خیلی خیلی قشنگ بود.مرسی:love:
mosafere danesh عضو جدید Apr 20, 2012 #32 mahtisaa گفت: خیلی خیلی قشنگ بود.مرسی کلیک کنید تا باز شود...
S saeed jamshidi عضو جدید Apr 20, 2012 #34 مرسیدوستان حرفاتون حال خاصی به ادم میده اما دوستان دل شکتن جای خود دارد زخم زبان شنیدن بخاطر مال دنیا ادمو بهم میریزه
مرسیدوستان حرفاتون حال خاصی به ادم میده اما دوستان دل شکتن جای خود دارد زخم زبان شنیدن بخاطر مال دنیا ادمو بهم میریزه
mosafere danesh عضو جدید Apr 20, 2012 #35 saeed jamshidi گفت: مرسیدوستان حرفاتون حال خاصی به ادم میده اما دوستان دل شکتن جای خود دارد زخم زبان شنیدن بخاطر مال دنیا ادمو بهم میریزه کلیک کنید تا باز شود... هی چی بگم هرکی به یه دردی مبتلاست...
saeed jamshidi گفت: مرسیدوستان حرفاتون حال خاصی به ادم میده اما دوستان دل شکتن جای خود دارد زخم زبان شنیدن بخاطر مال دنیا ادمو بهم میریزه کلیک کنید تا باز شود... هی چی بگم هرکی به یه دردی مبتلاست...
pary311 عضو جدید Apr 20, 2012 #36 ن ن فرمود هر گاه مرا خواندید بی جواب نمی مانید! چه زیباست که من هزاران جواب بی سوال دارم راستی اما چه زیباست و چه باشکوه و چه شورانگیز، که پشت سر هر معشوقی خدا ایستاده است! آخرین ویرایش: Apr 20, 2012
ن ن فرمود هر گاه مرا خواندید بی جواب نمی مانید! چه زیباست که من هزاران جواب بی سوال دارم راستی اما چه زیباست و چه باشکوه و چه شورانگیز، که پشت سر هر معشوقی خدا ایستاده است!