تمرکز

pesaretehroni

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بر همه دوستان گلم :gol:
شب قشنگ زمستونیتون بخیر:smile:
دوستان چطوری بر افکار خودم مسلط باشم؟:redface:
من موقع درس خوندم افکارم به همه چیز معطوف میشه بجز به درس یعنی دارای افکار پریشونی هستم
که باعث شده کمتر درس بخونم و موقع درس خوندن ذهن خسته ای داشته باشم :(خودمو با افکارم سر گرم میکنم که وقتم بگذره تا روزی دیگری را شروع کنم و این باعث شده زحمت نکشم و تنبل و افسرده یک گوشه بیفتم و روزهای قشنگ زندگی یکی پس از دیگری از دست بدم:(
نمیدونم به مشاور مراجعه کنم یا روانشناس:cry:
کسی هست کمک کنه؟:smile:
قرصی دارویی چیزی که معجزه کنه:redface:

13654242

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من هم تا حدودی مثل تو هستم و درکت میکنم ..من وقتی میرم کتابخونه خوب تمرکز میگیرم ..اصلا لم نده و حتما پشت صندلی بشین ..کمکم خودت رو عادت بده ..وقتی متوجه شدی فکرت پریده سریع جمش کن بچسبونش به درس و نگو حالا بزاریکم دیگه فکر کنم ..لامپا رو خاموش کن و از چراغ مطالعه استفاده کن ..جو درس ادمو میگیره من از این کارا میکنم تو هم امتحان کن ..ضمنا اصلا در حال قدم زدن درس نخون .. ..

homeyra_haghighi

عضو جدید
تمرکز

سلام مهندس. نمیدونم اهل نوشتن هستی یا نه؟ اگه هستی که چرا غصه میخوری؟ اگه نیستی بازم غصه نداره. سر درست که هستی هرفکری بنظرت اومد روی یه تیکه کاغذ خیلی مختصر و مفید بنویسش تا یادت نره و بهش بگو بعد از اینکه درسمو خوندم با هم حرف میزنیم. نمیدونم به حرفم میخندی یا نه اما چیزی که واقعیته اینه که ما گاهی از صدای بیصدای درونمون خسته میشیم و ممکنه نفهمیم اما دوست داریم با خودمون بلند و واضح حرف بزنیم، از خودمون اجازه بگیریم، به مسائل خودمون بخندیم، یا خیلی چیزای دیگه. اینکارو بکن قول میدم اگه مسخره نکنی معجزه میکنه.;)
اینکار باعث میشه خودتو باور کنی و حتی گاهی یه مشاوره هایی بگیری از خودت که تا حالا کسی بهت نگفته.
من چون اکثرا" تنها بودم اینکارو یاد گرفتم و هیچوقت احساس تنهایی هم نکردم. حالا شما انجامش بده نتیجه میگیری.

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

من هم به این مشکل دچارم جالب اینه که فقط دوران امتحانات اینجوری میشم, اغلب خوابم میاد یا خسته ام و اینکه ده دقیقه اول مطالعه طوفانی شروع میشه اما کمکم به جای حل تمرین میشینم نقاشی میکشم, بعضی وقتا هم شعر می نویسم ( عجب شعری هم میشه) اینقد این وضعیت اتفاق میوفته تا اینکه میبینم چند ساعت دیگه امتحان هست, یه نگاهی به کتاب و جزوه میندازم و میفهمم دیگه وقتی واسه مطالعه نمونده, میگیرم تخت میخوابم و فردا امتحان رو گند میزنم:(

pesaretehroni

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
کسی نیسعت راهنمای کنه یا یک مشاور یا روانشناس خوب معرفی کنه

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
با سلام

دلیل نداشتن تمرکز از این نوع همانطور که خودتان گفتید به علت نارامی های ذهن هست
به نظر من یک ساعت هر چه قدر که نیاز است بشینید وبا خود فکر کنید وبه تمام ان چیز هایی که به یادتون میاد هنگام درس بعد اخرش به خودتان بگویید که من همه فکرامو کردم وهیچ جای فکری نداره اگر مشکله باشه پس با این فکر کردن دیگه چیزی به ذهنتون نمی رسه همه تلاشتون در تفکر کردین

مزیت این کار این است وقتی درس میخونید دیگه احساس میکنید از فکر در رابطه با ان موضع اشباع شدین وخودتون هم دیگه نمیخواهید فکر کنید

ولی تا انجا که میشه مشغله های ذهنی خود را حل کنید تا یک راه دیگه برای تمرکز باشدد

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام

دلیل نداشتن تمرکز از این نوع همانطور که خودتان گفتید به علت نارامی های ذهن هست
به نظر من یک ساعت هر چه قدر که نیاز است بشینید وبا خود فکر کنید وبه تمام ان چیز هایی که به یادتون میاد هنگام درس بعد اخرش به خودتان بگویید که من همه فکرامو کردم وهیچ جای فکری نداره اگر مشکله باشه پس با این فکر کردن دیگه چیزی به ذهنتون نمی رسه همه تلاشتون در تفکر کردین

مزیت این کار این است وقتی درس میخونید دیگه احساس میکنید از فکر در رابطه با ان موضع اشباع شدین وخودتون هم دیگه نمیخواهید فکر کنید

ولی تا انجا که میشه مشغله های ذهنی خود را حل کنید تا یک راه دیگه برای تمرکز باشدد

آخه یکی دوتا مشکل نیست که بابا!!! صد تا مشکل هست!