هرکی میگه مهندسی معماری با تکنولوژی فرق داره اشتباه فکر میکنه.
لازم به توضیح:مهندسی معماری فقط تو لیسانسه تو ارشد تخصصی میشه مهندسی معماری منظر یا مهندسی معماری گرایش مدیریت پروژه...........
اما تکنولوژی معماری که خالی تکنولوژِی نیست مهندسان بیسواد به دفترچه خوب نگاه کنید بد نیست: مهندسی تکنولوژِی معماری .......حالا فرقش با مهندسی معماری چیه میگم........مهندسی معماری یعنی اینکه طرف از اولش 4 سال واسه کارشناسی میخونه......یکسره.....ولی تکنولوژی یعنی اینکه طرف اول کاردانی داره بعد با آزمون کاردانی به کارشناسی تو مقطع کارشناسی 2 سال میخونه حالا امکان داره طرف ریاضی فیزیکی باشه یا فنی فرق نداره.............
برای اینکه تو دانشگاه اساتید بدونن کیا کار آزموده ترن و زحمت زیادی کشیدن(منظور آزمون دومی که خیلیم سخته)مربوط به مهندسی تکنولوژِی معماری و بدونن که کیا اول کاردانیا پاس کردن بعد کارشناسی برای تمایزشون بین کارشناسیایه یکسره این لقبا بهش دادن.....بفهمن کیا کارشناسی خوندن کیا کاردانی بعد کارشناسی
در کل واحدای دوتاشون یکیه....

همه کاردانا هم فنی نیستن خیلیاشون از ریاضی فیزیک هستن
علاوه بر آن زشته به فنیا توهین میکنین یه عده من خودم ریاضی فیزیکم ولی دوستام خیلیاشون فنین ....واحدایی که تو دانشگاه های سراسری به ریاضیا دادن اونا هم پاس میکنن.......شاید پیش نخوندن ولی دانشگاه باید بتونن درسایی که به ریاضی فیزیک میدنا پاس کنن............یا نه؟
پس این دوتا فرقی ندارن......کی گفته حق امضاشون فرق داره دست برداید از شایعه پراکنی......یه چیزیا بدونید بعد نظر بدید....از مهندس جماعت بعیده.
تا اونجایی که من خبر دارم ارزش تکنولوژی از اون یکی هم خیلی بالاتره چه تو نظام مهندسی چه تو بیرون چون زحمت زیادی کشیدن........درآمدشونم زیاده....ولی در کل هر دوتا یکیه چه مهندسی تکنولوژی معماری چه مهندسی معماری.................
مهندسیم که این تاپیکا زده فقط دنبال شره نه خیر...........حالا فرقشا دونستین ول کنین این بحث ها .همه دنبال اینن ذهن یه عده را مشغول شایعات کنن.......موفق باشید..........