b_arch_5
کاربر بیش فعال
بله زيرش ماشينهزیر ورودی لابی مسکونی ماشینه؟
بله زيرش ماشينهزیر ورودی لابی مسکونی ماشینه؟
خواهش میکنم از همه پله ی آزمون آبان 93 را برای من توضیح بدین.ماه رمضان کمک کردن خیلی ثواب داره.
اولا که بهت آفرین میگم مطئنم قبول میشی چون به سرعت داری تمرینارو انجام میدی خیلی عالیههه!!!
1*شما میتونید انداره هارو تو یه برگ بنویسین و سریع کپ بزنین
2*میتونید با فشار یه جسم سخت مثل یه خودکار که نمینویسه روی آکس ستون انتقال بدین
3* به غیر از زیرزمین اگه آکسها تو طبقات یکم اینور اونورشد زیاد مهم نیست
ارتفاع رو برحسب پله ها دربیار،27تا پله18 سانتی میشه4.86،پس تراز طبقه اول میشه4.86 نه4.80!یعنی ضخامت سقف 36سانت درمیاد.
27تا پله رو یا تو سه بازو حل کن یا4بازو,فرق نداره!3تا بازوی 7پله ای و 1بازوی 6پله ای!
یا 3تا بازوی 9پله ای.حتما نباید تو دو بازو باشه که.
متوجه شدید؟[/QUOT
ممنونم ولی خوب اینجوری سرگیر نمیشه ؟
91 شهریور که رمپ نمی خواد_سلام .میشه در مورد رمپ آزمون اسفند و شهریور 91 یکم کمکم کنید>من اصلا نمیفهمم
کلا رمپ نیم دایره و مربع 5*5 فهمم
مرسی .برای رمپ نیم دایره باید چکار کنم91 شهریور که رمپ نمی خواد_
اسفند 91 رمپتو با 2.5 فاصله از در (آتشنشانی )شروع کن بیا پایین (حداقل)5 متر مونده به دیوار رمپتو قطع کن یه ایسگاه ماشین (مربع 5*5 بکش دوباره از اون یکی ضلع مربع ادامه ی رمپبو شروع کن (هم می تونی مربع و تو طول رمپت حساب کنی هم میتونی حساب نکنی بستگی داره ج بده یا نه
مثلا تو آبان 93 ج میداد و نیازی نبود مربع و به حساب آورد .
در کل که خوبه
طول و درصد شیب رمپ ها رو ننوشتی
تعداد و ارتفاع پله رو تو دستگاه پله بنویس....مثلا......n=16 ...... ...........18=h
خط جهت پله نداری
تعداد پله های همکف اشتباهه! من پله های همکف و مشگل دارم میشه توضیح بدید چکار باید کرد؟
کد کف زیرزمین میشه 2.60- که با 10سانت همکف ،ارتفاع زیرزمین میشه 2.70 ارتفاع زیر زمینم 2/70 هستش الان
پله های ورودی اصلی ساختمان،توی زیرزمین و درست بالای سر ماشینات سرگیره
درب ورودی اصلی ساختمان،جهت بازشدنش برعکس بشه بهتره
تو یک خوابه هات که پذیرایی از نورگیر نور میگیره،اگه من باشم،اولویت نورگیری از نما رو میدم به پذیرایی
تو سه خوابه هم ،اتاق ها نسبتا بزرگ اما پذیرایی و آشپزخونه کوچیکن
آکس ها هم از A میشه تا H......
ارتفاع رو برحسب پله ها دربیار،27تا پله18 سانتی میشه4.86،پس تراز طبقه اول میشه4.86 نه4.80!یعنی ضخامت سقف 36سانت درمیاد.
27تا پله رو یا تو سه بازو حل کن یا4بازو,فرق نداره!3تا بازوی 7پله ای و 1بازوی 6پله ای!
یا 3تا بازوی 9پله ای.حتما نباید تو دو بازو باشه که.
متوجه شدید؟[/QUOT
ممنونم ولی خوب اینجوری سرگیر نمیشه ؟
اگه تو سه بازو حل بشه خیلی بهتره ولی با 4بازو هم سرگیری ایجاد نمیکنه,بازوی اول 6پله 18سانتی و سه بازوی بعدی 7پله ای.
چجوری میتونم فایل اتوکد بذارم؟
خط برش که دارماولا که بهت آفرین میگم مطئنم قبول میشی چون به سرعت داری تمرینارو انجام میدی خیلی عالیههه!!!
زیرزمین:
1-چطوری برا تاسیساتت پنجره گذاشتی؟ مگه ارتفاع جواب میده؟!
2-رمپ خودرو وقتی شیبش عوض میشه دوباره باید اون یک متر ده درصدی رو در نظر بگیر.. یعنی برای این رمپ که میرسه به ایستگاه 5 در 5 باید کلا 4 تا یک متر داشه باشی نه تا و طول رمپت هم بیشتر میشه یکم
یعنی باید 40 سانت کم کنم از ارتفاع و 4 متر بهش اضافه کنم؟
3- در آسانسورتو چرا دیوار کشیدی؟! یادم رفت...!!!!
