تماس فرت

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمی خوایم درمورده همه برنامه های تلوزیون ایران(صدا وسیما ) که خدا روشکر همه در سطح بالا واستاندارد های جهانی وجای هیچ بحث وگفته گویی نداره مخصوصا اخبارش ومارا یه سروگردن از خارجی ها بالا تر نشون میده ..صحبت کنیم
بلکه درمورد برنامه طنزی که چند وقته تلویزیون می گذاره و جنددفعه هم بیشتر ندیدم بگم که این برنامه بیشتر دید رفتار شناسی نسبت به ما ایرانیها داره ودر واقع اومده خیلی از کارهای روز مره ما رو با یه دید دیگه نگاه کنه مهمترین نکته تازه این طنز همین وجود ادمای ازسیاره دیگه هست که می تونه نماد همین ادم های کشور های دیگه باشه که وقتی بعضی رفتا ر های مارو میبینند باعث تعجب وخند شون میشه
مثلا همین کله پزی وکله پاچه خوری موردی که برای خیلی از مردم کشور های دیگه عجیب وچندش اور خوردن گوش چشم زبون مغز شکم گاو مثل ما که به عربا برای خوردن سوسمار وچینی ها برای خوردن مار اروپایی ها برای خوردن خوک ایراد میگیریم..
یا مثلا پارتی بازی کردن که در کشور های دیگه به دلیل وجود قانون وفرهنگ قوی بی معنی ..
امار غلط دادن روزنامه ها رو بستن دزدکی زنها تفریح کردن و پاچه خواری (قربان قد رعنای شما) و....

شما چه چیز دیگه ای به نظرتون میرسه که ممکن خنده دار وعجیب باشه؟

ودر اخر هم هر چند ساختن طنز توی کشور ما سخته و نه تنها طنز هر طرح واندیشه ای ها ومحدودیت ها ی فراوانی داره اما این برنامه تا حدودی توانسته بعضی حرف ها رو بزنه

تماس فرت

آخرین ویرایش:

مهرا

عضو جدید
دوست عزیز
منم مثل شما چند قسمت بیشتر از این برنامه رو ندیدم ولی احساس میکنم داره قوی میشه
د ادامه صحبتای شما باید بگم نظر من نسبت به این طنز خیلی تغییر کرده شاید با دیدن این بعضی وقتا ناراحت هم بشم خیلی از مشکلات رو به طور غیر مستقیم بیان میکنه
مخصوصا کارای بین حمید لولایی و جوان
البته نظر من این بود

آخرین ویرایش:

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز
منم مثل شما چند قسمت بیشتر از این برنامه رو ندیدم ولی احساس میکنم داره قوی میشه
د ادامه صحبتای شما باید بگم نظر من نسبت به این طنز خیلی تغییر کرده شاید با دیدن این بعضی وقتا ناراحت هم بشم خیلی از مشکلات رو واضح و به طور غیر مستقیم بیان میکنه
مخصوصا کارای بین حمید لولایی و جوان
البته نظر من این بود
البته منم همین فکر و می کنم شاید این از کار های خوب جوان باشه

آخرین ویرایش:

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من بیشتر گزارش های خرش رو میبینم :biggrin:

که حسابی تیکه مینداره

مثلا چند شب پیش
در مورد تحصیلات بود

که در گزارش اخرش گفت که

به بچه های ما از اون دبستان تا ... زندگی نامه سوزنی سمرقندی و جدول مندلیف و..... یاد میدن

زمانی هم که فارغ التحصیل شدن

لیسانس

هنر

میشه رییس فدراسیون :surprised:
و

مهندس مکانیک میشه نقاش و......:surprised:

losi

عضو جدید
من اولا نمی دیدم، اما یکی دو قسمت که دیدم به نظرم جالب اومد
با نظرتون موافقم، کلاٌ به نظرم جوان به نکات جالبی توجه کرده...

Hotspur_1985

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اوایل نگاه میکردم (قبل از ماه رمضون)ولی بعد ازدستم در رفت.
به نظر م برنامه ایه که ارزش وقت گذاشتن داره.

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بیشتر گزارش های خرش رو میبینم :biggrin:

که حسابی تیکه مینداره

مثلا چند شب پیش
در مورد تحصیلات بود

که در گزارش اخرش گفت که

به بچه های ما از اون دبستان تا ... زندگی نامه سوزنی سمرقندی و جدول مندلیف و..... یاد میدن

زمانی هم که فارغ التحصیل شدن

لیسانس

هنر

میشه رییس فدراسیون :surprised:
و

مهندس مکانیک میشه نقاش و......:surprised:

دقیقا یا یه قسمت در مورد زیر میزی توی اون گذارش اخر برنامه گفت زیر میزی یه تکنیک جالبی که تو هیچ سیاره دیگه ودر کل کهکشان راه شیری نمونش پیدا نکردیم ویه میز هم به پیوست ضمیمه پرونده کرد..
در کل اون گذارش های اخر فیلم هم چیز جدید وجالبی

آخرین ویرایش:

zakari

عضو جدید
من نمیدونم در این مورد برنامه ای داشته ایم یا نه...
موضوع قانون و قانون گذاری و اطاعت از اون خیلی برای شخص من جالبه...
ما کلی دنگ و فنگ میذاریم قانون درست میکنیم کلی مجلس و انتخابات و....اما خیلی راحت به اون عمل نمیکنیم اصلاً انگار یه جور کل کل با خوون داریم خیلی مسخره است اما هست دیگه....:D

Saber-jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تنها برنامه ای که از تلوزیون ایران نگاه میکنم همین برنامست ، حرفهای زیادی واسه گفتن داره ...

از یه جاش خیلی خوشم اومد ، میگفت مهم نیست که قیمت نان داره میره بالا مهم اینه که قیمتش تو آمار داره میاد پائین .(در جواب آمارهای یه آقای دکتری ! )

MAHSA3+*

عضو جدید
من این برنامه رو کامل نگاه نمیکنم ... امما بعضی وقتا فکر میکنم چه طوری بهش مجوز پخش دادن ؟؟!؟!؟ خب لابد از دستشون در رفته چون هیچ وقت فکر نمیکنم اینا تحمل یه انتقادکوچولو رو هم داشته باشن

معمار67سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه اینقدر خوبه منم برم نگا کنم :surprised:
بعضی تیکه هاشو دیدم با چند تا تیکه آخر. اون آخریارو خوب می چسبونه :D

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
من این برنامه رو کامل نگاه نمیکنم ... امما بعضی وقتا فکر میکنم چه طوری بهش مجوز پخش دادن ؟؟!؟!؟ خب لابد از دستشون در رفته چون هیچ وقت فکر نمیکنم اینا تحمل یه انتقادکوچولو رو هم داشته باشن

این برنامه واضح ترین موارد رو میگه که دیگه نمی شه چشم پوشی کرد

آخرین ویرایش:

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه اینقدر خوبه منم برم نگا کنم :surprised:
بعضی تیکه هاشو دیدم با چند تا تیکه آخر. اون آخریارو خوب می چسبونه :D

هر چنددیدن برنامه های صدا وسیما ادم فاسد میکنه اما این یکی رو اگه وقت داشته باشی ببینی بد نیست زیاد اش دهن سوزی نیست گفته باشم...

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
دید انتقادی خوبی داره کوچکترین اشتباهات روزمره ی ما رو که دیگه واسمون عادی شده زیر سوال میبره تا بهشون فکر کنیم
شاید خیلی خوب نباشه اما مسلما یه سروگردن از کارایی مثل دلنوازان و شمس العماره و...بالاتره:victory: