تظاهرات علیه تجاوز نیروهای امریکایی به دانش اموز ژاپنی

محسن جعفر

عضو جدید
جمشید رضائی – شهروندان ژاپنی ساکن استان اوکیناوا واقع در جنوب ژاپن روز یکشنبه بار دیگر بزرگترین تظاهرات اعتراضی علیه حضور پایگاه ها و نظامیان آمریکایی در این استان را برگزار کردند.

شهروندان ژاپنی ساکن استان اوکیناوا یکبار نیز در سال ۱۹۹۵ میلادی و در اعتراض به هتک حرمت یک دختر دانش آموز توسط تفنگداران دریایی آمریکا در استان اوکیناوا تظاهرات اعتراض آمیز بزرگی را سازماندهی و برگزار کرده بودند و تظاهرات دیگری نیز در سال ۲۰۰۷ میلادی برگزار شده بود.
تظاهرکنندگان ژاپنی در این تظاهرات که شمار آنها به حدود ۹۰ هزار نفر می رسید، از دولت مرکزی درخواست کردند تا زمینه خروج هشت هزار نظامی و تجهیزات نظامیان آمریکایی پایگاه هوایی فوتمما تفنگداران دریایی آمریکا در استان اوکیناوا به خارج از این استان را فراهم کند.
در تظاهرات امروز استان اوکیناوا که در شهر یومیتان برگزار شد ،”هیروکازو ناکایما” استاندار استان اوکیناوا و ۳۹ شهردار از ۴۱ شهردار شهرهای این استان همراه با دیگر شهروندان ژاپنی حضور داشتند.

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
دادش فک کنم تیتر تایپکتون اصلا با متن خبر جور در نمیاد.....
تیترتون مربوط میشه به سال 95 یعنی حدودا 15 سال پیش !

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه فرقی میکنه
خبر 15 سال پیش رو حالا گفتن فرق نمیکنه؟؟!!!
اگه تیترتون رو آگاهانه انتخاب کردین .... کارتون بدجوری منو یاد مطالب تایپک آشنایی با تاکتیک های جنگ روانی و تحلیل سیاسی جناب نخودیان میندازه!
اگرهم نا آگاهانه است که فک کنم درستش اینه که اصلاح کنید..البته اگه تایپکتون قصد اطلاع رسانی داره!

محسن جعفر

عضو جدید
اگه تیترتون رو آگاهانه انتخاب کردین .... کارتون بدجوری منو یاد مطالب تایپک آشنایی با تاکتیک های جنگ روانی و تحلیل سیاسی جناب نخودیان میندازه!
اگرهم نا آگاهانه است که فک کنم درستش اینه که اصلاح کنید..البته اگه تایپکتون قصد اطلاع رسانی داره!
تیتر درستش چیه مهندس؟

paeeizan

اخراجی موقت
.
.
.
.
بله .... مهندس

raminbabak

اخراجی موقت
تجاوز کرده به درک ...یه کمی هم از کارای خودمون بگیم راه دور نریم..

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصل ماجرا پس چی بوده؟ متنتون چه ربطی به تجاوز به یه دختر دانش اموز داشت