تصاویری بسیار زیبا از کشور سوئد

mr_samyar

عضو جدید
سوئد با مساحت ۴۴۹٬۹۶۴ کیلومتر مربع، سومین کشور بزرگ اروپا از نظر مساحت می‌باشد. جمعیت سوئد بیش از ۹٫۲ میلیون نفر می‌باشد که تقریبا ۷٫۹ میلیون نفر آن را سوئدی‌ها تشکیل می‌دهند. این کشور با تعداد ۲۰ نفر در هر کیلومتر مربع از تراکم جمعیت پایینی برخوردار است که بیشتر این جمعیت نیز در جنوب سوئد مستقر هستند. همچنین بیش از ۸۵٪ مردم سوئد در ناحیه شهری زندگی می‌کنند.مردم سوئد همراه با مردمان نروژ , ایسلند و دانمارک از تبار هند و اروپایی بوده و نسبتشان به وایکینگ ها می‌‌رسد.

آخرین ویرایش:

niaz**

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعله بعله ما هم اینهارو شنیدم
تازه میگن کشور خیلی ثروتمندیه و نهایت بچه ایی که هر خونواده داره (خیلی بخوان دست بالا بگیرن)2تاست و دولت بهشون گفته بابا جمعیتمون کمه بچه بیارین ما بهتون پول میدیم ولی مردم زیر بار نمیرن
اونوخ اینجا بخاطر 1 میلیون عرض 2سال 6تا میآرن تازه بخاطر 1میلیون بچه هاهم که ول میشن و میفرستنشون مدرسه ادب یاد بگیرن در نتیجه بی ادب تر میشن
هی خدا که من چقد بنالم
خسته شدم

aphrodait

عضو جدید
بعله بعله ما هم اینهارو شنیدم
تازه میگن کشور خیلی ثروتمندیه و نهایت بچه ایی که هر خونواده داره (خیلی بخوان دست بالا بگیرن)2تاست و دولت بهشون گفته بابا جمعیتمون کمه بچه بیارین ما بهتون پول میدیم ولی مردم زیر بار نمیرن
اونوخ اینجا بخاطر 1 میلیون عرض 2سال 6تا میآرن تازه بخاطر 1میلیون بچه هاهم که ول میشن و میفرستنشون مدرسه ادب یاد بگیرن در نتیجه بی ادب تر میشن
هی خدا که من چقد بنالم
خسته شدم

ادم اگه بخواد بناله ، حرف واسه نالیدن زیاده. ازنالیدن ما جز این که خودمون بهم بریزیم دنیا اباد نمی شه.
پس چه بهتر که خوب نگاه کنیم و به این چیزا فکر نکنیم تا از زندگی لذت ببریم.