ آیا می توان برای هر فضا داکت تهویه و تاسیسات را جدا کرد؟ و با همین خصوصیت داکت تاسیسات را تا همکف ادامه داد و داکت تهویه را فقط تا بام؟ یا حتما باید مشترک طراحی شوند؟ در مورد ابعاد لطفا حتما دوستان توضیح دهید.
ببخشید زیاد شد
در مورد ابعاد داکت من دو تا منبع دارم ک نمیدونم کدومش درسته. دوستان اگه میدونن نظر بدن. من خودم ی چیزی بین این دو تا میگیرم.

متشکرم