حالا اسمم چی هست که میخوای از صفحه روزگار محوش کنی؟؟ بازم ادعاهای پوچ و توخالی؟؟؟ :دی

اگه زحمتی نیست جفتشون
برامون خواهری کن همشهری

تبریزی هستی؟
حالا اسمم چی هست که میخوای از صفحه روزگار محوش کنی؟؟ بازم ادعاهای پوچ و توخالی؟؟؟ :دی
اگه زحمتی نیست جفتشون
برامون خواهری کن همشهری
بله اصلا ربط نداشت مخصوصا با این نحوه حرف زدن شما
بعد فردا حتما یه تایپیک دیگه میزنین چرا اخطار گرفتین
این جا محفل عمومیه رعایت ادب واجبه
شما اخطار گرفتی چون تو اون تایپیک به یکی از بچه ها خیلی واضح بی احترامی کردی
![]()
فقط یکیشون مرد باید به زنش وفادار باشه
تبریزی هستی؟
اون تایپیک شما در مورد آقای کربلایی بود اگه بود نمونه توهیناتونو واضح تر میگفتمنه عزیزم
علت اخطار های من سیاسی بود
شما مثل اینکه کلا اشتباه گرفتی
من حدالمقدور سعی میکنم به کسی توهین نکنم و خوشبختانه تا الان هم موفق بودم و توهینی نکردم
اگه مصداق عینی دارید خوشحال میشم بفرمایید
اون تایپیک شما در مورد آقای کربلایی بود اگه بود نمونه توهیناتونو واضح تر میگفتم
این جا هم حتی اگه واقعا شوخی باشه از حد خودش داره خارج میشه .
در ضمن شما که تو تایپیکی که زدی منکر سیاسی بودنش شدی ؟ نشدی !
اتفاقا ابتدا تایپیک شما رو خوندم شبهه ای برام ایجاد شد دو تایپیک آقا حسامم خوندم و اونجا متوجه شدم که چقدر تایپیک شما حرف این بنده خدا رو وارونه نشون داده بود .1- احتمالا شما اصلا تاپیک رو نخوندید چون فقط تو تیترش نوشته بود " در جواب دوستمون کربلایی حسام " داخل تاپیک هیچ صحبتی از ایشون نبود (در ضمن من به ایشون ارادت هم دارم )
2- اینجا کسی با کسی شوخی نداره و همه صحبتهامون جدیه
3- تشکر که شما خط کش دستتون گرفتید و حد و مرزو مشخص می کنید ولی احتمالا خط کشتون یه کم کوچیکه برای این فروم
اتفاقا ابتدا تایپیک شما رو خوندم شبهه ای برام ایجاد شد دو تایپیک آقا حسامم خوندم و اونجا متوجه شدم که چقدر تایپیک شما حرف این بنده خدا رو وارونه نشون داده بود .
در آخر بازم میگم از ماست که بر ماست .
این تایپیکم اگه روال توهین آمیز به خانمها توش ادامه پیدا کنه با تمام احترامی که برای بابک جان دوست عزیزم قائلم
در این زمینه وارد عمل میشم .
در این حد ظاهر بینی در اوردن اونم تو محفل عمومی نوبره والا .
رها چی شد؟؟؟
میری خواستگاری یا نه؟؟؟
من دارم میرم بخوابم فردا بهم جواب بده
خودم برات میرم خواستگاری . فقط باید پاسمو چمدونمو دو تا بلیط بردارم همین. فقط تا من برم بیام شما مواظب اقامون باشه از دوری من سکته نکنه .
راستی عزیز دایره داره تنگتر و تنگتر میشه .
شماها هنوز یاد نگرفتید که هر جا میرید آقاتونم همراتون باشه ؟؟؟!!!
همینا میشه که بعد خانوما به آقاشون میگن اون کجاس که من نباید بیام ؟ هان هان هان ؟
اگه اون مرده که اصلا اجازه نمیده برید
احتمالا این آقاتون کوکی نیستن که هر جور میخوای میزونش میکنی ؟؟؟ !!!نه بابا . اقامون از تخم چشاش به من بیشتر اعتماد داره . فقط دلش تنگ میشه برام همین . منم زود برمیگردم همش یک خواستگاریه . بله رو داد زود میام
احتمالا این آقاتون کوکی نیستن که هر جور میخوای میزونش میکنی ؟؟؟ !!!
ایشون آقا هستن دیگه . نه ؟نه اقامون کلا فهمیدن نمی تونن ناراحتی منو تحمل کنن . برا همین ترجیح میدن خودشون ناراحت بشن .خودش میگه به خواب هم نمیده اینقدر زن ذلیل باشه
ایشون آقا هستن دیگه . نه ؟
پس دیگه آذری رو نیستنبله اتفاقا از این مردای اذربایجانی باغیرت هم هستن . گفتم که از هفته دیگه میاد سایت . می بینیش .
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گوگل تصوير محو شدن درياچه اروميه را منتشر كرد | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
يک مسئله عجيب به نام تصوير ذهني | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
تصوير تاريخيترين چك كشور | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
وسايل شکنجه قرون وسطا(با تصوير) | گفتگوی آزاد | 16 | |
S | حراج كتاب آشپزي عصر قاجار در لندن + تصوير | گفتگوی آزاد | 2 |