تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

maryam zarghami

عضو جدید
سلا دوستان یک سوال نوع سقف و تو ازمون چی بنویسم که ضخامتش 30 سانت باشه ؟؟؟؟؟
مثلا عرشه فولادی یا تیرچه بلوک ضخامتشون چند میشه؟ 30 سانتی میشه یا نه بیشتر؟

roya et

عضو جدید
سلا دوستان یک سوال نوع سقف و تو ازمون چی بنویسم که ضخامتش 30 سانت باشه ؟؟؟؟؟
مثلا عرشه فولادی یا تیرچه بلوک ضخامتشون چند میشه؟ 30 سانتی میشه یا نه بیشتر؟

سلام.فکر میکنم تیرچه بلوک 30 سانتیه.حالا باز دوستان راهنمایی کنن.

hekmatiy

عضو جدید
سلام می تونم بپرسم چند شدین؟
:cry: کارتون 90 درصد شبیه کار منه ... من 19 شدم... اییییییییی خداااااااااااااا :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

سلاماگه كارتون را داريد بزاريد تا ببينيم ايرادش كجا بوده. من خيلي روي نكات اجرائيش حساس بودم. مثلا به همون نيم ستوني كه من توي زيرزمين براي پله بالا گذاشتم دقت كنيد كه خيلي نكته مهميه. و يا بحث نورگيري واحد 2 خوابه من از اون اتاق. مثلا توي اون اتاق من مساحت را 13 گرفتم كه سطح نورگيريش ميشه 1.7 و ميشه 1.85 متر مربع. و فضاي كف تراسم كه ابعادي معادل 3.28 در 1.40 داره رادقت كنيد اين هم مساحتش ميشه 4.59 حالا سطح نورگيري اتاق را ضربدر 2 كنيد كه ميشه 3.71 و اين مقدار را با 1.4 سطح كف تراس جمع كنيد كه 1.4 سطح كف تراس ميشه1.15 و جمع اين دو عدد ميشه 4.85.
حالا اين مقدار بايد از سطح باز جلوي تراسم كوچكتر باشه. من ارتفاع طبقمو 3.06 گرفتم كه اگه 30 سانت ضخامت سقف و 1.10 جان پناه را ازش كم كنيد فضاي باز جلوي تراسم 1.66 ميشه.
اكنون 1.66 را در عرض تراس كه 3.28 ضرب كنيد. كه عددي برابر با 5.45 به ما ميده و اين عدد از 4.85 به دست آمده بزرگتره. حالا فكر كنيد اون راهروي دسترسي كه من گذاشتم حمام ميشد و مساحت اتاقم 17.5 متر مربع ميشد. اين را شما محاسبه كنيد ببينيد كه ايا ظوابط نورگيري رعايت ميشه يا نه كه مسلما نه هستش چون حتي شما با رعايت عمق 7 متر و و عمق مناسب تراس باز هم ظوابطنورگيريتون براورده نشده.
اين يكي از نكات مهم نورگيري تراسه كه متاسفانه بچه ها اصلا دقت نميكنند و اكثر اتاقهايي كه از تراس نور ميگيرند ظوابط نورگيري را ندارن.
يكي از تصحيح كنندگان آزمون دكتر ثقفي استاد دانشگاه تهرانه با توجه به اين كه من يك شناخت نسبي از ايشون دارم ميدونم كه تو تصحيح بسيار ادم بيرحمي هستن به ويژه اگه شما اشتباه اجرائي داشته باشيد. پس به نحوه اجراتون بسيار دقت كنيد.

hekmatiy

عضو جدید
کارتون خیلی خوب هست مهندس. متوجه منظورتون نشدم: "
اشتباه عمده من گرفتن ارتفاع زیرزمین به ارتفاع 2.55 بود که همه چیز را تغییر میداد
"
زیرزمین رو باید 2.4 بگیریم ارتفاع خالصش رو. حالا دوستان با فرض اینکه توقفگاه کوچک هست ارتفاع رو 2.2 گرفتم که البته از هر دوش قبولی داشتیم.
فقط چیزی که من توی کار شما دیدم. به عنوان پیشنهاد و نه خطا اینکه درب سرویس واحد پایینی زیاد تو چشمه. کارتون خیلی حرفه ای که قطعا ناشی از تمرین زیاده

