تغییر رشته از صنایع به کامپیوتر (ارشد)

sali67

عضو جدید
سلام
ممنون میشم اگه راهنمایی ام کنید.

من مدرک کارشناسی مهندسی صنایع گرایش تولید صتعتی دارم و از اونجایی که علاقه زیادی به کامپیوتر دارم می خوام ارشد کامپیوتر ترجیحا گرایش هوش یا نرم افزار شرکت کتم. آیا به نظر شما این کار را بکنم و می تونم منابع را خودم بخونم و یاد بگیرم؟؟؟

ممنون میشم

1716

عضو جدید
دوست عزیز قطعا باید در تالار کامپیوتر تاپیکت رو میزدی تا اونا راهنماییت کنند

hamid051

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
سلام
ممنون میشم اگه راهنمایی ام کنید.

من مدرک کارشناسی مهندسی صنایع گرایش تولید صتعتی دارم و از اونجایی که علاقه زیادی به کامپیوتر دارم می خوام ارشد کامپیوتر ترجیحا گرایش هوش یا نرم افزار شرکت کتم. آیا به نظر شما این کار را بکنم و می تونم منابع را خودم بخونم و یاد بگیرم؟؟؟

ممنون میشم

خوب ببین علی جان همیشه که ادم بر حسب علاقه رشته رو عوض نمیکنه یا اصلا سیستم ارشد یاد دهی نیست بلکه شما رو مجبور به ارئه پروژه و مقاله یا طرح میکنه بیشتر بچه های مهندسی صنایع که ارشدشون رو هم گرفتن به این نکته رسیدن و اشاره کردن که توی ارشد واقعا هیچی یاد نمیدن و بیشتر همون درسهای کارشناسی است به نظرم شما از راه بیرون ادامه بده نه داخل دانشگاهی من خیلی از برنامه نویس های معروف رو میشناسم در داخل ایران که اصلا رشتشون هیچ ربطی به کامپیوتر نداشته البته من خودم اشنا نیستم یکی از دوستام یکذره مخ بود به واسطه اون اشنا شدم یکی از اونها ارشد پرستاری داشت :smile:اما یکی از برنامه نویس های مشهور ایران هستند

آخرین ویرایش: