fereshte2013
عضو جدید
تو مبحث 4 گفته در صورت وجود ورودی مجزای دیگری برای اشخاص،حداقل 1.8 در غیر این صورت 2.05 ولی من خودم 1.95 میگیرمیکی بگه ارتفاع سرگیری را 1،80 بگیریم یا 1،95

تو مبحث 4 گفته در صورت وجود ورودی مجزای دیگری برای اشخاص،حداقل 1.8 در غیر این صورت 2.05 ولی من خودم 1.95 میگیرمیکی بگه ارتفاع سرگیری را 1،80 بگیریم یا 1،95
کدومش؟
1.6*1.9
یا
1.7*2.1
اینم فایل اداره راه و شهرسازی اصفهانبچه ها کسی فایل اداره راه و شهرسازی اصفهان رو داره؟
اگر نورگیر برای دو فضای اصلی از دو واحد مستقل باشند نورگیر 18 متر میشهتو مبحث گفته حداقل 12
کسی این رو نمیدونه؟
دوست عزیز من بعضیاشو که میدونم و فک میکنم درسته میگم
4.پنجره میشه ولی در نمیشه البته اگه پخ نبش دو معبر باشه اگه اون پخ 2 مت پیش امدگی باشه هیچ کدومو نمیشه
5.اره کدا متفاوت میشن برا هر خط شیب
7. ببین سنگ کف پله رو که میذارن سنگ یه 3 سانتی حداقل میزنه بیرون از دیواره عمودی پله، همین اتفاق هم برا اون سکویی که روی جان پناه بام میذارن میفته و اون خط چین محل قرارگیری خود دیوار جان پناهه
8.برا حالتی که اشراف داشته باشه 180 غیر اون110
بچه ها من چند تا سوال داشتم اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم:1.ارتفاع سنگ ازاره 1
2.فضای ابتدای ورودی رمپ چقر باید باشد3.جهت ماشین ها در پارکینگ به جه سمتی باید باشد4.آیا در پخ می توان پنجره ،در و ... داد.5.آیا در پلان بام برای محاسبه شیب میتوانیم کد ارتفاعی های مختلف داشته باشیم.چون طولها با هم فرق میکند باید ارتفاع ابتدای کروم را متغیر بگیریم.6.حداقل ابعاد انباری چقدر است و در باید به داخل انباری باز شود یا خارج.7.خطچین روی پلان بام چیست8.اندازه او کا بی در پنجره های مختلف.
1. 10 - 30 سانتی مترhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon1.png
1-نمیدونم
2-طبق ضوابط آتشنشانی حتی الامکان باید رمپ از بر زمین 2.5 متر فاصله داشته باشد و سپس شروع شود. ولی در زمانی که رعایت این فاصله، در طراحی سخت و مشکلزا باشد، میتوان رمپ را بر زمین نیز شروع کرد
3-فرقی نداره
4-نمیدونم
5-نمیدونم
6-1.20 در 1.20 مناسبه. خارج
7-سنگ 30 سانتیه جان پناه
8- 1.10 و اکابه فقط در نورگیرهایی که در کناره زمین قرار گرفته 180 سانتیمتر میباشد و در نورگیرهای داخلی لزومی ندارد
خيلي ممنون از پاسختون. يك سوال ديگه: اينكه ميگن پوتر نبايد از نورگير رد بشه به چه صورتي هست؟ مثلا طرحي كه عارفه جان براي ازمون خرداد ارائه داده بودند. خوب به هر حال اون تير از نورگير رد ميشد و چارهاي هم نبود. حالا منظور اين هست كه ابعاد مثلا 12 يا 18 متري نورگير كم شده به خاطر عبور پوتر؟ و بايد جبران شه؟
لطفا جواب منم بدین ارتفاع سرگیری 1،80 یا 1،95
ممنون هلو جان.من تازه متوجه شدم منظورتون توي كار عارفه جان تيري هست كه ستون B2 رو به C2 ميرسونه.فكر ميكردم منظور تيري هست كه از C2 به C3 ميرسهمشاهده پیوست 226077
ببخشید ابزار ندارم،قرمزه نورگیره، الان تیر رد شده و اشتباس،
برا عارفه هم رد شده بود،به نظرم چون خیلی کامل بوده کارش از این آیرادش صرف نظرکردن،وبه مراتب نمره کم شده ازش،بحث کم شدن ابعاد نیس،این ایراد سازه ایه
ک تیر ازتو نورگیر ردشه
خودش تو صورت سوال گفته بود 4 تاسلام. یک سوال:
توی آزمون خرداد 93 باید 4 واحد طراحی می کردیم. همکف هم تجاری داشتیم.سوالم اینکه که برای تجاری هم یک پارکینگ باید میزاشتیم؟ یعنی مجموعا 5 تا پارکینگ باید میزاشتیم؟؟؟
سلام...با سلام خدمت دوستای گلم،
امیدوارم که فردا همگی با توکل بر خدا و با آرامش(این برامن صدق میکنه نکه خیلی آروومماز شدت استرس عین مجسمه میرم سر امتحان میشینم) از این امتحان سربلند بیایم بیرون،
از اینکه این مدت کنار دوستای گلی مثل شما بودم ممنونم،اگر نتونستم به سوالات بعضی دوستان جواب بدم،
فقط به دلیل ازدحام پست ها بوده،با
این حال سعی خودم رو کردم،یا اگر سوالیو جواب ندادم بلد نبودم
همه وسایلتونو امشب جمع کنید که فردا دنبال وسیله نباشین،
سرامتحانم گیر به ریزه کاریا ندین،مثل من!
دوستای عزیزم ایشالا همگی موفق باشین![]()
توی نما چه چیزایی رو باید نشون بدیم؟
نمونه كار سال 91سلام كسي نمونه كار سال 91 داره بگذاره
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |