تصاویر: این هم از رانندگی آقایون

M A S III

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گی گفته آقایون رانندگی بلد نیستن؟؟؟؟؟؟؟؟ ولا دوستان نمونه ای از رانندگی خانوم ها رو نشون دادن که!!!!!!!!!!!

داداش گلم چرا عصبانی میشی؟؟؟
من به عنوان یه دختر اعتراف میکنم که راننده فقط راننده ی مرد..........................
راستش خودم با اینکه گواهینامه دارم ولی خیلی وقتا از رانندگی میترسم...................
اینجاش جالبه وقتی راننده ی خانم میبینم از ترسم هول میکنم که نکنه منو زیر کنه:biggrin:
البته نه همشون.....
از خانمای باشگاه معذرت میخوام که رک بودم...........

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب بیاید .. اینم یه جواب خوب واسه آقایون محترم ...

مشاهده پیوست 107651
این قابل قبوله ولی بهتر قبول کنید فجایع حاصل از رانندگی خانم ها خیلی بیشتر از آقایونه من به عنوان یه آدم باتجربه اینو می گم چون خونمون بغل اتوبانه هر روز صحنه های دیدنیی و خنده داری که غالبا بوسیله ی خانم ها خلق میشه رو مشاهده می کنم

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به عنوان یه دختر اعتراف میکنم که راننده فقط راننده ی مرد..........................
راستش خودم با اینکه گواهینامه دارم ولی خیلی وقتا از رانندگی میترسم...................
اینجاش جالبه وقتی راننده ی خانم میبینم از ترسم هول میکنم که نکنه منو زیر کنه:biggrin:
البته نه همشون.....

من کجا عصبانی شدم..........
ای خدا خیرت بده کجا بودی خووو ........
از همه دوستان معذرت من تشکرام تموم شده........

M o R i S

مدیر تالار حسابداری
مدیر تالار
کاربر ممتاز
البته نه همشون.....

مرسی ;)

البته من خودم وقتی میبینم آقایون راننده های خانم اذیت میکنن

خیلی عصبانی میشم :mad:مخصوصا اگه هول بشه !!

M A S III

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی ;)

البته من خودم وقتی میبینم آقایون راننده های خانم اذیت میکنن

خیلی عصبانی میشم :mad:مخصوصا اگه هول بشه !!

واقعا آدمایی مثل تو کمه................
قدر خودتو بدون.......;)
آخه اکثر راننده های مرد با راننده های خانم یه جورایی لجن......

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
این قابل قبوله ولی بهتر قبول کنید فجایع حاصل از رانندگی خانم ها خیلی بیشتر از آقایونه من به عنوان یه آدم باتجربه اینو می گم چون خونمون بغل اتوبانه هر روز صحنه های دیدنیی و خنده داری که غالبا بوسیله ی خانم ها خلق میشه رو مشاهده می کنم

خوب قطعا این درسته ... ولی می دونید که آقایون همیشه خانم ها رو در این موارد ناراحت می کنن و می گن بلد نیستن و اعتماد به نفسآدم رو کلا پایین می یارن ... خوب دلیلش می تونه این باشه.

آخرین ویرایش:

IT Engineer2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقایون که از این دسته گل ها زیاد به آب میدن.
حالا ایشون نمونه چینیشه ایرانیش که دیگه ... :d
فقط یکی نیست عکس بگیره سوژه کنه.