تعویض رشته از مهندسی پلیمر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

یوکابد امامی

عضو جدید
تعریفت از موفقیت چی هست؟
تحصیل خوب
ازدواج موفق
کار

گزینه الف
گزینه ب
گزینه ج
گزینه الف و ب
گزینه الف و ج
گزینه ب و ج
همه موارد
هیچکدام....
یعنی اول معلوم کن با خودت چند چندی
بدونی چی می خواهی

بقول خواستگار دکترم اول باید در درستی از مشکل داشته باشیم بعد بریم سراغ درمان

تعریفم از موفقیت اینکه ی زندگیه آرومی داشته باشم
یعنی اگه آروم باشم تو زندگیم موفقم...
بدور از استرس و همرا علایقم زندگی کنم

یوکابد امامی

عضو جدید
والا ایشون چند سالی هست که همش تشریف میارن
با اون قیافش
من نمیدونم به ی نفر باید چند بار ی حرفو زد

فریاد خاموش

عضو جدید
یوکابد جان من فک میکنم شما تکلیفت با خودت روشن نیستا......
مشکلت تغییر رشته است یا خواستگارت؟؟؟؟
به نظرمن اگر شخصی هستی که دنبال ی زندگی ارومی بهتره تغییر رشته ندی البته در شرایطی که اونقدری به دندون علاقه داشته باشی که بتونی ادامه بدی
و اینجوری نباشه که الان تصمیم بگیری ادامه بدی ولی یکی دو ترم دیگه دوباره حال و روزت مثل الان باشه و بگی نمیخام دندون بخونم!!!!!!!!همچین حالتایی رو دیدم که میگما!!!!
یادت باشه برا تصمیم گیری خیلی عجله نکن ولی نهایتا با قاطعیت تصمیم بگیر طوری که پای ضررو زیانش وایستی!!!انقدر هم لفتش نده که اخرسر حوصله ات سربره و همینجوری الکی تصمیم بگیری;)

pepper

کاربر فعال
به نظرمن اگر شخصی هستی که دنبال ی زندگی ارومی بهتره تغییر رشته ندی البته در شرایطی که اونقدری به دندون علاقه داشته باشی که بتونی ادامه بدی
و اینجوری نباشه که الان تصمیم بگیری ادامه بدی ولی یکی دو ترم دیگه دوباره حال و روزت مثل الان باشه و بگی نمیخام دندون بخونم!!!!!!!!همچین حالتایی رو دیدم که میگما!!!!
یادت باشه برا تصمیم گیری خیلی عجله نکن ولی نهایتا با قاطعیت تصمیم بگیر طوری که پای ضررو زیانش وایستی!!!انقدر هم لفتش نده که اخرسر حوصله ات سربره و همینجوری الکی تصمیم بگیری;)

ایول اینم مثل قناری حرفای منو تکرار میکنه؟

یوکابد امامی

عضو جدید

والا دوتاش مشکلمه....
پدرم اصرار دارند من به ایشون جواب مثبت بدم که چی؟؟!!
که مثلا ایشون بتونن منو راضی کنن پلیمر نخونم و مطابق میل اونا رفتار کنم

فریاد خاموش

عضو جدید
والا دوتاش مشکلمه....
پدرم اصرار دارند من به ایشون جواب مثبت بدم که چی؟؟!!
که مثلا ایشون بتونن منو راضی کنن پلیمر نخونم و مطابق میل اونا رفتار کنم

مسلما ازدواج شما اینکه با چ شخصی باشه برا پدرتون خیلی مهتر ازین هست که رشته ی تحصیلیتون چی باشه!!!!
اگر پدرتون اصرار میکنن برا اینکه از ایشون خوششون میاد نه اینکه ایشون شمارو راضی کنن برا دندون...........
در ضمن اگر واقعا دلیل پدرتون برا ازدواج با این خاستگار اینه بهتره خودت بگی من دندون ادامه میدم اینجوری دیگه لازم هم نیس که با کسی که خوشت نمیاد ازدواج کنی!!!:)

pepper

کاربر فعال
مسلما ازدواج شما اینکه با چ شخصی باشه برا پدرتون خیلی مهتر ازین هست که رشته ی تحصیلیتون چی باشه!!!!
اگر پدرتون اصرار میکنن برا اینکه از ایشون خوششون میاد نه اینکه ایشون شمارو راضی کنن برا دندون...........
در ضمن اگر واقعا دلیل پدرتون برا ازدواج با این خاستگار اینه بهتره خودت بگی من دندون ادامه میدم اینجوری دیگه لازم هم نیس که با کسی که خوشت نمیاد ازدواج کنی!!!:)

:w33::w14::w33::w14::w33::w14::w33::w14:

وضعیت
موضوع بسته شده است.