مشاهده پیوست 183712پیشروی زمین میشه 16.5 و درز انقطاع میشه 12. درسته؟
توی این زمین رمپ رو توی حیاط باید گذاشت؟ چون اگر داخل بزاریم با توجه به 2.5 متر از گذر داخل در نمیاد
ممنون از زحماتتون.
سلام اقا فرزاد با یکم در مورد طراحی رمپ توضیح میدید چون هر کاری میکنم در نمیاد
ممنون
سلام اقا فرزاد به نظرتون چطوره؟مشاهده پیوست 184235یک سوال در این ساختمان اگر از بتن پیش تنیده استفاده کنیم فاصله تیر چه قدر میشه؟
سلام من پلان طبقه اخرم که تک واحدی بود کشیدم و پلان هامو طبق نمونه شما کامل کردم بزارم ببینین؟
این پلان طبقه آخره
مشاهده پیوست 184387مشاهده پیوست 184388
سلام پهنه r122 یعنی چی؟! لطفا بگید چه کمیتی رو نشون می ده؟ اینجا (یعنی تو قزوین) تراکم و تعداد طبقات رو بر اساس عرض خیابون، مساحت زمین ، و تعداد پارکینگ مسقف تامین شده تعیین می کنن. که این آخری از همه مهمتره.ابعاد زمین:12.5*24(زمین اصلاحی نداره)
وضعیت زمین:جنوبی
سطح اشغال:60 درصد
حد پیشروی:2 متر
تراکم:360%
پهنه:R122
اسکلت:بتنی
عرض گذر:12 متر
فقط یه توضیحی بدم که پهنه این زمین R122 ست.ولی چون ملک تجمیعی بوده بهش 6 طبقه دادن.وگرنه تو حالت عادی تو پهنه R122 بیشتر از 5 طبقه نمیدن اونم زمانی که حداقل اندازهای مروبط به این پهنه رعایت شده باشه....یعنی حداقل اندازه قطعه که 250 متره و همچنین حداقل عرض گذر یعنی 10 متر.
نقشه های مربوط به دستور نقشه اول رو هم اگه خانم صادقی تموم کردن (با توجه به اون نمونه نقشه هایی که گذاشتم)تو این تاپیک بزارن ممنون میشیم.
یعنی دو خوابه در بیاد؟
کلازت چیه؟
سلام پهنه r122 یعنی چی؟! لطفا بگید چه کمیتی رو نشون می ده؟ اینجا (یعنی تو قزوین) تراکم و تعداد طبقات رو بر اساس عرض خیابون، مساحت زمین ، و تعداد پارکینگ مسقف تامین شده تعیین می کنن. که این آخری از همه مهمتره.
مرسی از راهنماییت...سلاممم.
پهنه R122 میشه پهنه مسکونی.که زیر پهنه هایی داره.که هر زیر پهنه ظوابط و شرایط خاص خودش رو داره.مثلا تو پهنه R122 تعدا طبقات مجاز 5 طبقه مسکونیه اونم تو شرایطی که گذرتون حداقل 10 متر و مساحت زمینتون حداقل 250 متر باشه....هر کدوم از این شرایط وجود نداشته باشه طبق طرح تفصیلی تهران یک طبقه کم میکنن تو جواز.حالا استثناعاتی هم وجود داره.مثلا ممکنه ملکی تو پهنه R122 باشه ولی شما ببینید که مثلا 6 طبقه مسکونی گرفته...این بخاطر یه سری شرایط خاص.مثلا ملکشون تجمیعی و ایضا تو بافت فرسوده بوده که یک یا دو طبقه بهشون تشویقی میدن.ما فعلا کاری به اونا نداریم.
این شرایطس که شما در مورد قزوین گفتید در حقیقت همین ظوابط مربوط به پهنه هاست.حالا نمیدونم قزوین طرح تفصیلی داره یا نه.اگه داره حتما اون رو بخونید این موارد توش نوشته شده.حالا شاید نه به اینصورت ولی کلیت امر همینه.
در ضمن جدول مربوط به پهنه ها و زیر پهنه ها رو تو پست زیر گذاشتم:
سلام مستر چیه؟
میشه یه نمونه بزارید ببینم تا حالا کار نکردم![]()
کدوم پست گذاشتید؟ من چند روزی نبودم اطلاع نداشتم
سلاممم.
آره همین دو خوابه کافیشه.فعلا کار اوله.
کلازت یه فضائیه بعد از ورودی خواب مستر که کمد داره و یه ج.رایی نقش رختکن هم بازی میکنه.درب حمام هم معمولا به همین فضا باز میشه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نحوه صدور و تجديد پروانه اشتغال در سازمان نظام مهندسی | نظام مهندسی | 7 | |
![]() |
نحوه عضویت در سازمان نظام مهندسی | نظام مهندسی | 3 |