تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

khazaei1

عضو جدید
بعضیا میگن وقتی تجاری خواسته و از حداقل مقداری که خواسته، جا کتر شده، مثلا 25 متر خواسته اما 22 در اومده، چون رمپ و فضای استاپ باید بزاریم، و از فضای تجاریمون کم میکنه، در واقع کاهش فضا پیدا م یکنیم برای فروش، درب رو از روی رمپ و پله وا کنیم. البته درب اصلی داریما. درب محافظ رو بزاریم اینجا.

اصلا لازمه برا 10 سانت اختلاف ارتفاع تجاری رمپ بذاریم و کلی فضا رو برای رمپو پاگرد درنظر بگیریم؟ مخصوصا وقتی ک مساحت فضا کمتر از مقداری ک سوال خواسته میشه.

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا لازمه برا 10 سانت اختلاف ارتفاع تجاری رمپ بذاریم و کلی فضا رو برای رمپو پاگرد درنظر بگیریم؟ مخصوصا وقتی ک مساحت فضا کمتر از مقداری ک سوال خواسته میشه.

مساحت نباید کمتر از اون مقداری که خواسته بشه.اگه کمتر شد بدون خوب حل نکردی.
ببین هرسوالی که میدن مطمئنا چندتا حل درست داره.یخوره با اون پازل باید ور بری تا حل درستتر رو پیدا کنی.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

من به شخصه به این شکل تحلیل کردم که وقتی داره میگه ورودی ساختمان اصلی ویژه معلول یعنی تجاری اونم به خاطر 10 سانت اصلا نیازی به رمپ نیست...حتی حتی توی اجرایی توی کل کشور همچین چیزی رو ما ندیدیم

Amin.jafari

عضو جدید
سلام دوست عزیزم حل پلانات خیلی خوب شدن من یه مورد کوچیک تو بامت دیدم که خط چین سمت همسایه ها تک خط چین نشون داده میشه استفاده کردیم از طرح خوبتون.

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز

مساحت نباید کمتر از اون مقداری که خواسته بشه.اگه کمتر شد بدون خوب حل نکردی.
ببین هرسوالی که میدن مطمئنا چندتا حل درست داره.یخوره با اون پازل باید ور بری تا حل درستتر رو پیدا کنی.
سوالم اینقد سخت هست و اینقدر باید جوانب مختلف رو در نظر گرفت که ...
هر چی طراحی به خواسته ها نزدیکتر، موفقیت بیشتر

من به شخصه به این شکل تحلیل کردم که وقتی داره میگه ورودی ساختمان اصلی ویژه معلول یعنی تجاری اونم به خاطر 10 سانت اصلا نیازی به رمپ نیست...حتی حتی توی اجرایی توی کل کشور همچین چیزی رو ما ندیدیم

اره بعضی اساتید میگن بزارید. بعضی میگن نزارید. انتخاب با خودتونه

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز

کارت خوبه
یه چیزی منو اذیت می کنه. میگن وقتی امکان نورگیری از جداره وجود داره، فضاهای درجه یک رو از جداره نور بدید.
من تو اذر 92 از جداره دادم. نمیدونم.
کسی توجیی داره؟ جز اینکه بگیم اولویت با جدارست اما اگ نشد ...

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
کارت خوبه
یه چیزی منو اذیت می کنه. میگن وقتی امکان نورگیری از جداره وجود داره، فضاهای درجه یک رو از جداره نور بدید.

خب الان مشکلش کجاست؟
ایشون هم از جداره نورداده دیگه،غیراز اون خوابه وسط.
البته توی طبقه دوم میتونستن جای خواب وسط رو عوض کنن.وبذارنش تو همون فضای خصوصی پایین.

khazaei1

عضو جدید
کارت خوبه

شما منظورتون کدوم فضاست ک باید از جداره نور می گرفت؟

khazaei1

عضو جدید
خب الان مشکلش کجاست؟
ایشون هم از جداره نورداده دیگه،غیراز اون خوابه وسط.
البته توی طبقه دوم میتونستن جای خواب وسط رو عوض کنن.وبذارنش تو همون فضای خصوصی پایین.

بله منم بش فکر کردم. ولی اتاقی ک نزدیک ورودیه و از پاسیو نور میگیره اتاق مهمانه خواستم یک کم جدا باشه و اینکه حمامی ک تو طبقه پایین هست رو بالا هم برای اتاق مهمان داشته باشم

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
خب
پس چرا4تا پله رفتین بالا؟
رمپ و فضای استاپ باید بذاریم؟؟
درب محافظ و اصلی دوتا درب جداگانه هستن؟
این یه مثاله هاااا
ضابطه نداره
کلا مثال زدم. که در از رو پله وا میشه ینی چطوری. به خطا نیفتین

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
شما منظورتون کدوم فضاست ک باید از جداره نور می گرفت؟

بله منم بش فکر کردم. ولی اتاقی ک نزدیک ورودیه و از پاسیو نور میگیره اتاق مهمانه خواستم یک کم جدا باشه و اینکه حمامی ک تو طبقه پایین هست رو بالا هم برای اتاق مهمان داشته باشم

ینی میگن وقتی مثلا عرض زمین 11 متره قشنگ زا جداره سمت حیاط میشه نور طبیعی گرفت. دیگه اتاقا رو بزاریم همین سمت.

خطا به کار شما نمیگیرما. کارتون خیلیم خوب شده. برای خودم جای سواله.
یا مثلا میگن واحدایی ک اتاق خوابش بیشتره رو بندازین جنوب. شاید نشه خوب

khazaei1

عضو جدید
ینی میگن وقتی مثلا عرض زمین 11 متره قشنگ زا جداره سمت حیاط میشه نور طبیعی گرفت. دیگه اتاقا رو بزاریم همین سمت.

آها منظورتون نور شمال و جنوب هست. بله درست میگین. فقط ی کم شاید حل پلانش سخت تر میشه

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
موضع تصحیح کننده ها رو درمورد اتاق خواب مهمان نمیدونم چیه.ولی خب فک کنم بهترباشه این موضوعو با یادداشت بیان کنی.
اما درهرصورت جای سواله که موضع تصحیح کننده واسه اتاق خواب میهمان تو واحدهای اینجوری چیه(؟)
چون منطقی ترش اینه که خواب بیاد پایین ونورجنوب بگیره، نورگیر بره جای خواب و نشیمن خصوصی بره جای نورگیر.
البته درکل بهتر بود آشپزخانه بیاد جای خواب وسط که به هردوطرف سرویس بده.و خواب بیاد پایین و ...

چرا نشه؟ باید بشه خب.منطقی تره.

khazaei1

عضو جدید
موضع تصحیح کننده ها رو درمورد اتاق خواب مهمان نمیدونم چیه.ولی خب فک کنم بهترباشه این موضوعو با یادداشت بیان کنی.
اما درهرصورت جای سواله که موضع تصحیح کننده واسه اتاق خواب میهمان تو واحدهای اینجوری چیه(؟)
چون منطقی ترش اینه که خواب بیاد پایین ونورجنوب بگیره، نورگیر بره جای خواب و نشیمن خصوصی بره جای نورگیر.
البته درکل بهتر بود آشپزخانه بیاد جای خواب وسط که به هردوطرف سرویس بده.و خواب بیاد پایین و ...

لازم شد ی بار دیگه طبقه دومو اتود کنم:redface:

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
لازم شد ی بار دیگه طبقه دومو اتود کنم:redface:
خیلی لازمه.
هرسوالی رو چندبار اتود کن.اینجوری خوب دستت میاد که واسه چه زمینی با چه ابعادی چه پلانی دربیاری.یکی از مهمترین نکات همینه.حتی بایسری مطالب قراردادی تر یخورده راحتتر برخورد کن.مثلا ترکیب راه پله و آسانسورو عوض کن یا ... اینجوری شاید پلان بهتری بدست بیاری.;)

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز

چون تجاری باید حتما 25 در بیاد ما این مشکل رو داریم.
جا هم تنگه
هیچ بایدی وجود نداره
همزمان به اینم فک کنین که طبقه دوم کل زیربنا میشه یک واحد. ما باید در فکر یک مفصل باشیم برای وصل دو پلان بهم.
مثلا من تونستم خواب ها رو بندازم جنوب اما تجاریم 225 در نیمد

یا در طرح دیگر ک تجاریم 25 در اومد، مجبور شدم واحد تک خوابه رو بندازم جنوب.
ایشون مجبور شدن که نورگیر بدن به خواب

باید که وجود نداره.
وقتی مثلا اگه اتاق خواب از نورگیر نور بگیره پلان بهتر حل میشه، چرا باید خودش رو بکشه ک از جداره حل کنه.
حالا در حالت عادی ادم فرصت داره اتود م یکنه. ولی سر ازمون؟!

rap_w2w

عضو جدید

اگه کشیدگی پله منطبق بر کشیدگی ساختمان باشه بهتره
در این صورت دیوار کنار پله رو بهتره اینطوری در نظر گرفت (فضای شناژ بین دو ستون دور باکس پله رو به عنوان دیوار مد نظر قرار داد)
اگه هم اتصال پله از لبه ای بود که پاگرد داشتیم نیاز نیست فضا رو کم کنیم ...برای اینکه شناژ ها رو می تونیم از زیر پاگرد ها عبور بدیم در اجرا......

این حرف متعلق به کلاس طراحی در استان هرمزگان هست
اسم استادش رو نمیدونم
در مورد اتصال پله از پاگرد درسته... چه به لحاظ اجرا چه به لحاظ نقشه
در مورد اتصال از طول رو تا حالا در هیچ اجرایی ندیدم!!!!!!!!
آیا در ترسیم درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hamedzjg

عضو جدید
اگه کشیدگی پله منطبق بر کشیدگی ساختمان باشه بهتره
در این صورت دیوار کنار پله رو بهتره اینطوری در نظر گرفت (فضای شناژ بین دو ستون دور باکس پله رو به عنوان دیوار مد نظر قرار داد)
اگه هم اتصال پله از لبه ای بود که پاگرد داشتیم نیاز نیست فضا رو کم کنیم ...برای اینکه شناژ ها رو می تونیم از زیر پاگرد ها عبور بدیم در اجرا......

