سلام مهندس میشه برای شروع یکم راهنماییم کنی.میخوام اصول کارو یادبگیرم.باید اول ازکجا شروع کنم ؟
سلاممم مهندس.
خب اول خود زمین رو ترسیم میکنید.بعد پیشروی رو مشخص میکنید.(60 درصد بعلاوه 2 متر)بعد همزمان باید جای راه پله و پارکینگ هاتون رو مشخص کنید.اینکار یکم نیاز به سعی و خطا هم داره.همزمان با اینها باید به نحوه ورودتون به بنا هم فکر کنید.اینکه رمپ هاتون چطور باشه.و باز همزمان با اینها یه نیم نگاهی به طبقات بالا یعنی مسکونی هاتون داشته باشید.
باز توضیحی خواستید من در خدمتم.
شما شروع کنید و کارهاتون رو اینجا بزارید کم کم پلانتون شکل میگیره.نمیخوام بگم مثلا اینکارو کنید چون مثلا خودم وقتی یکی بهم میگه اینکارو کن دیگه نمیتونم خوب فکر کنم.
اگه اشتباه نکنم سطح اشغال 60درصد+2میشه 370.60مترمربع این قسمو متوجه نشدم مهندس. ابعاد گذر اصلاحی:14 متر شمال.........با شیب 10 درصد...اختلاف ارتفاع گذر در بر ساختمان از شمال شرقی به شمال غربی 1.70 متر میباشد. عرض گذر چندمتره واسه پیش آمدگی تو طبقات میخوام.

سلام مهندس جان.من یه سری سوال داشتم اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.
ما فقط توزمین های شمالی نورگیرداریم یاتوزمین های جنوبی هم میتونیم داشته باشیم .بخاطر 60+2میگم که مساحتش از60 درصد بیشتر میشه.
مهندس فرزاد ما توزمین های جنوبی هم 60درصد+2متر راهم داریم یافقط توزمین های شمالیه؟
ممنون مهندس جان.یه سوال اگه مساحت زمین زیر200متر بودتو پست های قبل خوندم نورگیر نمیخواد.آیا درسته؟اگه زمین شمالی بودچی حتما نورگیر لازمه که.
مهندس مساحتی که بابت درز انقطاع کم میشه باید حساب کنیم وتوسطح اشغال اضافه کنیم؟
مهندس جان توزمین های قناس وقتی 60 درصد مساحت را مشخص کردیم برای 2مترپیشروی باید ازانتهای لبه زمین 2متر آفست کنیم یا 2مترپیشروی روی اضلاع انجام بشه؟اگر اضلاع مورب باشد که هست مساحت احتمالا بیشتر میشه.به نظر شما باید آفست کنیم یا روی هرضلع جداگانه 2مترجداکنیم وبه هم وصل کنیم.مرسی
ممنون مهندس جان.
شرمنده این متوجه نشدم مساحت درز انقطاع جز سطح اشغال و در نتیجه تراکم حساب نمیشه.یعنی به مساحتی که بابت درز انقطاع از سطح اشغال 60 درصد تکم یشه نباید اهمیت بدیم؟
مهندس جان پس ما تومحدوده 21.8*17 طراحیمونو انجام میدیم واگه نورگیر لازم بود استفاده میکنیم.وکاری با اختلاف دو عدد 352.5 منهای 336.6 =که میشه 15.90مترمربع نداریم.حالا این عدد15.90 رو ما بایدبه شهرداری اعلام کنیم یا خودشون از رو فایل نقشه هامون حساب میکنن جریمشو میگیرن؟مرسی
مهندس جان شما برای طراحی نقشه ها برا شهرداری گفته بودی ازآرچیکد استفاده میکنی. مشکلی تو ادیت کردن یا طراحی نما وجودنداره؟من میخوام آرچیکد یا رویت یادبگیرم به نظر شما کدوم بهتره وتوکشیدن نقشه های شهرداری سرعت بالاتری داره؟مرسی
مهندس عزیز تو دستورنقشه شاره 3 من برا ورودی رمپو ضلع غربی جایی که ترازمون منفی 1.70 هست در نظر گرفتم میخواستم یه رمپ بدم از حیاط بره زیرزمین ویه پارکینگم تو همکف داشته باشم.این کار درسته؟
فرزاد عزیز رونقشه شماره 3 کارکردم فقط تو کد چه طور تبدیل کنم به عکس که کییفیت خوبی داشته باشه برای ارسال؟
سلام آقا فرزاد.من با پرینت اسکرین انجام دادم ولی توسایت insert imageمیکنم به صورت فایل ضمیمه میاد وکیفیتش میاد پایین.چیکار کنم به صورت اندازه واقعی بیاد توسایت؟مرسی مهندس
3تا زمین 90 متری داریم با عرض هر کدام 6متر که بعد از تجمیع میشه 15*(3*6)=270 متر -برای پارکینگ میتونیم 2 تا درب پارکینگ بزاریم و چون بالای 200 متر میشه نورگیر اگه نخواهیم بزاریم میشه 60% + 2 متر ساخت یا نورگیر برای 60%+2مترالزامی هست؟
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
نحوه صدور و تجديد پروانه اشتغال در سازمان نظام مهندسی | نظام مهندسی | 7 | |
|
|
نحوه عضویت در سازمان نظام مهندسی | نظام مهندسی | 3 |