خيلي ممنونم. شما خيلي لطف داريد، ببينيد تويصورت سئوال گفته طبقه زيرزمين، توي جدولي كه داخل مبحث 4 هستش گفته ارتفاع زيرزمين بايد 2.40 باشه كه با 30 سانتي متر سقف ميشه 2.70 كه من اومده بودم و 2.25 گرفته بودم (طبق ظوابط پاركينگ كوچك). بنابراين طول رمپ من كمتر شده و پاركينگم اونجوري در اومد خوب اگه من 2.70 ميگرفتم طول رمپ من بيشتر ميش و چيدمان خودروهام تغيير ميكرد يعني 3 تا خودرو اونجا پارك نميشد و بايد پله ام را طولي ميذاشتم كه يه ماشين جلوي راه پله و 2 تا بغلش پارك كنم. درسته كه من كارم توي زيرزمين راحت بود ولي تو طبقات خيلي اذيت شدم.من حاشيه نويسي زياد داشتم.
ديوارها و سقف ها يمختلف با توجه به ظوابط صوت و انرژي پيشنهاد دادم. سايه بانم طبق اصول سايه بان جنوبي براي شيراز بود و خيلي پر و پيمون و با جزئيات بود. دقيقا طبق ظوابط بود. و لطف بيكران خدا بود كه قبول شدم ولي دو ماهي من مداوم تمرين حل كرده بودم.

hekmatiy

عضو جدید
سلام می تونم بپرسم چند شدین؟
:cry: کارتون 90 درصد شبیه کار منه ... من 19 شدم... اییییییییی خداااااااااااااا :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

راستي من 25 شده بودم. چيزي نمونده بود زيرزمين بدبختم كنه ولي لطف خدا شامل حالم شد.

alizare49

عضو جدید
تو واحدای کمتر از 75 متر میشه،البته اگه عمق نورگیری بیشتراز 7متر نشه.
نه نمیشه ازکاربن استفاده کرد .ولی اگه میشد چیییی مییییییشُد:D
میگن پشت پوستی رو محل ستونارو سیاه کن بعد مثه کاربن بنداز رو کار،فقط خیلی باید مراقب باشی کثیف کاری نشه یا دقیق دربیاد.

[FONT=&quot]نه داداش اشتباه نکن تامین نور آشپزخونه از پذیرایی ممکنه (البته در واحد زیر 75 متر)[/FONT]​
[FONT=&quot]ولی عکسش صادق نیست[/FONT]
[FONT=&quot]یعنی تامین نور پذیرایی از آشپزخونه ممکن نیست [/FONT]​

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
آها حواسم نبود ببخشید دوستان.
تامین نور آشپزخونه از پذیرایی ممکنه نه پذیرایی از آشپزخونه.

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
آها حواسم نبود ببخشید دوستان.
تامین نور آشپزخونه از پذیرایی ممکنه نه پذیرایی از آشپزخونه.
بهتره بگیم که فضای درجه یک از جداره نور بگیره و فضای درجه دو از عمق اون

معمار111

عضو جدید
طبق مبحث 4
1-3-5-5-4 - آشپزخانه مستقل باید دارای نور طبیعی باشند. در آشپزخانه باز و دیواری استفاده از تهویه و نور مصنوعی در صورت عدم امکان تعبیه نور و تهویه طبیعی و در صورت مجاز بودن استفاده از آن ها در تصرف مورد نظر الزامیست.

سلام این طور نیست چون زمینی که شمالی است پشت زمین حیاط پلاک بعدی است لذا نیاز به درز انقطاع نداره لذا صحیح درز انقطاع را کشیده

ج.ع

عضو جدید
سلام دوستان

چندتا سوال داشتم. ممنون میشم دوستانی که میدونن جواب بدن.

ستون بتنی می تواند به شکل مستطیل با ابعاد 30 در 50 باشد؟ اگر ممکن است ابعاد درستش را بفرمایید.

راهروهای داخلی واحد می تواند به عرض 90 باشد؟ در صفحه 89 مبحث 4 این طور نوشته ولی در جزوه ی یکی از اساتید معروف دیدم گفته کمتر از 120 نباشد!

برای درزانقطاع باید ارتفاع طبقات را دقیق محاسبه کنیم یا یک محاسبه ی حدودی برای هر طبقه کافی است؟ بعد اگر باکس پله یعنی خرپشته در یک طرف پلان قرار گیرد در آن سمت ارتفاع خرپشته را هم در محاسبه ی درز انقطاع در نظر می گیریم و برای سمت دیگر ساختمان فقط تا کف بام. آیا این صحیح است؟ در این صورت درز انقطاع دو طرف با هم برابر نمی شوند. درسته؟

یکی از اساتید در جزوه شان شدیدا تاکید دارند که داکت پشت آسانسور اصلا نیاز نیست. در حالی که در پایین صفحه ی 37 مبحث 15 به قراردادن یک داکت برای آسانسور جهت تهویه تاکید شده. ولی این استاد در جزوه تاکید کرده که در اتاقک اسانسور دریچه تهویه وجود دارد و نیازی به داکت نداریم. نظر شما چیست؟

آیا این درست است که حتی اگر اتاق تاسیسات جهت تهویه پنجره ای به بیرون دارد باز هم به یک داکت دودکش نیاز دارد؟ اگر درست است ابعاد داکت دودکش و همین طور ابعاد داکتی که هم برای دودکش و هم برای تهویه باشد را بدهید.

آیا در دیواره ی داکت باید بازشو قرار دهیم؟ عرض آن چه قدر باشد؟

کلا ممنون می شم اگر کسی راجع به داکت ها اطلاعات کامل داره توضیح در مورد ابعادشون بدهند. مثلا ابعاد داکتی که صرفا برای تهویه یا تاسیسات است برای هرکدام از فضاهای خیس چه قدر باشد؟ در صورتی که داکت هم برای تهویه و هم برای تاسیسات باشد چه طور؟ آیا می توان برای هر فضا داکت تهویه و تاسیسات را جدا کرد؟ و با همین خصوصیت داکت تاسیسات را تا همکف ادامه داد و داکت تهویه را فقط تا بام؟ یا حتما باید مشترک طراحی شوند؟ در مورد ابعاد لطفا حتما دوستان توضیح دهید.

ببخشید زیاد شد

متشکرم

ج.ع

عضو جدید
دوستان مي تونن راهنمايي كنن كه كدوم آسانسور بايد استفاده بشه؟

سري الف 630 كيلوگرم يا سري ب؟ اصلا اين انتخاب بر چه اساسي است؟ عكس مربوط به صفحه 66 مبحث 15 است

elevator.jpg

و يك سوال ديگر اينكه مگر نه اينكه ارتفاع سرگيري ورودي پاركينگ 180 است پس اين 205 كه عده اي مي گويند از كجا آمده؟

دوستان اگر ممكن است سوالات قبلي من را در پست هاي قبل پاسخ دهند. در مورد راهرو ها من حتي در اين فروم ديدم اكثر بچه ها مي گويند حداقل عرض راهروي داخلي واحد 120. دليلش چيست؟ و اون عدد 90 سانتي متر صفحه ي 89 مبحث 4 مربوط به چيست؟

ممنون از دوستاني كه جواب مي دهند.

khazaei1

عضو جدید
سلام دوستان

چندتا سوال داشتم. ممنون میشم دوستانی که میدونن جواب بدن.

ستون بتنی می تواند به شکل مستطیل با ابعاد 30 در 50 باشد؟ اگر ممکن است ابعاد درستش را بفرمایید.
ابعاد ستون بتنی
ساختمان های 8 طبقه : 70* 40
ساختمان های 6 و 7 طبقه: 35* 60
ساختمان های 4 و 5 طبقه: 30* 55

راهروهای داخلی واحد می تواند به عرض 90 باشد؟ در صفحه 89 مبحث 4 این طور نوشته ولی در جزوه ی یکی از اساتید معروف دیدم گفته کمتر از 120 نباشد! نمی دونم. ب نظرم شما همون 1.20 بگیرید

برای درزانقطاع باید ارتفاع طبقات را دقیق محاسبه کنیم یا یک محاسبه ی حدودی برای هر طبقه کافی است؟ باید محاسبه دقیق باشه و بعد عدد رو گرد کنیم
بعد اگر باکس پله یعنی خرپشته در یک طرف پلان قرار گیرد در آن سمت ارتفاع خرپشته را هم در محاسبه ی درز انقطاع در نظر می گیریم و برای سمت دیگر ساختمان فقط تا کف بام. آیا این صحیح است؟ در این صورت درز انقطاع دو طرف با هم برابر نمی شوند. درسته؟ خیر برای محاسبه درز انقطاع خرپشته را در نظر نمیگیرم

