تقصیر خودم است .... .

elma

عضو جدید

مسافر کناری مدام خودش را رویم می اندازد ، دستش را در جیبش می کند و در می آورد ، ...من به شیشه چسبیده ام اما هر قدر جمع تر می شوم او گشادتر می شود .. موقع پیاده شدن تمام عضلات بدنم از بس منقبض مانده اند درد می کنند ….

*(تقصیر خودم بود باید جلو می نشستم ..!!!)

مسافر صندلی پشت زانوهایش را در ستون فقراتم فرو می کند ، یادم هست موقع سوار شدن قد چندانی هم نداشت ، باید با یک چیزی محکم بکوبم توی سرش ، چیزی دم دستم نیست احتمالا فکر کرده خوشم آمده که حالا دستش را از کنار صندلی به سمت من می آورد….

*(تقصیر خودم بود باید با اتوبوس می آمدم ..!!! )

اتوبوس پر است ایستاده ام و دستم روی میله هاست ، اتوبوس زیاد هم شلوغ نیست و چشمان او هم نابینا به نظر نمی رسد ولی دستش را درست در 10 سانت از 100 سانت میله ای که من دستم را گذاشته ام می گذارد .. با خودم می گویم ” چه تصادفی ” و دستم را جابه جا می کنم … اما تصادف مدام در طول میله اتفاق می افتد …..

*(تقصیر خودم است باید این دو قدم راه را پیاده می آمدم …!! )

پیاده رو آنقدر ها هم باریک نیست اما دوست دارد از منتها علیه سمت من عبور کند ، به اندازه 8 نفر کنارش جا هست ولی با هم برخورد خواهیم کرد … کسی که باید جایش عوض کند ، بایستد ، جا خالی بدهد ، راه بدهد و … من هستم …

*(تقصیر خودم است باید با آژانس می آمدم …!!! )

راننده آژانس مدام از آینه نگام می کند و لبخند می زند … سرم را باید تا انتهای مسیر به زاویه 180 درجه به سمت شیشه بگیرم .. مدام حرف میزند و از توی آینه منتظر جواب است ..خودم را به نشنیدن می زنم … موقع پیاده شدن بس که گردنم را چرخانده ام دیگر صاف نمی شود … چشمانش به نظر سالم می آید اما بقیه پول را که می خواهد بدهد به جای اینکه در دستم بگذارد از آرنجم شروع می کند … البته من باید حواسم می بود و دستم را با دستش تنظیم می کردم ….

*(تقصیر خودم است باید با ماشین شخصی می آمدم …!!! )

راننده پشتی تا می بیند خانم هستم دستش را روی بوق می گذارد… راه می دهم … نزدیک شیشه ماشین می ایستد نیشش باز است و دندانهای زردش از لبان سیاهش بیرون زده است … “خانم ماشین لباسشوئی نیست ها “…. مسافرهای توی ماشین همه نیششان باز می شود … تا برسم هزار بار هزار تا حرف جدید می شنوم …و مدام باید مواظب ماشین هایی که فرمانهایشان را به سمت من می چرخانند باشم …موقع رسیدن خسته هستم .. اعصابم به کلی به هم ریخته است

*(تقصیر خودم است زن جماعت را چه به بیرون رفتن !!!)

""elahe""

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه جااالب
من الان به مرحله آخر رسیدم....واین مسئله مدتیه ذهنمو مشغول کرده....که چرا نمیتونم راحت توی خیابون تردد داشته باشم.....و همه این مشکلاتی که گفتی......
پس آخریم جواب نمیده......

• Like
واکنش ها: elma

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
دهمین بار باشه
وقتی این مشکلات هست هر چی گفته بشه کمه

خانه از پای بست ویران است

ادم با منطق و کاملا محترم و عزیز

ایا واقعا جامعه ما اینطوره؟؟؟؟
ایا مردهای جامعه ما اینطورن که زن جرات نداره بیاد بیرون و اصلا زن جرات زن بودن نداره؟؟؟

اولین بار که این جور تاپیک زده شد همه عموما همه اعتراض کردن که استارتر تاپیک مجبور به اصلاح شد و گفت که منظور برخی از مردها هستند.

