تفاوت دختر و پسرهادربازی کردن بازیهایی رایانه ای

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
zire gazo khoob oomadi:D vali khodayish footballo game pesaroone dokhtaroone dare???khob too iran mahdoodiat darim vali ye sari be mahvaratoon bezan chanta shabake sporto bebin bashgaha hame dokhtar ham daran enghadr nashin paye kanal 3 footballistaye dokhtari hastam hooloo .dar morede font ham bashe baba koshtin mano
من الان 2 سال و 3 ماهه که تلویزیون فقط فوتبالاشو نیگا می کنم اونم تراکتور و وقت شد منچستر :D
بدجوری سوتی دادی زیرش خط کشیدم :D

NEGARi2

عضو جدید
من الان 2 سال و 3 ماهه که تلویزیون فقط فوتبالاشو نیگا می کنم اونم تراکتور و وقت شد منچستر :D
بدجوری سوتی دادی زیرش خط کشیدم :D
che sootiyi???khob goftam footballistaye dokhtari hastan hooloo sootish chiye???age vaght kardi baziye manchestero mibini??????????!!!!!!!!!!!!!!!yani teraktoro be m.u tarjih midi??!!!shoma pesara aberooye footballo bordin:D m.u koja teraktor koja!!!o

Sarp

مدیر بازنشسته

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
che sootiyi???khob goftam footballistaye dokhtari hastan hooloo sootish chiye???age vaght kardi baziye manchestero mibini??????????!!!!!!!!!!!!!!!yani teraktoro be m.u tarjih midi??!!!shoma pesara aberooye footballo bordin:D m.u koja teraktor koja!!!o

نه گفتی هستن گفتی هستم بیشتر دقت کن :D
m.u قطب غربه، تراکتور هم قطب شرقه؛ حساب دو دو تا چارتاست :smile:
منظورت زبان فارسیه دیگه نه ؟ :surprised:

ایول
من اصلا بلد نیستم
بپرسم چن تا از حرکاتشو یادم میدی ؟ :smile:

بابح خؤشون گئلر من گئدیب رهایا دؤلاشام؟ :cool:

Sarp

مدیر بازنشسته
fonte farsi nadaram ghiyafamo bayad az baghiye beporsi vali hiiiiiiich shebahati ba pesara nadam!!!:Do

pas man alan eshtebahi dokhtar shodam ke too fifa2009 hich pesari too familo ashnao uni harifam nist???o

alan mikhasti moch begiri? are azizam yadet midam kodom harekato mikhay??jj. chipa. zizi.....?o
نههههههههههههههه
چون من اصلا تا حالا فیفا بازی نکرده ام

بازی استراتژی هرنوعش رو بگی هستم شرطی
و کانتر استریک

Sarp

مدیر بازنشسته
نه گفتی هستن گفتی هستم بیشتر دقت کن :D
m.u قطب غربه، تراکتور هم قطب شرقه؛ حساب دو دو تا چارتاست :smile:

بابح خؤشون گئلر من گئدیب رهایا دؤلاشام؟ :cool:
گپده یارئم نه دئیره م کی؟
دئیره م منه فیفا اؤرگه تسین دا

Sarp

مدیر بازنشسته
خب میشه ترجمه هم کنین؟؟؟
نعععععععععععععععع خیر
مثلا صحبتای خصوصی بود اینا :D
baba motefaker khob man too fifa behtaram;) hamsaret ejaze mide ba man bazi koni??:Do
خودتو که دیگه لو نده

ولی pes رو شرطی میزنم

آنلاین رو هم هستم

mehdisato66

عضو جدید
به نظر من هم دخترا خوب بازی میکنند هم پسرا اما بیشتر پسرا
من خودم یکی از دخترایی هستم علاقمند به بازی های اکشن و ترسناک هستم
اگه اينطوريه كه مي گي حتما 4 &5 resident evil و sniper و call of duty 4&5&6&7 و بازي كن

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
دعوا نکنین بابا من فقط یه بازی کردم اونم رزیدنت اویل 4 بود:D کلا بازی دوس ندارم

sanam_el

عضو جدید
من آخرین باری که بازی کردم فک کنم راهنمایی بودم.کماندو بازی میکردم و فوتبال.خیلی باحال بودن ولی.
البته اینم بگم سلیقه داداشم بود.اینم بگم که اصلا با نظرت در مورد مهارت دخترا موافق نیستم.یا دلیل بازی کردنشون و بازی هایی که دوس دارن.

babak 123

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی تونست Fritz 12 ببره بیاید بگه ( نکته اگر نمی دونید Fritz بازی شطرنج است که در نسخه 12 rating اون به 11000 رسیده و توانایی محاسبه 24000حر کت در هر ثانیه رو داره )

Mossit

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ چی! پسرا خیلی آروم می شینن بازی رو یاد می گیرن بازی می کنن.
دخترا تا گیم پد رو می گیرن دستشون بجای اینکه جهت ها رو فشار بدن دسته رو می چرخونن.