یکی از اساتید در جزوه شان شدیدا تاکید دارند که داکت پشت آسانسور اصلا نیاز نیست. در حالی که در پایین صفحه ی 37 مبحث 15 به قراردادن یک داکت برای آسانسور جهت تهویه تاکید شده. ولی این استاد در جزوه تاکید کرده که در اتاقک اسانسور دریچه تهویه وجود دارد و نیازی به داکت نداریم. نظر شما چیست؟

آیا این درست است که حتی اگر اتاق تاسیسات جهت تهویه پنجره ای به بیرون دارد باز هم به یک داکت دودکش نیاز دارد؟ اگر درست است ابعاد داکت دودکش و همین طور ابعاد داکتی که هم برای دودکش و هم برای تهویه باشد را بدهید. اگر امکان تعبیه پنجره باشه نیازی به داکت نیست

آیا در دیواره ی داکت باید بازشو قرار دهیم؟ عرض آن چه قدر باشد؟ داکت اصلی رو میدونم که باید داشته باشه. به عرض 60 سانت. بقیه داکت ها هم به نظرمن اگه به عنوان تهویه عمل کنن باید داشته باشن. ولی مطمئن نیستم

کلا ممنون می شم اگر کسی راجع به داکت ها اطلاعات کامل داره توضیح در مورد ابعادشون بدهند. مثلا ابعاد داکتی که صرفا برای تهویه یا تاسیسات است برای هرکدام از فضاهای خیس چه قدر باشد؟ در صورتی که داکت هم برای تهویه و هم برای تاسیسات باشد چه طور؟ آیا می توان برای هر فضا داکت تهویه و تاسیسات را جدا کرد؟ و با همین خصوصیت داکت تاسیسات را تا همکف ادامه داد و داکت تهویه را فقط تا بام؟ یا حتما باید مشترک طراحی شوند؟ در مورد ابعاد لطفا حتما دوستان توضیح دهید.

ببخشید زیاد شد
در مورد ابعاد داکت من دو تا منبع دارم ک نمیدونم کدومش درسته. دوستان اگه میدونن نظر بدن. من خودم ی چیزی بین این دو تا میگیرم.
23.jpg

11111.jpg
متشکرم

در مورد تهوبه آسانسور هم منم شنیدم که احتیاجی به داکت نیست. ولی مطمئن نیستم

ج.ع

عضو جدید
سلام و روز بخیر

خیلی ممنون از پاسخ کاملتون.

منظورتون از داکت اصلی کدام است؟ یعنی این داکت اصلی باید در کجا قرار گیرد؟ اگر منظور داکت اتاق تاسیسات است با فرض اینکه این اتاق دارای پنجره باشد و شما فرمودید نیاز به داکت دیگری ندارد پس این داکت اصلی در کجا قرار می گیرد؟

در عکس دومی که قرار دادید نوشته شده برای داکت ها نمایش دریچه ی بازدید الزامی است. کسی از دوستان نمونه ی صحیحی دارند از ترسیم این دریچه؟ یعنی در دیواره ی داکت بازشویی مانند پنجره قرار دهیم؟ عرض آن چه قدر باشد؟

من دو تا سوال دیگه هم مطرح کردم در پست های قبلی. یکی درباره ی ابعاد آسانسور با توجه به عکسی که گذاشتم و یکی هم ارتفاع سرگیری رمپ که 180 است .ممنون می شم اونا رو هم اگر شما یا بقیه ی دوستان می دونن پاسخ بدن.

یک سوال دیگر هم داشتم. در فوروم دیدم جایی یکی از دوستان اشاره کردند 《در باکس پله مثلا با در نظر گرفتن ستون بتنی 40 در 40 حداقل طول باکس نباید از 5.5 متر کمتر شود. 》این موضوع زمانی صحیح است که کف پله ها را 30 سانتی در نظر بگیریم. اما اگر کف پله ها را 28 سانتی در نظر بگیریم این اندازه 5.32 خواهد بود. سوالم این است که چرا اکثر دوستان این موضوع را در نظر نمی گیرند؟ ایا گذاشتن کف پله 28 سانتی اشکال دارد؟

باز هم ممنون از وقتی که می گذارید.

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر ممتاز
سلام و روز بخیر

منظورتون از داکت اصلی کدام است؟ یعنی این داکت اصلی باید در کجا قرار گیرد؟

من دو تا سوال دیگه هم مطرح کردم در پست های قبلی. یکی درباره ی ابعاد آسانسور با توجه به عکسی که گذاشتم و یکی هم ارتفاع سرگیری رمپ که 180 است .ممنون می شم اونا رو هم اگر شما یا بقیه ی دوستان می دونن پاسخ بدن.

یک سوال دیگر هم داشتم. در فوروم دیدم جایی یکی از دوستان اشاره کردند 《در باکس پله مثلا با در نظر گرفتن ستون بتنی 40 در 40 حداقل طول باکس نباید از 5.5 متر کمتر شود. 》این موضوع زمانی صحیح است که کف پله ها را 30 سانتی در نظر بگیریم. اما اگر کف پله ها را 28 سانتی در نظر بگیریم این اندازه 5.32 خواهد بود. سوالم این است که چرا اکثر دوستان این موضوع را در نظر نمی گیرند؟ ایا گذاشتن کف پله 28 سانتی اشکال دارد؟

ارتفاع و عرض پله با استفاده از فرمول 2h+b=63 or 64 محاسبه می شود. شما به این نکته حتما توجه بفرمائید.

khazaei1

عضو جدید
سلام و روز بخیر

منظورتون از داکت اصلی کدام است؟ یعنی این داکت اصلی باید در کجا قرار گیرد؟ اگر منظور داکت اتاق تاسیسات است با فرض اینکه این اتاق دارای پنجره باشد و شما فرمودید نیاز به داکت دیگری ندارد پس این داکت اصلی در کجا قرار می گیرد؟ چون همه داکتایی ک برای سرویس بهداشتی و آشپزخونه در نظر میگیرم نمیتونن تا زیرزمین برن، یه داکت اصلی در نظر میگیریمکه همه داکت های دیگه رو تو سقف همکف جمع کنه و تا زیرزمین میره. با داکت تاسیسات فرق می کنه. معمولا یه جای بی دردسر برای داکت اصلی پشت آسانسور هست. و شاید همین داکت اصلی پشت آسانسوره که به داکت آسانسور معروف شده.

در عکس دومی که قرار دادید نوشته شده برای داکت ها نمایش دریچه ی بازدید الزامی است. کسی از دوستان نمونه ی صحیحی دارند از ترسیم این دریچه؟ یعنی در دیواره ی داکت بازشویی مانند پنجره قرار دهیم؟ عرض آن چه قدر باشد؟ بازشوی داکت اصلی عرض 60 سانت هست. بقیه رو نمیدونم

من دو تا سوال دیگه هم مطرح کردم در پست های قبلی. یکی درباره ی ابعاد آسانسور با توجه به عکسی که گذاشتم و یکی هم ارتفاع سرگیری رمپ که 180 است .ممنون می شم اونا رو هم اگر شما یا بقیه ی دوستان می دونن پاسخ بدن.برای آسانسور از 630 کیل.گرم سری ب استفاده میکنیم. یعنی ابعاد چاه 1.70 * 1.90 . ابعاد کابین 1.10 * 1.40 و عرض درب 90 سانت. دلیلشم نمیدونم.:smile:در مورد ارتفاع سرگیری هم دوستان گفتن که ارتفاع 180 سانت بدون در نظرگرفتن ماشین های شاسی بلند هست. ب خاطر همین بهتره 1.95 یا 2.05 بگیریم که در این صورت طول سرگیری به ترتیب 3.33 و 2.66 میشه