بس کنید این جنگهای الکی رو.
بس کنید این همه سیاه نمایی رو
بس کنید این همه اختلاف افکنی بین زن و مرد رو
شدید سیاه لشکر دشمن؟؟؟
یعنی رابطه زن و مرد ایرانی اینطوره که شماها تو تاپیکاتون میزنید؟؟؟

به نظرتون خجالت نباید بکشید؟؟؟؟
تاپیک" تفرقه بیاندازو حکومت کن در خانواده ها" برای امثال اینجور تاپیکها و امثال اظهار نظرهایی مثل شما درست شد.
خجالت بکشید...

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز

ایا مردهای جامعه ما اینطورن که زن جرات نداره بیاد بیرون و اصلا زن جرات زن بودن نداره؟؟؟

اولین بار که این جور تاپیک زده شد همه عموما همه اعتراض کردن که استارتر تاپیک مجبور به اصلاح شد و گفت که منظور برخی از مردها هستند.

شدید سیاه لشکر دشمن؟؟؟

تاپیک" تفرقه بیاندازو حکومت کن در خانواده ها" برای امثال اینجور تاپیکها و امثال اظهار نظرهایی مثل شما درست شد.
خجالت بکشید...

با انکار واقعیت چیزی عوض نمیشه
من و شما و هر کسی هم متن بالا رو خونده میدونه که منظور همه مردها نیستند
ولی واقعیت اینه که خانومها تو جامعه ما احساس عدم امنیتشون خیلی بیشتر از احساس امنیته
سیاه نمایی...سیاه لشگر دشمن ...شما بس کنید این حرفها رو دوست عزیز
خجالت باید برای حکومتی باشه که داعیه اسلامی بودن و مملکت امام زمان داره ولی آمار جرم و جنایت و فساد به نسبت سرانه هر نفر تاسف آوره
با لاپوشانی کردن هم این واقعیتها رو نمیشه عوض کرد.
جانشین فرمانده انتظامی خوزستان دستگیری سارقان را یکی از دغدغه‌های مردم استان برشمرد و بیان کرد: در این مدت(پنج ماهه اول سال ) 5 هزار و ۷۵۰ نفر سارق در خوزستان دستگیر و به مقامات قضایی استان تحویل داده شده است، همچنین ۳هزار و ۷۱۱ نفر قاچاقچی دستگیر شده است که نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
http://www.aftabnews.ir/vdcene8zvjh8xpi.b9bj.html

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
با انکار واقعیت چیزی عوض نمیشه
من و شما و هر کسی هم متن بالا رو خونده میدونه که منظور همه مردها نیستند
ولی واقعیت اینه که خانومها تو جامعه ما احساس عدم امنیتشون خیلی بیشتر از احساس امنیته
سیاه نمایی...سیاه لشگر دشمن ...شما بس کنید این حرفها رو دوست عزیز
خجالت باید برای حکومتی باشه که داعیه اسلامی بودن و مملکت امام زمان داره ولی آمار جرم و جنایت و فساد به نسبت سرانه هر نفر تاسف آوره
با لاپوشانی کردن هم این واقعیتها رو نمیشه عوض کرد.
جانشین فرمانده انتظامی خوزستان دستگیری سارقان را یکی از دغدغه‌های مردم استان برشمرد و بیان کرد: در این مدت(پنج ماهه اول سال ) 5 هزار و ۷۵۰ نفر سارق در خوزستان دستگیر و به مقامات قضایی استان تحویل داده شده است، همچنین ۳هزار و ۷۱۱ نفر قاچاقچی دستگیر شده است که نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
http://www.aftabnews.ir/vdcene8zvjh8xpi.b9bj.html

اگه حرف شما درست باشه هر روز این همه زن و دختر با ارایشهای رنگین و غیر رنگین و چادری و غیر چادری و ... رو تو خیابون نمیدیدیم.

ایا شما منکر این هستید؟؟؟

ایا میخواهید با سند و امار نشونتون بدم که ما از نظر امنیت خیلی بهتر از تمام کشورهای پیشرفته دنیا هستیم؟؟؟
اگر امار جهانی باشه ایا قبول میکنید و دبه در نمیارید که این امارها درست نیست.
اگه از سایت معتبر براتون امار بدم چی؟؟؟

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز

شدید سیاه لشکر دشمن؟؟؟

خجالت بکشید...

تا به حال پیش اومده سوار تاکسی بشی ولی راننده شروع کنه حرف هایی بزنه که هم از ترس جونت و هم آبروت وسط راه جایی که لااقل نیم ساعت باید معطل بشی که ماشینی که جا برای مسافر داشته باشه پیدا بشه و سوار بشی؟
معلومه که نه چون زن نیستی.
تا به حال شده بری از فروشگاهی خرید کنی موقع خروج فروشنده یه کارت بزاره توی نایلون خریدهات و ازت بخواد بهش زنگ بزنی؟
نههههه چون که زن نیستی.

شده پشت رل ماشین بشینی برادر و پدرت هم همراهت باشن داری آهسته میرونی چون خیلی وقت نیست که رانندگی یاد گرفتی بعد یه ماشین جلو ماشینت با دنده یک حرکت کنه ولی به محض اینکه می آیی سبقت بگیری ازش پاش رو میزاره روی گاز و با سرعت زیادی میره. چرا ؟ چون می خواست تو رو اذیت کنه.
نهههه چون که تو زن نیستی.

ببین آقای رضا همه مرد ها اینطور نیستن توی جامعه من 5 ساله که توی این جامعه شاغلم هر روز صبح از خونه میام بیرون و با آدم های زیادی برخورد دارم ....یکی همکاره یکی ارباب رجوع یکی یه رهگذر که از کنارت رد میشه یکی فروشنده فروشگاهی که ممکنه لباس مواد غذاییی یا هر چیز دیگه خرید کنی ازش ...... به جرات میتونم بگم که حداقل 75% از مرد های جامعه ما این خصوصیات زشت رو دارن....
البته در مقابل زن هایی هم هستند که که خودشون باعث میشن که این مشکلات براشون پیش بیاد.....

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه حرف شما درست باشه هر روز این همه زن و دختر با ارایشهای رنگین و غیر رنگین و چادری و غیر چادری و ... رو تو خیابون نمیدیدیم.

ایا میخواهید با سند و امار نشونتون بدم که ما از نظر امنیت خیلی بهتر از تمام کشورهای پیشرفته دنیا هستیم؟؟؟

حتما با همون آمار هایی که قبال هم ارائه کردین!

elma

عضو جدید

شدید سیاه لشکر دشمن؟؟؟

خجالت بکشید...
لطفا خودتونو به اون راه نزنین !!!!!!!!!!!
من خودم صد بار با اینا روبرو شدم که اینجا گذاشتم
بعدم شاید هنوزم کسایی باشن که بعد از 1000 بار که این مطلب اینجا بوده بازم بخونن و شرمنده شن...........

nj_electronic88

عضو جدید
حقيقته...و چه تلخ!!

جالبم اينجاس از افرادي اين كاراي مزخرف رو ميبيني كه اصلا انتظارشو نداري..:razz:
انگاري از چشات ميخونن كه ميترسي..

نیک نام87

عضو جدید

سند و آمار سایت رسمی منم
منم که چادرم باشم عصر که میشه نمیتونم از خیابون شلوغ عبور کنم
منم که اگه دیر وقت تو خیابون باشم همه برمیگردن که وااااااا چرا بیرونه
منم که وقتی رانندگی میکنم مردا به عمد راه نمیدن که رد شد ولی همیشه تا یه خانوم میبینن سری چراغ میدن که بذار من دور بزنم ترمزم نکنم فوش میدن
خیلی خوش خیالی برادر من
آره دخترا با آرایش میان بیرون
همون طور که همه مردا این اوصاف استارترو ندارن همه دخترام اینطور نیستن که از نیش باز پسر غریبه بدشون بیاد
ولی کسایی که واقعا طالب حرمتن این کمبودو کاملا حس میکنن
فرهنگمون غلطه
مثلا میایم بگیم امنیت غرب از کشور ما کمتره مسئله حرمت جنسی رو پیش میکشیم در حالی که بابا اونااااا که مسلمون نیستن که فرهنگشونو با چهار چوب اسلام بسنجیم
حدود اونا از روابط با حدود اسلامی خیلی فرق داره
یا مثلا میگیم اونجا زن به عنوان تبلیغ و ابزاری استفاده میشه
خب اینجام مثلا بچه های خوشگل به عنوان تبلیغ مای بی بی و پفک نمکی و خمیر دندون استفاده میشه
مسخره نیست استدلالامون؟؟؟
بابا به جای اینکه صورت مسئله رو پاک کنیم یکم بگیم آره شاید واقعا مشکلی هم هست که این تاپیک زده شده
بس کنید این شعارارو

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه اینقدر ها هم سیاه نیست که شما نوشتی
اگه اینجوری بود که دیگه کسی تو خیابونا نمیرفت
ادم مریضم همه جا هست

elma

عضو جدید

یه نگاهی به دورو برت بمدازی اصلا سندو مدک ام نمی خواد
جالبه که خارج از ایرانم که بریب ایرانی های اونجا فقط بت گیر می دن !!!!!!!!!
به جای انکار کردن یه ذره به فکر اصلاح باشین.......................................

