کسی انگ وهابیت نزده...بازم انگ وهابیت رو میزنید
اگه نمیتونید جواب بدید خواهشا" به دیگران چیزای که هیچ ربطی نداره رو نچسپونید چون من اصلا" وهابیت رو قبول ندارم
درمورد اون قسمتی که قرمز کردم لطفا" آیه ای رو که میذاری عربیشو هم بذار و بعدشم تفسیر رو هم با توجه به درک خودت نباشه
درمورد قسمتی که آبی کردم باید بگم در اون زمان حضرت یوسف و پیامبر زنده بودن که مشکلی نداره چون هر کسی میتونه واسه نفر دیگه دعا کنه حالا یا پذیرفته میشه یا نه
اما طبق خود احادیث و روایات کسی که میمیره دستش از دنیا کوتاه میشه پس دیگه نمیتونه در امورات دنیا دخالتی داشته باشه اگه احادیث رو قبول داری اینو هم باید قبول داشته باشی
در مورد قسمت بعدی هم دقیقا" منظور من هم همینه شما تظمین میکنید که چند ساله دیگه این راه به انحراف نره و یا همه همینجوری که شما فکر میکنید فکر کنن؟؟؟
و اما قسمت آخر که کلی در موردش گفتم ولی بازم حرف خودتونو میگید لااقل چیزی رو که گفتم رد کنید که منم حرف شمارو قبول کنم
شما مثه اینکه به خودت شک داری...!!
من اگه میگم وهابیت همچین عقیده ای داره صرفا جهت آگاه سازی هست نه اینکه نتونم جواب بدم یا بخوام شما رو متهم کنم...
من متن فارسیش رو گذاشتم که قابل فهم تر باشه،ان شاالله عربیش رو میذارم متوجه معنیش بشید...!
« یَأَیُّهَا الَّذِینَ ءَامَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَ ابْتَغُوا إِلَیْهِ الْوَسِیلَةَ وَ جَهِدُوا فى سبِیلِهِ لَعَلَّکمْ تُفْلِحُونَ »
تفسیر هم با توجه به تحقیق و علمی هست که آموختم و با توجه به درک خودم نیست،وقتی اطلاعات ندارید بهتر اینه که افاضات نفرمایید...!!
علامه طباطبایی در تفسیر البیان خود از تفسیر قمّی نقل می کند:تقّربوا الیه بالامام،یعنی به وسیله امام معصوم به خداوند تقرب جویید.همچنین از تفسیر البرهان از امام علی (ع)روایت می کند:اناوسیلته،وسیله خداوند من هستم.(تفسیر البیان ج3ص256)
بله طبق همون احادیث و روایات و قرآن و خدایی که قبول دارم و شمام بهش استناد کردی!!،طبق عقاید اسلامی که داریم،ایمان داریم که شهید هیچوقت نمیمیرد...
و شهید دستش از دنیا کوتاه نیست و زنده هستند و امامان معصوم هم همه شهید میباشند...پس توسل به امامان،توسل به مردگان محسوب نمیشه...
من باید تظمین کنم؟؟؟!!!
مگه من علم غیب دارم؟؟!!!!
دارم میگم تفکر درست و حقیقت توسل اینه....
شما میگی تظمینش میکنی یا نه؟؟!!!!
لزومی نداره شما حرف منو قبول کنی،من نظر و عقیده خودم رو دارم میگم...
میتونی بپذیری،میتونی نپذیری...