ای خدا یعنی میشه منم یه روزی با عشقم , فقط دوتایی , تو یه ساحل خلوت, دست تو دست همدیگه قدم بزنیم, در حالیکه هردومون شاد شاد شاد هستم؟! یعنی میشه؟!![]()
از شما بعیدهممنون
از کلماتی مثل عشق دوست داشت و محبت متنفرممممممممممم
میشهای خدا یعنی میشه منم یه روزی با عشقم , فقط دوتایی , تو یه ساحل خلوت, دست تو دست همدیگه قدم بزنیم, در حالیکه هردومون شاد شاد شاد هستم؟! یعنی میشه؟!![]()
موافقمممممممممممممممممم شدیدممنون
از کلماتی مثل عشق دوست داشت و محبت متنفرممممممممممم
ایشالا میشه اما باید خیلی بگردی تا عشقه واقعی پیدا بشهای خدا یعنی میشه منم یه روزی با عشقم , فقط دوتایی , تو یه ساحل خلوت, دست تو دست همدیگه قدم بزنیم, در حالیکه هردومون شاد شاد شاد هستم؟! یعنی میشه؟!![]()
ایشالا میشه اما باید خیلی بگردی تا عشقه واقعی پیدا بشه
موافقمممممممممممممممممم شدید
فعلا که همونطور که در اواتارم مشاهده میکنی تنهام![]()
تنهایی بهتر از اینه که گیره ادامایی بیفتی که حتی ارزشه فکر کردن ندارن...عشق قشنگه اما واقعیش..پیدا میشه ایشالا یه شیرینی هم به ما میدیدفعلا که همونطور که در اواتارم مشاهده میکنی تنهام![]()
ایشالا میشه اما باید خیلی بگردی تا عشقه واقعی پیدا بشه
بله , مجردی و درگیر روابط نبودن, آزادی و راحتی وصف نشدنی ای داره, اما چه کنم که " سر نشتر عشق بر رگ روح زدند یک قطره ی خون چکید و نامش دل شد."ممون
ما 6 سال تنها بودیم چی شد که شما بخوای بشی
راحتی بجان خودم
تنهایی بهتر از اینه که گیره ادامایی بیفتی که حتی ارزشه فکر کردن ندارن...عشق قشنگه اما واقعیش..پیدا میشه ایشالا یه شیرینی هم به ما میدید![]()
بله , مجردی و درگیر روابط نبودن, آزادی و راحتی وصف نشدنی ای داره, اما چه کنم که " سر نشتر عشق بر رگ روح زدند یک قطره ی خون چکید و نامش دل شد."
بله, امیدوارم یه روز, یه دختر خوشگل مثه ماه و مهربون مثه فرشته ها نصیبم بشهالهی آمین
![]()
میشه بپرسمبله , مجردی و درگیر روابط نبودن, آزادی و راحتی وصف نشدنی ای داره, اما چه کنم که " سر نشتر عشق بر رگ روح زدند یک قطره ی خون چکید و نامش دل شد."
بله, امیدوارم یه روز, یه دختر خوشگل مثه ماه و مهربون مثه فرشته ها نصیبم بشهالهی آمین
![]()
بله , مجردی و درگیر روابط نبودن, آزادی و راحتی وصف نشدنی ای داره, اما چه کنم که " سر نشتر عشق بر رگ روح زدند یک قطره ی خون چکید و نامش دل شد."
بشین بینیم بابا حال نداریم داغی الان نمی فهمیییییی
![]()
![]()
میشه بپرسم
چرا دنبال دختر خوشگل می گردین ؟؟؟؟
خوشگلی پاکی و نجابت داره؟؟؟
نه منظوزه دوستمون اینه که خوشگلی نحابت نمیاره اما اونایی که خوشگلن میتونن نجیب باشن...تنها زیبایی ملاک نیست برای اتنخابببخشید مهندس نه داره؟؟؟؟
نمی خوام بحث راه بندازم خدای نکرده کسی که زیباست نجابت نداره؟؟؟؟![]()
نه آخه هر کیو این روزا میبینم میخواد زن بگیره دنبال دختره خوشگله یه جور ملاک شده....ببخشید مهندس نه داره؟؟؟؟
نمی خوام بحث راه بندازم خدای نکرده کسی که زیباست نجابت نداره؟؟؟؟![]()
میشه بپرسم
چرا دنبال دختر خوشگل می گردین ؟؟؟؟
خوشگلی پاکی و نجابت داره؟؟؟
نه منظوزه دوستمون اینه که خوشگلی نحابت نمیاره اما اونایی که خوشگلن میتونن نجیب باشن...تنها زیبایی ملاک نیست برای اتنخاب
من منظورم نیست که هست
اون دوستمون خوب نگفت
من منظورم نیست که هست
اون دوستمون خوب نگفت
به به رو رو برم چه خوش اشتها هم هستی پیدا کردی خواهرشم من می گیرم با جناق شیم![]()
نیست که هست
یا هست که نیست
؟؟؟
نه آخه هر کیو این روزا میبینم میخواد زن بگیره دنبال دختره خوشگله یه جور ملاک شده....
دایی خودمو میگم
چون خودم خوشگلم
البته خوشگلی نسبیه, یعنی شاید دختری که از نظر من خوشگله از نظر دوستم خیلی زشت باشه.
نیست که هست
یا هست که نیست
؟؟؟
من معذرت می خوام اگه حرفمو درست عنوان نکردم من اصلا" قصد توهین به کس رو ندارم فقط واسم سوال شده چرا ملاک این روزا خوشگلیه.
از کوچیکی عادتمه کم نمیخوام !
باجناق میشیم جمعه میاین خونه ما چهارتایی پشت حیاط گوشت به سیخ میکشیم رو منقل درست میکنم و کبابا رو به نیش میکشیم حالشو می بریم
باز تو اومدی مخ مارو فیتیله پیچ کنیا !!
از کوچیکی عادتمه کم نمیخوام !
باجناق میشیم جمعه میاین خونه ما چهارتایی پشت حیاط گوشت به سیخ میکشیم رو منقل درست میکنم و کبابا رو به نیش میکشیم حالشو می بریم
کتاب رویاهای مرد عاشق جلد اول اثر رضا صالحی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تصاویر رابطه عاشقانه بین دو حیوان متفاوت..... | تالار عکس | 51 | |
Д | تصاویر عاشقانه و رمانتیک | تالار عکس | 3 | |
![]() |
تصاویر متحرک عاشقانه و احساسی | تالار عکس | 10 | |
![]() |
چراغ های رنگارنگ و نورانی در تصاویر عاشقانه | تالار عکس | 1 | |
![]() |
این یک دعوای عاشقانه است+تصاویر | تالار عکس | 0 |