یک سوال دیگر هم داشتم. در فوروم دیدم جایی یکی از دوستان اشاره کردند 《در باکس پله مثلا با در نظر گرفتن ستون بتنی 40 در 40 حداقل طول باکس نباید از 5.5 متر کمتر شود. 》این موضوع زمانی صحیح است که کف پله ها را 30 سانتی در نظر بگیریم. اما اگر کف پله ها را 28 سانتی در نظر بگیریم این اندازه 5.32 خواهد بود. سوالم این است که چرا اکثر دوستان این موضوع را در نظر نمی گیرند؟ ایا گذاشتن کف پله 28 سانتی اشکال دارد؟ دلیل اینکه معمولا کف پله رو 30 سانت میگیریم اینه که با توجه به فرمول 2h+b= 63 -64 پله با ارتفاع 17 سانت دارای کف پله 30 سانت هست و پله با ارتفاع 18 سانت دارای کف پله 28 سانت هست. که با توجه به اینکه معمولا تو آزمون دسترسی معلول رو درنظر میگیرن بهتره از پله 17 سانت استفاده کنیم

خواهش میکنم

ج.ع

عضو جدید

باز هم ممنون از لطفتان.

پس با توجه به اینکه داکت اصلی همان داکت پشت آسانسور باشد دیگر لارم نیست تمامی داکت ها را تا طبقه همکف ترسیم کنیم. و هر داکت از همان طبقه که شروع می شود تا بام ترسیم شود. درست است؟

بعد بازشوی داکت اصلی را در این شکل ترسیم کردم. به این صورت درست است؟ مثلا به سمت پاگرد عرضش هم اگر 60 سانت باشد حداقل عرض این داکت باید 80 شود. درست است؟

(فایل ضمیمه شده است)

در مبحث 15 ویرایش جدید اندازه ها ی آسانسور کمی با اشکال نوشته شده در حالی که در ویرایش قدیمی این طور نیست. یا حداقل در این فایل پی دی اف که من پیدا کردم به خصوص در صفحه 64. اندکی برای اندازه ها به مشکل بر خوردم. ممنون می شوم یک بار چک کنیم اندازه ها را .

الان در جدول 1 صفحه 59. ارتفاع چاهک برای آسانسور ما که سرعتش 2.5 است 2 متر و 20 باید در نظر بگیریم؟

002.jpg

منظور از ارتفاع چاهک این فاصله است؟

پیوست ها

• 01.jpg
    01.jpg
    21.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

ج.ع

عضو جدید
در ادامه جدول 1 صفحه 60 ارتفاع بالاسری را 5 متر باید در نظر بگیریم؟

003.jpg

ارتفاع بالاسری یعنی این فاصله؟

ج.ع

عضو جدید
در جدول 2 صفحه 61 برای آسانسور با سرعت 2/5 اندازه موتورخانه در جدول زده نشده! آیا منظور این است که از اندازه های آیتم قبلی یعنی 2.5 در 3.7 استفاده کنیم؟

11.jpg

ارتفاع موتورخانه یعنی این فاصله

چه قدر باشد؟ من در جداول مبحث جدید ندیدم. همان 2.6 که در جداول ویرایش قدیم بود مناسب است؟

باز هم ممنون و متشکر از دوستانی که وقت می گذارن و جواب می دن

khazaei1

عضو جدید
باز هم ممنون از لطفتان.

پس با توجه به اینکه داکت اصلی همان داکت پشت آسانسور باشد دیگر لارم نیست تمامی داکت ها را تا طبقه همکف ترسیم کنیم. و هر داکت از همان طبقه که شروع می شود تا بام ترسیم شود. درست است؟ داکت در هر طبقه ای که باشه باید حتما تا سقف همکف بیاد

بعد بازشوی داکت اصلی را در این شکل ترسیم کردم. به این صورت درست است؟ مثلا به سمت پاگرد عرضش هم اگر 60 سانت باشد حداقل عرض این داکت باید 80 شود. درست است؟ بله ولی من حداقل عرضو 70 سانت شنیدم. فرقی نمیکنه

(فایل ضمیمه شده است)

در مبحث 15 ویرایش جدید اندازه ها ی آسانسور کمی با اشکال نوشته شده در حالی که در ویرایش قدیمی این طور نیست. یا حداقل در این فایل پی دی اف که من پیدا کردم به خصوص در صفحه 64. اندکی برای اندازه ها به مشکل بر خوردم. ممنون می شوم یک بار چک کنیم اندازه ها را .

الان در جدول 1 صفحه 59. ارتفاع چاهک برای آسانسور ما که سرعتش 2.5 است 2 متر و 20 باید در نظر بگیریم؟ فک میکنم سرعت آسانسورو 1 متر بر ثانیه در نظر میگیرن که در این صورت ارتفاع چاهک آسانسور 1.40 میبشه

مشاهده پیوست 255703

منظور از ارتفاع چاهک این فاصله است؟ بله

ابعاد داخل به داخل موتورخونه آسانسور هم 2.5 در 3.70 میشه

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
تمرین آبان 93.... دوستان لطف کنید ایراداتشو بگید.... سپاسگزارم
مشاهده پیوست 255676مشاهده پیوست 255677

خیلی کمرنگه،چرا اینقد کمرنگش کردی،فقط کلیتش دیده میشه.اندازه ها مشخص نیست اصن.
رمپت چرا اینجوریه؟طولش کم نیست؟
اون ماشین آخری سمت چپ پشتش 5مترفضا هست؟
همکفو که سرگیری رو رمپو رعایت نکردی.ورودی هم از پخ گرفتی.
طبقه اولت اگه دوطرف نورگیر دوتا خوابه باید طول نورگیرت 6بشه.عرضش هم 4 گرفتی زیاده.
بیشترازین دیده نمیشه.

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
در مورد تهوبه آسانسور هم منم شنیدم که احتیاجی به داکت نیست. ولی مطمئن نیستم
اسانسور داکت نداره. تمتم تجهیزاتش داخله چاه و موتورخونش حل میشه.

در مورد تاسیسات من خودم ترجیح میدم پنجره براش نزارم و با تهویه مکانیکی حلش کنم.

در مورد ابعاد داکت من شنیدم که میگن بهتره داکت سرویس و آشپزخانه مجزا باشه. برای سرویس و حمام هر کدوم جدا 30*30 کافیه.
بازم بپرسید

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
سلام و روز بخیر
منظورتون از داکت اصلی کدام است؟ یعنی این داکت اصلی باید در کجا قرار گیرد؟ اگر منظور داکت اتاق تاسیسات است با فرض اینکه این اتاق دارای پنجره باشد و شما فرمودید نیاز به داکت دیگری ندارد پس این داکت اصلی در کجا قرار می گیرد؟

داکتی که معمولا میزاریم پشت اسانسور و ابعادش از سایر داکت ها بزرگتره. اگر اتاق تاسیسات همجوار با این داکت اصلی طرایح بشه، میتونن هر دو از همون داکت استفاده کنن.
ولی اگر تاسیسات و داکت اصلی هم جداره نباشند باید برای تاسیسات داکت جدا ترسیم کنید.

در عکس دومی که قرار دادید نوشته شده برای داکت ها نمایش دریچه ی بازدید الزامی است. کسی از دوستان نمونه ی صحیحی دارند از ترسیم این دریچه؟ یعنی در دیواره ی داکت بازشویی مانند پنجره قرار دهیم؟ عرض آن چه قدر باشد؟
در جداره داکت یه پنجره 60 سانتی بزارین. من که خودم تا حالا نزاشتم. اگه داکت هست دریچه میخاد چکار؟ اگه کسی در جریانه اطلاع بده

ابعاد اسانسور:
اسانسور دسته دوم مخصوص ساختمانهای مسکونی
ابعاد چاه 1.9*1.7
ابعاد کابین 1.1*1.4
درب کابین 90 سانت
ارتفاع کابین 2.2 و در طبقات 2.1
موتورخونشم 2.5*3.7

طبق فرموله 2h+b=64 -65
اگه ارتفاع پله رو 18 گرفتین باید کف پله 28 باشه تا ارتفاع طبق فرمول عدد محاسبه شده از 64 بیشتر نشه
اگه ارتفاع پله 17 باشه میتونیم کف پله رو 30 بگیریم.
چون باید ضوابط معلول رو رعایت کنیم بهتره کف پله 30 و ارتفاع 17 باشه.

رد مورد ابعاد پاگرد هم ما عرضمون 2.4 هست . میگن اگه ستون بیاد توی پاگرد ها ابعاد بزرگتر بشه تا کسری فضا داخل باکس نداشته باشیم. اگر سوالی هست بفرمایید . دوستان یا بنده پاسخ میدیم اگه بلد باشیم

ارادت

وضعیت
موضوع بسته شده است.