4- پله های زیرزمین از دوسوم برش میخوره و خطای بعد از خط برش به صورت خط چین رسم میشه
5- در تاسیسات دو لنگه
6- طول رمپتم حتی اگر بخوای دو تا یک متر حسااب کنی کم حساب کرد 8.66 میشه ببین 270-150=120 ---->> 120-10=110 ---->> 110-20=90 ---->> 90/15=6 ---->> 6+2=8
همکف
7- خط فلش پله رم بذار
1- سرگیری!!!!!! الان احساس نمیکنی جای جک و پله ی مسکونیت تو همکف دو تا از پارکینگاتو به فنا داده؟! این جک و پله ارتفاع مفید 2.4 برای پارکینگو از بین برده معمولا باید زیر این دو در زیرزمین فضایی مثل انباری مثل تاسیسات باشه که چند تا پله بدی بره پایین و به ارتفاع مفید برسی.. یا خاک پر باشه .. من این سرگیری رو مشگل دارم شدیدمیشه راهنماییم کنی؟؟؟
2- پیشخوانتو مشخص کن.. فضای فروشه چی؟ مغازه نیست که
![]()
3- در باکس پله در همکف رو به بیرون باشد
4- باز در آسانسور نداری دیوار کشیدی
اول
1- باکس پله ات در نداره چرا
2- از تو نورگیرت تیر رد شده (که حالا یه سری دوستان نظر متفاوت دارن) بالاخره درسته تیر رد بشه یا نه؟ میگن تا دو سوم مشگل نداره
مقطعتم مشکل داره چاله آیانسور که نداری ..سقفای بین آسانسورت چرا رسم شده و کلا هم خط برشتو تو پلان رسم نکردی ببنیم از کجا برش خورده
اگه تو سه بازو حل بشه خیلی بهتره ولی با 4بازو هم سرگیری ایجاد نمیکنه,بازوی اول 6پله 18سانتی و سه بازوی بعدی 7پله ای.
چجوری میتونم فایل اتوکد بذارم؟
فایل و به صورت زیپ در بیار بعد از قسمت نوار ابزار بالا قسمت insert image فایل و آپلود کن
آره برا رمپ 40 سانت کم میشه همونجوری که گفتیخط برش که دارمکوورم
مرسی عزیزم ممنون از وقتی که گذاشتی خودم خیلی امید ندارم به قبولی چون ایرادهای خیلی زیاد دارم هنوز![]()
آره برا رمپ 40 سانت کم میشه همونجوری که گفتی اوکی مرسی
6- طول رمپتم حتی اگر بخوای دو تا یک متر حسااب کنی کم حساب کرد 8.66 میشهببین 270-150=120 ---->>
120-10=110---->> 110-20=90 ---->> 90/15=6 ---->> 6+2=8
این 10 سانت چیه؟؟ این 10 سانت همکف هست که گفته تراز همکف +10
. من این سرگیری رو مشگل دارم شدیداینو برات مقطعشو میکشم تا بفهمی ولی پس فردا الان نمیتونم واقعا بهم یاد آوری کن 5 تیر برات میکشم ممنون عزیزم لطف میکنیمیشه راهنماییم کنی؟؟؟اا
بالاخره درسته تیر رد بشه یا نه؟ میگن تا دو سوم مشگل نداره
من خودم ترجیح میدم رد نشه و نمیذارم رد بشه اینو از یه آدم معتبر بپرس..من پرسیدم میگن رد نشه ولی بعضیا هم یه حرف دیگه میزنن
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...راحی-آبان-93?p=8159741&viewfull=1#post8159741کسی میتونه پله سه بازو رو توضیح بده؟![]()
سلام دوست عزیز ما در اسانسور بین طبقات که سقف نداریم!!!!!!!!!!خط برش که دارمآخه آسانسور برش نخورده که به صورت نما دیده میشه
مرسی عزیزم ممنون از وقتی که گذاشتی خودم خیلی امید ندارم به قبولی چون ایرادهای خیلی زیاد دارم هنوز![]()
فایل و به صورت زیپ در بیار بعد از قسمت نوار ابزار بالا قسمت insert image فایل و آپلود کن
چرا پس نمیشه؟!![]()
سلام دوست عزیز ما در اسانسور بین طبقات که سقف نداریم!!!!!!!!!!
ممنون خیلی خوب بود
3 بازو و 4 بازو
بعد تعداد یله هارو میتونیم کم و زیاد کنیم
مثلا یله 3 بازو؛ تو یه بازو 7 تا دو بازوی دیگه 9 تا؟
آبان 93......زیرزمین و همکف
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون اجرا آبان 93 | آزمون های نظام مهندسی | 32 |