maryam zarghami
عضو جدید
سلام بر همه ی دوستان معمار
از همه ی دوستان دعوت میشود در تمرین گروهی ویژه مرداد 94 شرکت فرمایند.
از همه ی دوستان دعوت میشود در تمرین گروهی ویژه مرداد 94 شرکت فرمایند.

سلام مهندس وسعت لطفا اگه براتون امکان داره کدی باکس پله تون رو تا همکف با کد ارتفاعی و همه چی برامون میذاریین؟
ببخشید اسپم میذارم
سلام دوستان من یه سوال دارم ممنون میشم اگه اطلاع دارید راهنمایی کنیدمن خرداد اجرا قبول شدم چون یه سال بیمه نداشتم گفتن بیمه بیار الان با این کلاسی که گذاشتن و گفتن کسایی که خرداد قبول شدن تا تیر ماه میتونن اقدام کنن ولازم نیست کلاس شرکت کنن یعنی دیگه اون شرط بیمه رو برداشتن؟
ممنون ، اگه 8 ماه بشه چی؟ شما از کجا پرسیدی؟منم دقیقا تو شرایط شمام. اگه تا تیرماه اون یه سال بیمه رو پر کنی میتونی پروانه بگیری و نیازی نیست دیگه اون دوره ها رو بگذرونی ولی اگه تا تیر یه سالتون پر نشه باید دوره هارم بگذرونین.
مهندس برای پروانه اجرا میگما؟به 2 تا مهندس معمار بگین براتون امضاء بزنن که 3 سال سابقه کار تو شرکتشون دارین اونوقت نیاز به بیمه نیست میتونین پروانه بگیرین ،یه فرم های خود نظام بهتون میده یه [FONT="]صفحه 1 [/FONT]واسه اونایی که 3 سال بیمه دارن ،[FONT="]صفحه 2 [/FONT]ولی اگه بیمه ندارین 2 تا مهندس معمار پایه 1 میتونن براتون امضاء بزنن[FONT="] تکميل فرم گواهي اشتغال بکار مهند سي ( صفحه 1 يا2 )- ( داشتن حداقل سه سال سابقه کار الزامي مي باشد).[/FONT]
مهندس برای پروانه اجرا میگما؟
برای اجرا حتما باید نظارت یا طراحی قبول شده باشی وگرنه پروانه بهت نمیدن،اگه نظارت داری میتونی اجرا ونظارت باهم پروانش بگیری اگه فقط اجرا قبول شدی تا زمانی یکی از آزمون نظارت یا طراحی قبول نشی نمیتونی پروانه بگیری من خودم آذر اجرا قبول شدم بهم پروانه ندادن بعد خرداد نظارت و طراحی قبول شدم اونوقت پروانه نظارت واجرا وطراحی بهم دادن 2 تا مهندس پایه 1 و2 برام امضا زدن همون فرم گواهی اشتغال بکار مهندسی صفحه 2 رو پر کردن سه سال برات سابقه کار مینویسن که تو چه پروژه هایی کار کردی . بعدش باید ببری دفاتر ثبت اسناد رسمی و مهندسان اونجا باید بیان امضا کنن.
مهندس ها باید برن دفتر اسناد رسمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟دستورالعمل ثبت نام آزمون
مهندس ها باید برن دفتر اسناد رسمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شوخی نکن!!!!!!!!!!!!!
نه من که نرفتم دفترخونه،دوستمم نرفت اصلا دفترخونه لازم نداره این قسمتش،فقط برای برابر اصل کردن مدارکم خودم رفتم: شناسنامه،کارت ملی،مدارک تحصیلیو اینا 4هزار تومنم شد حدودا
یکی از دوستان میتونه یه توضیحی درباره آزمونه طراحی بده؟
من اولین باره میخوام شرکت کنم ممنون میشم کسی توضیح بده![]()
مهندس ها باید برن دفتر اسناد رسمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شوخی نکن!!!!!!!!!!!!!
وسعت من فکر کنم کارتورو داشته باشم!
هلو خانم هنوز منابع آزمون رو که طبق آخرین ویرایش هست معرفی نکردن حالا شما چطور میخایید کتابهای اجراتونو با ویرایش قدیم بفروشید؟؟؟؟؟؟؟
بله شما درست میفرمایید ولی اکثرمنابع آزمون اجرا یا نظارت از مباحث مقررات ملی هستش تا این کتابها مثلا جوش و گودبرداری و اینا ..ولی خب الان رفتم تو سایت مقررات منابع ازمون 94 رو اعلام کردن اخه سری قبل رفتم هنوز منابع ازمون 93 رو سایت بود به هر حال ممنونم از پاسختون مهندس عزیزی سری منابع ویرایش ندارد..مثلا جوش هر سال هست و ...
معمولا چند تا تغییر میکنه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون اجرا آبان 93 | آزمون های نظام مهندسی | 32 |