تصاویر عاشقانه و رومانتیک

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون

از کلماتی مثل عشق دوست داشت و محبت متنفرممممممممممم

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای خدا یعنی میشه منم یه روزی با عشقم , فقط دوتایی , تو یه ساحل خلوت, دست تو دست همدیگه قدم بزنیم, در حالیکه هردومون شاد شاد شاد هستیم؟! یعنی میشه؟!:cry:

آخرین ویرایش:

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
ممنون

از کلماتی مثل عشق دوست داشت و محبت متنفرممممممممممم
از شما بعیده
ای خدا یعنی میشه منم یه روزی با عشقم , فقط دوتایی , تو یه ساحل خلوت, دست تو دست همدیگه قدم بزنیم, در حالیکه هردومون شاد شاد شاد هستم؟! یعنی میشه؟!:cry:
میشه
چشم بر هم بزنی میشه

gole ziba

عضو جدید
فعلا که همونطور که در اواتارم مشاهده میکنی تنهام :w04:
تنهایی بهتر از اینه که گیره ادامایی بیفتی که حتی ارزشه فکر کردن ندارن...عشق قشنگه اما واقعیش..پیدا میشه ایشالا یه شیرینی هم به ما میدید:D

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممون

ما 6 سال تنها بودیم چی شد که شما بخوای بشی

راحتی بجان خودم
بله , مجردی و درگیر روابط نبودن, آزادی و راحتی وصف نشدنی ای داره, اما چه کنم که " سر نشتر عشق بر رگ روح زدند یک قطره ی خون چکید و نامش دل شد."
تنهایی بهتر از اینه که گیره ادامایی بیفتی که حتی ارزشه فکر کردن ندارن...عشق قشنگه اما واقعیش..پیدا میشه ایشالا یه شیرینی هم به ما میدید:D

بله, امیدوارم یه روز, یه دختر خوشگل مثه ماه و مهربون مثه فرشته ها نصیبم بشه :) الهی آمین :smile:

gole ziba

عضو جدید
بله , مجردی و درگیر روابط نبودن, آزادی و راحتی وصف نشدنی ای داره, اما چه کنم که " سر نشتر عشق بر رگ روح زدند یک قطره ی خون چکید و نامش دل شد."

بله, امیدوارم یه روز, یه دختر خوشگل مثه ماه و مهربون مثه فرشته ها نصیبم بشه :) الهی آمین :smile:

ایشالااااااااااا.....:gol:

narges224

عضو جدید
کاربر ممتاز

میشه بپرسم
چرا دنبال دختر خوشگل می گردین ؟؟؟؟
خوشگلی پاکی و نجابت داره؟؟؟

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

بشین بینیم بابا حال نداریم داغی الان نمی فهمیییییی

به به رو رو برم چه خوش اشتها هم هستی پیدا کردی خواهرشم من می گیرم با جناق شیم:cool:

narges224

عضو جدید
کاربر ممتاز

ایشاالله.....

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میشه بپرسم
چرا دنبال دختر خوشگل می گردین ؟؟؟؟
خوشگلی پاکی و نجابت داره؟؟؟

ببخشید مهندس نه داره؟؟؟؟

نمی خوام بحث راه بندازم خدای نکرده کسی که زیباست نجابت نداره؟؟؟؟:surprised:

gole ziba

عضو جدید
ببخشید مهندس نه داره؟؟؟؟

نه منظوزه دوستمون اینه که خوشگلی نحابت نمیاره اما اونایی که خوشگلن میتونن نجیب باشن...تنها زیبایی ملاک نیست برای اتنخاب

narges224

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید مهندس نه داره؟؟؟؟

نه آخه هر کیو این روزا میبینم میخواد زن بگیره دنبال دختره خوشگله یه جور ملاک شده....
دایی خودمو میگم

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به رو رو برم چه خوش اشتها هم هستی پیدا کردی خواهرشم من می گیرم با جناق شیم:cool:

از کوچیکی عادتمه کم نمیخوام ! :smile:

باجناق میشیم جمعه میاین خونه ما چهارتایی پشت حیاط گوشت به سیخ میکشیم رو منقل درست میکنم و کبابا رو به نیش میکشیم حالشو می بریم

کتاب رویاهای مرد عاشق جلد اول اثر رضا صالحی

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه آخه هر کیو این روزا میبینم میخواد زن بگیره دنبال دختره خوشگله یه جور ملاک شده....
دایی خودمو میگم

بستگی به طرف داره و اینکه زیبایی رو چی معنا کنه

چون خودم خوشگلم :D

البته خوشگلی نسبیه, یعنی شاید دختری که از نظر من خوشگله از نظر دوستم خیلی زشت باشه.

بابا اعتماد بنفس واست اسپند دود کنم

نیست که هست
یا هست که نیست
؟؟؟

دیگه اون با شماست مهندس چی برداشت کنی:D

من معذرت می خوام اگه حرفمو درست عنوان نکردم من اصلا" قصد توهین به کس رو ندارم فقط واسم سوال شده چرا ملاک این روزا خوشگلیه.

خواهش می کنم

باجناق میشیم جمعه میاین خونه ما چهارتایی پشت حیاط گوشت به سیخ میکشیم رو منقل درست میکنم و کبابا رو به نیش میکشیم حالشو می بریم

بساط عیش و نوش با منننننننننننننننننن

gole ziba

عضو جدید

کتاب رویاهای مرد عاشق جلد اول اثر رضا صالحی

ارزو بر جوانان عیب نیستتتتت:biggrin: