hamid1661363
کاربر فعال
با دليل باشه لطفا؟

خوب معلومه یه سیگنال دیجیتال داره با یه سیگنال آنالوگ مقایسه میشه...........معلومه که ماهواره بهتره......کیفییت بهتر......تنوع بیشتربا دليل باشه لطفا؟![]()
ممنون به نظر تو چرا ماهواره تو ايران ممنوعه؟؟؟؟؟؟؟خوب معلومه یه سیگنال دیجیتال داره با یه سیگنال آنالوگ مقایسه میشه...........معلومه که ماهواره بهتره......کیفییت بهتر......تنوع بیشتر
ولی کلا من حوصله تلویزینو ماهواره رو ندارم.......بغضی وقتا اگه یه سریال خوب ایرانی بده مجبوریم با خانواده نگاه کنییم
الان ممنوع نیست.....اونا میگن شما استفاده کنیین.....ما هر جا که دیدیم به ضرر شماست نویز میندازیمممنون به نظر تو چرا ماهواره تو ايران ممنوعه؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید دوست عزیز ولی انگار معنی ممنوع رو درست متوجه نشدید.الان ممنوع نیست.....اونا میگن شما استفاده کنیین.....ما هر جا که دیدیم به ضرر شماست نویز میندازیم
بره اینکه دولت کلی پول خرج میکنه و کلی زور میزنه تا پروپاگاندا کنه و شست و شوی مغزی بده. ماهواره آزادی انتخاب میده و نقطه ی مقابل تلویزیون جمهوری اسلامی هست.ممنون به نظر تو چرا ماهواره تو ايران ممنوعه؟؟؟؟؟؟؟
هر دوش یکیه رنگ و لعابی متفاوت تر عین خیار و موز
هیچ رسانه ای بی جهت نیست
خدا پدر این اینترنته رحمت کنه که ما رو از بند هرچی تلوزیونه رها کرده تا اونجایی که یادمون میره الکلاسیکو دیشب بوده نه امشب.....خوب شد که ندیدم![]()
چنین است رسم سرای درشت ....گهی رئال پشت بارسا و گهی زین به پشتپسرم تو اینترنت میتونستی تماشاش کنی
بیکار نبودم برم غرزدن دونفررو برای روشن کردن تیلی تحمل کنم
ویوا کاتالان
پدررئال رو دراوردیم![]()
ماهواره تاثیر زیادی تو آگاهی دادن به مردم داشت.
مثلا اعتراضات خرداد85 در آذربایجان و خرداد 88 در ایران .
از وقتی bbcفارسی و voa قطع شدن تاثیر زیادی تو جنبش گذاشت چون مردم دیگه اخبار صحیح رو نمیشنیدن.
چنین است رسم سرای درشت ....گهی رئال پشت بارسا و گهی زین به پشت
نوبت ما هم میشه ....![]()
ببین دلبندمنوبت شما هیچوقت نمیشه
نزنی تو فاز توهما
یه میلیارد دلار خرج کردین اخرش هیچی نشدین
خاطره شش گل درسانتیاگو برنابئو ویران شده(مثل فیلم رم شهر بی دفاع!)
خاطره دوبار تشویق اسطوره های بارسا دراین ورزشگاه
هیچوقت تیم نخواهید شد!![]()
ببین دلبندم
اونزمونی که پوشکاش 4 تا 4 تا میزد بهتون نبودی که ببینی
ما 9 قهرمانی داریمو شما 3 تا ....باید به جوانان عرصه داد یا نه؟
کاری به ژنرال فرانکو ندارم رو کاغذ بحث میکنیم
هروقت مسی شد برترین گلزن تاریخ هروقت به نصف افتخارات ما رسیدید اونوقت میتونید پیامتونو بندازید توی صندوق پیشنهادات
دارندگی و برازندگی ما یه میلیارد پول نیست واسمون .......شما برید از تماشاگراتون پول لباس ورزشی بگیرید![]()
پوتو فیولیستای جدایی طلب !!دله دزدای مادریدی!
قاتلای اسپانیولی!!
ببینم اون شهرداری نمیخرید وجودتونو الان تو زباله دونی تاریخ بهتون میخندیدیم نه اینجا
به هرحال همیشه مایه خوشی بارساس این رئال بدبخت
واقعیتهارو ببین پسرم
پوتو فیولیستای جدایی طلب !!
اون شهرداری و بیخیال کی میاین جزو سه باشگاه ثروتمند جهان؟
رسیدین خبرم کنید![]()
ماهواره...
--
از نظر محتوایی که فقط شبکه هایی که دارای درامد دولتی هستند میتونند برنامه های خوب و.. تولید کنند...
هنوز که هنوزه هیچ شبکه ایی جای بی بی فارسی رو نگرفته...
برنامه های فرهنگی اش که عشق بود...من که با آپاراد و امروزیها و مستندهای تاریخی و... کیف میکردم..
بخش خبریشم که خوب بود...
خدا بیامرزدش.. ایشالله یه مدت دیگه باید این نیلست رو قطع کنم بزارم به سمت یوتلست...!!!!
خدایی وقتی شبکه های میلی رو میبینم حرص میخورم این پول عزیز رو چطور دور میرزن...
بده!!!(شدید!)
برویم امتحان کنیم..
الان ماهوارهای هاتبرد و نیل ست و استانها رو دارم...
رو هاتبرد که بی بی سی رو قطع کردن...
حالا باید کار خاصی کنم داش سجاد؟
قصد خرید داری یا فروشنده ای ؟با دليل باشه لطفا؟![]()
ماهواره...
--
از نظر محتوایی که فقط شبکه هایی که دارای درامد دولتی هستند میتونند برنامه های خوب و.. تولید کنند...
هنوز که هنوزه هیچ شبکه ایی جای بی بی فارسی رو نگرفته...
برنامه های فرهنگی اش که عشق بود...من که با آپاراد و امروزیها و مستندهای تاریخی و... کیف میکردم..
بخش خبریشم که خوب بود...
خدا بیامرزدش.. ایشالله یه مدت دیگه باید این نیلست رو قطع کنم بزارم به سمت یوتلست...!!!!
خدایی وقتی شبکه های میلی رو میبینم حرص میخورم این پول عزیز رو چطور دور میرزن...
بده!!!(شدید!)
برویم امتحان کنیم..
الان ماهوارهای هاتبرد و نیل ست و استانها رو دارم...
رو هاتبرد که بی بی سی رو قطع کردن...
حالا باید کار خاصی کنم داش سجاد؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تعهد يا تخصص ؟؟ | گفتگوی آزاد | 13 | |
![]() |
اجبار يا اختيار در حجاب؟! | گفتگوی آزاد | 131 | |
![]() |
خودت فكر مي كني با اعمالي كه انجام دادي بهشت ميري يا جهنم | گفتگوی آزاد | 31 | |
![]() |
كاروشي يا مرگ به سبك ژاپني! | گفتگوی آزاد | 15 | |
![]() |
علم يا ثروت؟؟؟ مساله اين است/ | گفتگوی آزاد | 9 |