تعویض رشته از مهندسی پلیمر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

یوکابد امامی

عضو جدید
به نظر من کلا خونواده رو بیخیال شو بهشون فک نکن چی میخان چی نمیخان
ولی از این که به رشته ی پلیمر علاقه داری مطمئن شو کتاباشو مجلات علمیشو و...نگاه بنداز ببین واقعا در اون حد ارزش داره که بخای
زحماتی که کشیدی رو هدر بدی!!!!!!!!!من سابقه تغییر رشته رو دارم برا همین بهت میگم مطمئن عمل کن خیلی مطمئن چون خیلی سخت میشه برات.....:cry::cool:
میشه بیشتر توضیح بدین!!!
چون سابقه تغییر رشته دارین
مرسی

فریاد خاموش

عضو جدید
میشه بیشتر توضیح بدین!!!
چون سابقه تغییر رشته دارین
مرسی

ببین من از ی رشته مهندسی ب ی رشته ی مهندسیه دیگه تغییر دادم و کلی سختی کشیدم و کلی زحمتم ب هدر رفت البته من راضیم چون بهش علاقه داشتم...
ولی خب شما از دوتا رشته ای که هیچ ربطی بهم ندارن میخاین سوییچ کنین خب مشکلاتش بیشتره و زحمتی ک براش باید بکشید صد چندان!!!!!!!! مسئله دیگه اینکه ممکنه علاقه ی شما تحت تاثیر ی سری عواملی باشه که خیلی پایدار نیس و احتمالش ب نظرم زیاده;)

یوکابد امامی

عضو جدید
ببین من از ی رشته مهندسی ب ی رشته ی مهندسیه دیگه تغییر دادم و کلی سختی کشیدم و کلی زحمتم ب هدر رفت البته من راضیم چون بهش علاقه داشتم...
ولی خب شما از دوتا رشته ای که هیچ ربطی بهم ندارن میخاین سوییچ کنین خب مشکلاتش بیشتره و زحمتی ک براش باید بکشید صد چندان!!!!!!!! مسئله دیگه اینکه ممکنه علاقه ی شما تحت تاثیر ی سری عواملی باشه که خیلی پایدار نیس و احتمالش ب نظرم زیاده;)

بله حق با شماست...
ولی خیلیا دارن منو نا امید میکنن حقیقتش رو بخواید
یعنی داره کم کم روم تاثیر میذاره

pepper

کاربر فعال
حسودی نکی کنه ادای حسودا رو در میاره
آخ نگو اینقد حال میده بری حال یکیو بگیری که ادای آدمای مشکل دار رو در میاره
نوشته منو-کمممممممممک-کنید-دوستاااااان تا اینو دیدم دلم هوری ریخت گفتم دختره بدبخت حتما باباش می خواد بزور شوهرش بده به یه پیرمرد افغونی برم کمکش نجاتش بدم اومدم اینجا دیدم تقریبا سر کاریه

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
نوشته منو-کمممممممممک-کنید-دوستاااااان تا اینو دیدم دلم هوری ریخت گفتم دختره بدبخت حتما باباش می خواد بزور شوهرش بده به یه پیرمرد افغونی برم کمکش نجاتش بدم اومدم اینجا دیدم تقریبا سر کاریه

بوگو اوغونی :D

یوکابد امامی

عضو جدید

من نمیدونم چ هیزم تری به شما فروختم که در موردم اینجوری حرف میزنید...
بخدا اینایی که گفتم برام واقعا مشکل ساز شده

pepper

کاربر فعال
خصوصا اینکه مساءل خانوادگی و این خواستگار سمجم مزید بر علت شده
منم یه بار یه خواستگار داشتم دختره بدجور سمج بود
بزور اومده بود خواستگاری راستش خوانوادمم منو لا منگنه گذاشته بودن
جلسه خواستگاری ازش پرسیدم برا من صداقت خیلی مهم هست برا شما چی چقد صادقید
گفت 99% منم یه درصد رو بهونه کردم ردش کردم ترفند خوبه امتحان کن قصد ادامه تحیصل د مده شده باور کن

فریاد خاموش

عضو جدید
خوب حسودی داره من یبار منده بودم کدمو یکیشونو بگیرم مینا سیما پری نوشین شیرین آرزو مهلا مهسا شهین ..... کسی کمک نکرد راهنماییم کنه حالا اومدید دارید به این کمک می کنید

اون که مشکلی نبود همه رو میگرفتی:D
بازم اگه مشکلی هس مطرح کنین با همکاری دوستان حل میکنیم:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.