این حرف متعلق به کلاس طراحی در استان هرمزگان هست
اسم استادش رو نمیدونم
در مورد اتصال پله از پاگرد درسته... چه به لحاظ اجرا چه به لحاظ نقشه
در مورد اتصال از طول رو تا حالا در هیچ اجرایی ندیدم!!!!!!!!
آیا در ترسیم درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام

در هر دو مورد باید پوتر یا همون تیر درنظر گرفته بشه.. به لحاظ اجرایی هم خیلی کم پیش میاد که تیر نتها در تراز پاگرد طبقه اجرا بشه.. در هر دو تراز طبقه و پاگرد تیر اجرا میشه.. تفاوت زیادی هم نمیکنه..اگر ستون 30 *30 درنظر بگیرید 10 سانت مسیر تیر اضافه میشه..

rap_w2w

عضو جدید
سلام

در هر دو مورد باید پوتر یا همون تیر درنظر گرفته بشه.. به لحاظ اجرایی هم خیلی کم پیش میاد که تیر نتها در تراز پاگرد طبقه اجرا بشه.. در هر دو تراز طبقه و پاگرد تیر اجرا میشه.. تفاوت زیادی هم نمیکنه..اگر ستون 30 *30 درنظر بگیرید 10 سانت مسیر تیر اضافه میشه..

سلام بزرگوار
منم این موارد رو که ذکر کردی در جریانش هستم....
فقط خواستم بدونم اینکه میگن تا حدالامکان جهت کشیدگی پله مطابق با کشیدگی ساختمان باشه بهتره!!!! از نظر دوستان این گروه حرف درستی هست یا غلط؟؟؟؟؟
اگه موافقید چرا؟
اگه مخالفید چرا؟؟؟
در زمینه اجرای تیر هم گفته شده کل دیوار پوشش داده بشه
اما در صورتی که راه حل بهتری هم وجود داره و اینکه طول پله چسبیده به دیوار رو میشه به جای 1.2 به اندازه بیرون زدگی تیر بزرگ کرد
به عنوان مثال اگه تیر 40 سانتی باشه و20 سانت بیرون زدگی داشته باشه طول پله ی چسبیده به دیوار رو 1.4 در نظر گرفت

khazaei1

عضو جدید
سلام . اتود دوم طبقه دوم آذر 92 رو هم انجام دادم.
این بار سعی کردم اولویت نور شمال و جنوب رو برای فضاها در نظربگیرم

dovom 2.jpg

alizare49

عضو جدید
سلام . اتود دوم طبقه دوم آذر 92 رو هم انجام دادم.
این بار سعی کردم اولویت نور شمال و جنوب رو برای فضاها در نظربگیرم

مشاهده پیوست 255319

سلام
به نظر بنده کارتون از نظر رعایت نور شمال و جنوب کاملا صحیحه
ولی اگر جای نور گیر و آشپزخونه رو با هم عوض کنی چطوره؟
آشپزخونه open با پذیرایی کار کنه بهتر نیست؟

hamedzjg

عضو جدید
سلام بزرگوار
منم این موارد رو که ذکر کردی در جریانش هستم....
فقط خواستم بدونم اینکه میگن تا حدالامکان جهت کشیدگی پله مطابق با کشیدگی ساختمان باشه بهتره!!!! از نظر دوستان این گروه حرف درستی هست یا غلط؟؟؟؟؟
اگه موافقید چرا؟
اگه مخالفید چرا؟؟؟
در زمینه اجرای تیر هم گفته شده کل دیوار پوشش داده بشه
اما در صورتی که راه حل بهتری هم وجود داره و اینکه طول پله چسبیده به دیوار رو میشه به جای 1.2 به اندازه بیرون زدگی تیر بزرگ کرد
به عنوان مثال اگه تیر 40 سانتی باشه و20 سانت بیرون زدگی داشته باشه طول پله ی چسبیده به دیوار رو 1.4 در نظر گرفت

بنظر من هیچ فرقی نمیکنه و کاملا بستگی به راه حل و چیدمانی داره که شما ارائه میدید.. هردو شیوه درسته..

hamedzjg

عضو جدید
سلام
به نظر بنده کارتون از نظر رعایت نور شمال و جنوب کاملا صحیحه
ولی اگر جای نور گیر و آشپزخونه رو با هم عوض کنی چطوره؟
آشپزخونه open با پذیرایی کار کنه بهتر نیست؟

سلام..
آشپزخونه اتفاقا اگر اوپن نباشه و از پذیرایی دید نداشته باشه یه حسن محسوب میشه در آزمون..

وضعیت
موضوع بسته شده است.