بچه ها من از امروز تازه تمرین اسکیس شروع کردم. چجوری پیش برم؟ با برنامه ی آقای شقاقی که توی تاپیک ها است شروع کنم؟
مشاهده پیوست 258113مشاهده پیوست 258114
دیدم گروه امسال نسبت به سالهای قبل ساکتگفتم یکی دئتا از تمرینات بزارم اینجا هرچند خیلی مبتدیانه بوده
:
بازم افرین به تو ک کار گذاشتی
خطات خیلی خوبه![]()
مرسییی عذرا جون برای نوشتن موضوع اسکیس سالهای قبلراستش من دنبال متن سوالات هستم یکم جزئی تر و ریزتر ....
و راستی این خیلیی عالیه که آدم برای دل خودش کاریو انجام بده این یعنی تو به رشتت علاقه داری و همین علاقه به کاری که انجام میشه آدم هارو از هم متمایز میکنه . آفرین به تو .![]()
کاراتون از لجاظ ترسیم و پرسپکتیو خوبه .. البته خط هاتون هنوز پخته نیست و کار داره .. که حتما بهتر میشه ..بچه هااسکیس ی تمرین گروهیه...مطمینا هرچی اینجا بیشتر فعالیت بشه بیشتر موفق میشیم
خوشحال میشم نظرتونو درباره کارا بدونم
مشاهده پیوست 258131 مشاهده پیوست 258132
من تمرین هام هنوز از رو تمرین های کتاباست ...ولی چون اینجا خیلی سوت و کوره مجبورم همونا رو بزارم
مشاهده پیوست 258129
مشاهده پیوست 258130
ممنون از نقد خوبتون....درست میگین تو به کاربردن رنگ و حتی سیاهی ها خیلی میترسم ک خراب کنم ...حتما تمرین میکنم ک بهتر بشهکاراتون از لجاظ ترسیم و پرسپکتیو خوبه .. البته خط هاتون هنوز پخته نیست و کار داره .. که حتما بهتر میشه ..
ولی به نظرم کنتراست کاراتون پایینه .. که خب باعث میشه در نگاه اول کار به چشم نیاد .. یه ذره تو رنگ گذاشتن و سیاه کردنش بی پروا تر باشین .. هیچ انفاقی نمیافته .. برای اینکه خراب نشه از روی اینا 4.5 تا کپی بگیرین و با ماژیکای مختلف بیفتین به جونش .. بازم از کاراتون برامون بفرستین .. ممنون .
سلام دوستم...پس ما باید حسابی اماده بشیم و منتظر کارای خوبت باشیمسلام . من که میترسم کار بذارم شما از خودتون ناامید بشین اینقد کارم اوکیه : )))) به جون خودم یه مراسمی داریم تو خونمون هنوز وقت نکردم کاغذامو باز کنم وگرنه که من از همه پایه ترم تو کار گروهی : (
دوست جون اینا رو و تمرینای پست بعدی رو از رو چه کتابی کشیدی؟ ببینم اگه دارم منم بشینم بکشم از دوهفته دیگه : ) کتاب دارم ولی هنوز بازشون نکردم : (
ممنون از نقد خوبتون....درست میگین تو به کاربردن رنگ و حتی سیاهی ها خیلی میترسم ک خراب کنم ...حتما تمرین میکنم ک بهتر بشه
سلام دوستم...پس ما باید حسابی اماده بشیم و منتظر کارای خوبت باشیم
این 4 تا همشون از کتاب خط معماری اقای منصورپور بود
بچه هااسکیس ی تمرین گروهیه...مطمینا هرچی اینجا بیشتر فعالیت بشه بیشتر موفق میشیم
خوشحال میشم نظرتونو درباره کارا بدونم
مشاهده پیوست 258131 مشاهده پیوست 258132
نه بابا جدی نگفتتتتتتم : ))))))) جدی نگیر حرفمو : ))))
آها مرسی ، من این کتابو ندارم ... این سری برم تهران میخرم حجماشو دوست دارم : )
مرسی عزیزم لطف داری البته تو اون پستم گفتم ک کارا از تمرین های کتاباست...نه کلاس نرفتم از همین کتابا و نمونه کارای نت تمرین میکنم...امیدوارم بهتر بشهترسیمت خیلی خوبه پری جون...کلاس رفتی شما؟کجا؟
سلاممشاهده پیوست 258186
سلام این نمونه اولیه اسکیسم از روی کارهایی که دوستان فرستادن زدم.
البته نمیدونم چرا یه خورده بی حوصله خط میکشم ...نمیدونم چیکار کنم
سلام به همگی
منم از فردا میخام شروع کنم(امروز شنبه بود ولی دیگه گذشت)
دوستان برنامه تمریناتون به چه شکله
خب اینجا از برنامه هاتونم بگین به ما
من تمرین خط دارم انجام میدم، در حالت ایستاده خطام صافتره، ولی گفتم دیگه ایستاده کار نکنم چون قراره سر جلسه بشینیم. حالا خطام صاف نمیشه چندان.چیکارشون کنم؟
بعد به نظرتون از الان برم ازون میزا که تاشوعه بچه ها میبرن سر جلسه بگیرم و تمرین کنم؟ یا اصن میز نگیرم روی تخته شاسی کار کنم، و سر جلسه هم روی تخته شاسی ؟
ممنونم که زود جواب میدینبه نظرم سر جلسه با خودتون میز ببرید اخه روی تخته شاشی کشیدن یکم سخته به نظرم سرعتتونهم میاره پایین ما که میز بردیم سر جلسه راحت تر بودیم اونجا به نظرم باز هر جور خودتون راحت هستید
تمرینخط انجامبده به مرور بهتر میشید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تمرین گروهی آزمون اسکیس 94 | آزمون اسکیس کارشناسی ارشد معماری | 1829 | |
![]() |
تمرین گروهی اسکیس 93 | آزمون اسکیس کارشناسی ارشد معماری | 3655 | |
![]() |
تمرین گروهی اسکیس - آرشیو تمرینات | آزمون اسکیس کارشناسی ارشد معماری | 33 | |
![]() |
تمرین گروهی اسکیس 92 | آزمون اسکیس کارشناسی ارشد معماری | 2070 | |
![]() |