نه از هرجا كه ميخواي مدرك بگير ولي مهم توانايي انجام كار و سواد و مديريته والا تو بازار كسي به مدرك پول نميده . هر چند خيليا براي گرفتن مدرك هم كلي پول ميدن ! بعد هم اينگونه مدركهاي پولكي ميره در كوزه و آب و باقي قضايا ! مخصوصا در دانشگاه ! آزاد !! اسلامي !!!سلام به همه ی دوستان.یه سوالبه نظر شما فرقی داره که مدرکتونو از کدوم دانشگاه گرفته باشین(سراسری یا آزاد )مخصوصا مکانیک
؟از همه نظر هم بازار کار وهم ادامه ی تحصیل.
(((((.من خودم دانشجوی مکانیک سراسری هستم))))))))))))))))))![]()
این حرف شما درسته ولی خوب خیلی از دانشگاه سراسری ها جالب نیستند..اگه مدرک برا دل آدمه نه!!!!!!!!!!
اگه صاحب کاری نه!!!!!!!!!!!!!!!
ام اگه میخوای تفاوت رو بدونی یه سر به کسایی که میان از آزاد ارشد بخونن تو همون دانشگاه آزاد بزن تا تفاوت دستت بیاد.البته بازهم نه همه......!!!!!!!!!!
به نظرشما یه لیسانس مکانیک بعد از 4 سال ریاضی خوندن تو دانشگاه آزاد نیاید بدونه مشتق Tan(x چیه!!!!!!!
می بینی خیلی فرق ندارن
برای گرفتن کار به پارتی احتیاج داری و برای موندن سر کار به مهارت.سلام به همه ی دوستان.یه سوالبه نظر شما فرقی داره که مدرکتونو از کدوم دانشگاه گرفته باشین(سراسری یا آزاد )مخصوصا مکانیک
سلام به همه ی دوستان.یه سوالبه نظر شما فرقی داره که مدرکتونو از کدوم دانشگاه گرفته باشین(سراسری یا آزاد )مخصوصا مکانیک
مدرک زیادمهم نیست مهم توانائی کار و روابط عمومی بالا است
سلام به همه ی دوستان.یه سوالبه نظر شما فرقی داره که مدرکتونو از کدوم دانشگاه گرفته باشین(سراسری یا آزاد )مخصوصا مکانیک
ما که ترم اول دانشگاه آزادیم 10 تا مقاله ارائه دادیم در حالیکه دانشگاه صنعتی شریف ترم اول اصلا مقاله ارائه نمیدن
کلا پول اسم دانشگاهشون میخورن...
چی شد؟؟؟!!!!!!!!!!!http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon5.gif
مهندس کورش طباطبایی
مهندس محمدرضا خلیل پور
مهندس مرتضی صالح کندزی
مهندس مهدی سهراب خانی
دکتر رامین قاسمی اصل
دکتر مهرداد ملک زاده دیرین
کسی این آقایون رو میشناسه؟!بچه ها تهران غرب چطوره؟!........
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تفاوت بین لوله( pipe) و tube | مکانیک سیالات | 10 | |
![]() |
سوال-تفاوت بین مکانیک سیالات و هیدرولیک | مکانیک سیالات | 5 | |
F | تفاوت لوله هاي 5لايه | مکانیک سیالات | 2 | |
H | تفاوت موتور جت و توربین گازی | مکانیک سیالات | 4 | |
![]() |
تفاوت های PP,PVC,PE,لوله سبز با هم | مکانیک سیالات | 4 |