پنیر نخل و خواص آن :
پنير نخل از جمله محصولات درخت خرماست كه با
طعم شيرين خود بسيار دلپذير است.
پنير
نخل كه در اصطلاح محلي به آن غاپ مي گويند با رنگ سفيد ، برای دستیابی به آن معمولا
سر درخت را میاندازند و برگها و لیفهای دور برگها را تا رسیدن به میانه و پنیر
نخل، جدا میکنند و در همه فصل هاي سال به دست مي آيد و در فصل هاي پر بارش از طعم
شيرين تري برخوردار است.
نخل
داران آن دسته از نخل هايي را كه زمان ثمردهي آنها تمام شده است قطع مي كنند و پنير
آن را كه در قسمت انتهايي تنه نخل است بيرون آورده و استفاده مي كنند.
هر
نخل 3 تا 10 كيلوگرم پنير دارد و پنير نخل تمام خواص خرما را دارد يعني سرشار از
قند - مواد معدني - ويتامين كالري و آهن است
.
پنیر نخل در واقع ماده اولیه تشکیل تنه و برگهای نخل
پیش از مرحله چوبی شدن است. قيمت هر
كيلوگرم پنيرنخل 10 تا 15 هزار تومان است