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز

سند و آمار سایت رسمی منم
منم که چادرم باشم عصر که میشه نمیتونم از خیابون شلوغ عبور کنم
منم که اگه دیر وقت تو خیابون باشم همه برمیگردن که وااااااا چرا بیرونه
منم که وقتی رانندگی میکنم مردا به عمد راه نمیدن که رد شد ولی همیشه تا یه خانوم میبینن سری چراغ میدن که بذار من دور بزنم ترمزم نکنم فوش میدن
خیلی خوش خیالی برادر من
آره دخترا با آرایش میان بیرون
همون طور که همه مردا این اوصاف استارترو ندارن همه دخترام اینطور نیستن که از نیش باز پسر غریبه بدشون بیاد
ولی کسایی که واقعا طالب حرمتن این کمبودو کاملا حس میکنن
فرهنگمون غلطه
مثلا میایم بگیم امنیت غرب از کشور ما کمتره مسئله حرمت جنسی رو پیش میکشیم در حالی که بابا اونااااا که مسلمون نیستن که فرهنگشونو با چهار چوب اسلام بسنجیم
حدود اونا از روابط با حدود اسلامی خیلی فرق داره
یا مثلا میگیم اونجا زن به عنوان تبلیغ و ابزاری استفاده میشه
خب اینجام مثلا بچه های خوشگل به عنوان تبلیغ مای بی بی و پفک نمکی و خمیر دندون استفاده میشه
مسخره نیست استدلالامون؟؟؟
بابا به جای اینکه صورت مسئله رو پاک کنیم یکم بگیم آره شاید واقعا مشکلی هم هست که این تاپیک زده شده
بس کنید این شعارارو
شعاررررررررررررر؟
از بس امثال شما گفتن شعاررررررررو ول کنید کلا داره حرفای قشنگ قشنگ از یاد همه میره
شعارم یه جاهایی لازمه و یه جاهایی لازمه که مبدون شعار کار کرد
شما تبلیغ مای بیبی رو با تبلیغ .... یکی میدونی؟

نیک نام87

عضو جدید
دیگه اینقدر ها هم سیاه نیست که شما نوشتی
اگه اینجوری بود که دیگه کسی تو خیابونا نمیرفت
ادم مریضم همه جا هست

حرفتو قبول دارم ولی یک بارشم واسه آدم انقد سنگین میاد که دل آدم پر میشه که خدایا چراااا؟
چرا مایی که داعی اینی که فرهنگمون غنیه باید یه حرف کثیف بشنویم
چرا باید بعد مراسم احیا پسرا صف بکشن تیکه بندازن؟
یک بار این اتفاقا زیاده واسه یه دختر جوون که میخواد حرمتش حفظ بشه
شما خوشت میاد یکی بیاد بهت یه حرف زشت بزنه؟
عصبی نمیشی؟
ببینید اینو که قبول دارید روحیه دختر تاثیر پذیر تره؟
واقعا اعصاب آدم خورد میشه روزش خراب میشه
ببینید خانوما نیاز دارن که حس کنن زیباتر به نظر میان ولی جرات آرایش کردن نیست چون دری باز میشه واسه تیکه های زننده
البته نمیگم آرایش کردن درستهتو اسلامم گناهه ولی خب نباید که دری بشه واسه عذاب یه بنده خدا

نیک نام87

عضو جدید
شعاررررررررررررر؟
از بس امثال شما گفتن شعاررررررررو ول کنید کلا داره حرفای قشنگ قشنگ از یاد همه میره
شعارم یه جاهایی لازمه و یه جاهایی لازمه که مبدون شعار کار کرد
شما تبلیغ مای بیبی رو با تبلیغ .... یکی میدونی؟

آقا من میگم نباید مقایسه بشه
میگم فرق داره
میگم سنگ سنجش اشتباهه
انگاری داری میگی مثلا داری میگی خاصیت سیب گلاب بهتره یا ماشین ظرف شویی اروپایی؟
بابا چهار چوب ما با اونا فرق داره؟
تو داری از دید اسلامی به یه جامعه ی غیر مذهبی نگاه میکنی؟

تو میدونستی اگه تو چین غذا تو با ملچ و ملوچ نخوری صاحب خونه ناراحت میشه که لابد غذام بد بوده؟
خب الان خونه شما یکی مهمون بیاد ملچ و ملوچ کنه حالت بهم نمیخوره؟
میبینی چیو با چی مقایسه میکنیم؟؟؟؟

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه نگاهی به دورو برت بمدازی اصلا سندو مدک ام نمی خواد
جالبه که خارج از ایرانم که بریب ایرانی های اونجا فقط بت گیر می دن !!!!!!!!!
به جای انکار کردن یه ذره به فکر اصلاح باشین.......................................
شما راهکاراتونو بگین شاید به گوششون رسید که چطور باید اصلاح کنن
میگن برنامه هایی رو نگاه نکنید که اینطوری هیجانات جنسی بزنه بالا که نتونین خودتونو کنترل کنین و مختون تعطیل بشه میگن چه ربطی داره به برنامه آدم مریض مریضه !!!!!!!!!!!،خوب همین برنامه ها مرضشون کرده دیگه.از اول که مریض نبوده.
معلومه که با وجود مشکل ازدواج وقتی کسی اینارو میبینه میوفته تو خیابون . مخش تعطیل شده و هیجان زده کل وجودشو گرفته همینجوری میشه
ازداجم که کرده باشه فرقی نمیکنه میاد میبینه اینی که تو فلان فیلم نشون میداد از همسرش خوشگلتره یواش یواش چون دیگه همسرش نمیتونه هیجاناتش رو بیاره پایین میره سراغ طلاق و بقییه معظلات اجتماعی
باز بگین چه ربطی به اینجور برنامه ها داره؟ نگفتم ماهواره که زود بعضیا جبهه گیری نکنن
تو برنامه های خودمونم هست

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرفتو قبول دارم ولی یک بارشم واسه آدم انقد سنگین میاد که دل آدم پر میشه که خدایا چراااا؟
چرا مایی که داعی اینی که فرهنگمون غنیه باید یه حرف کثیف بشنویم
کل بحثمون سر همین فرهنگ غنیمونه
الان دیگه کسی به فرهنگ غنیمون توجه نمیکنه متاسفانه
الان بهترین فرهنگ شده فرهنگ غرب
الان دیگه مرغ همسایه غازه

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه تا بحث امار اومد همه همین اول بی خیال امار شدن

ولی وقتی اماری با فکرشون همسو هست بیا و بیین که ده بار امار رو میکنن تو چشم ما.

جامعه ما و مردهای ما اینطوری که شماها میگید نیستن.

مردهای ما برای زنی که سنگین و متین باشه و با رفتار و ظاهرش نشون میده چگونه هست اینطور رفتار نمیکنن.

نگاه مردمان رو دیدم تو جامعه که چطور از کنار یه بدحجاب رد میشن و همون موقع هم یه چادری از کنارشون رد میشه.فرق این دو نگاه رو صدها بار تو جامعه دیدم.

حتی برای نحوه برخورد مردها با زنها به دانش اموزام به تحقیق میدانی سپردم و اون رو همین جا تاپیک کردم.

خودتون رو گول نزنید.
بسه اینقدر مردها رو کوبیدن.
خداییش کافیه.
میدونم که پشت این نوشته ها چه نقشه های شومی خوابیده که استارتر خواسته یا ناخواسته شده سیاه لشکر این برنامه ها.

alborz_3000

اخراجی موقت

مردهای ما برای زنی که سنگین و متین باشه و با رفتار و ظاهرش نشون میده چگونه هست اینطور رفتار نمیکنن.

نگاه مردمان رو دیدم تو جامعه که چطور از کنار یه بدحجاب رد میشن و همون موقع هم یه چادری از کنارشون رد میشه.فرق این دو نگاه رو صدها بار تو جامعه دیدم.

حتی برای نحوه برخورد مردها با زنها به دانش اموزام به تحقیق میدانی سپردم و اون رو همین جا تاپیک کردم.

خودتون رو گول نزنید.
خداییش کافیه.
میدونم که پشت این نوشته ها چه نقشه های شومی خوابیده که استارتر خواسته یا ناخواسته شده سیاه لشکر این برنامه ها.
با اوله چیزی که گفتی موافقم
اما واسه همچین موضوع مهمی دانش اموز نمیفرستن تحقیق میدانی کنه، اون تحقیق 2زار نمیارزه،
درست نیست استارترو بفرستی تو گروه دشمن. یه تاپیک زده، بقیه هم نظر میدن دیگه

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز

خودتون رو گول نزنید.
خداییش کافیه.

آره الان واقعا دست های پشت پرده غرب و غربزدگی رو میشه توی این تایپیک دید.....دشمن اومده تایپیک زده و میخواد نقشه شومش که تفرقه افکنی بین زن و مرد هست رو عملی کنه
ما زن ها هم کوریم نفهمیم ... خودمون نمی بینیم وضع جامعه رو مشکلاتی رو که توی جامعه برامون پیش میاد !!!
یه کم یه ذره خجالت هم خوب چیزیههه.
:mad:

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
با اوله چیزی که گفتی موافقم
اما واسه همچین موضوع مهمی دانش اموز نمیفرستن تحقیق میدانی کنه، اون تحقیق 2زار نمیارزه،
درست نیست استارترو بفرستی تو گروه دشمن. یه تاپیک زده، بقیه هم نظر میدن دیگه

گفتم که خواسته یا ناخواسته.حالا ایشون ناخواسته اینطور عمل میکنه و خیلی از ماها هم همینطور.

در ضمن تحقیق میدانی که دانش اموز پنجم ابتدایی رو نفرستادم که .کسانی که به بلوغ رسیدن و شعورشون بالغ شده رو ادم میفرسته.

در ضمن تحقیقی نبود که سلیقه توش اعمال بشه.

تحقیق این بود که نحوه نگاه مردها رو به یه دختر با حجاب کامل و چادری رو با یه دختر ارایش کرده و امروزی مقایسه کنید.البته نحوه نگاه منظور طول مدت نگاه هست بر حسب ثانیه.

آخرین ویرایش:

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره الان واقعا دست های پشت پرده غرب و غربزدگی رو میشه توی این تایپیک دید.....دشمن اومده تایپیک زده و میخواد نقشه شومش که تفرقه افکنی بین زن و مرد هست رو عملی کنه
ما زن ها هم کوریم نفهمیم ... خودمون نمی بینیم وضع جامعه رو مشکلاتی رو که توی جامعه برامون پیش میاد !!!
یه کم یه ذره خجالت هم خوب چیزیههه.
:mad:

ببخشیدا تا اونجایی که من میفهمم دشمن برای اختلاف انداختن در بین خانواده های اسلامی و ایرانی برنامه داره.همونطور که تو تاپیک تفرقه بیاندازو حکومت کن گفتم.

شما منکر این هستید؟؟؟
فقط این سوال رو جواب بدید .من دیگه حرفی ندارم.شما منکر این هستید؟؟؟؟

alborz_3000

اخراجی موقت
گفتم که خواسته یا ناخواسته.حالا ایشون ناخواسته اینطور عمل میکنه و خیلی از ماها هم همینطور.

در ضمن تحقیق میدانی که دانش اموز پنجم ابتدایی رو نفرستادم که .کسانی که به بلوغ رسیدن و شعورشون بالغ شده رو ادم میفرسته.

در ضمن تحقیق نبود که سلیقه توش اعمال بشه.

تحقیق این بود که نحوه نگاه مردها رو به یه دختر با حجاب کامل و چادری رو با یه دختر ارایش کرده و امروزی مقایسه کنید.البته نحوه نگاه منظور طول مدت نگاه هست بر حسب ثانیه.
یعنی دانش اموزت با ثانیه شمار زمان گرفته، چقدر به طرف زل میزنن؟

wall_E

عضو جدید
نگین بابا این چیزارو ....غم گرفتیم ....چی می شه کرد ؟؟؟چی رو عوض کنیم ؟؟؟اصلا میتونیم کسی یا چیزی رو عوض کنیم ؟؟؟ امیدوارم حداقل .....زندگی برای اینده ها بهتر بشه ...

""elahe""

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که تصمیم دارم از این شهر خارج شم....یه جای خلوت تر برم...که از این چیزا کمتر ببینم.....
من دوست دارم هرمدلی ...هر رنگی .... دلم میخواد بپوشم و هیچکس براش مهم نباشه و بی تفاوت از کنارم بگذره....البته تو ایران که از این جاها نداریم....ولی حداقل میتونم برم یه جایی که آدماش کمترن......