taraneh_de
عضو جدید
حقیقت اینه که مردا به هیچ دردی نمیخورن!! و برای ادب کردنشون هم خشونت لازمه!!!بازم خشونت؟
تا کی میخوای از حقیقت فرار کنی؟ها؟

حقیقت اینه که مردا به هیچ دردی نمیخورن!! و برای ادب کردنشون هم خشونت لازمه!!!بازم خشونت؟
تا کی میخوای از حقیقت فرار کنی؟ها؟
حقیقت اینه که مردا به هیچ دردی نمیخورن!! و برای ادب کردنشون هم خشونت لازمه!!!![]()
از این لحاظ مردا هم خیلی بدرد می خورن: خرکاری و در آوردن پول برای آسایش زن و بچهولی من همیشه گفتم زن ها خیلی بدرد می خورن.آشپزی،تمیزکاری،بچه داری...
از این لحاظ مردا هم خیلی بدرد می خورن: خرکاری و در آوردن پول برای آسایش زن و بچه
مردی که همچین کاری میکنه لیاقتش همین خشونتهاون خرکاری و پول واسه آسایش زن و بچه نیست،اینا همش تعارفه.مردا واسه آرزو های خودشون کار میکنن،بعد از رو دلسوزی با کلی ...سوزی یه کمش رو واسه زن و بچه خرج میکنن.
مردی که همچین کاری میکنه لیاقتش همین خشونته![]()
تو که گفتی لجباز نیستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس قبول کردی مرد ها با هم یکی نیستن.اشتباه میکنی مردا همه یه مدلند با رنگ های متفاوت
تو که گفتی لجباز نیستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دروغگو میکشمت!!!!!!راستگو ترین مرد ها هم به زن ها دروغ میگن.![]()
دروغگو میکشمت!!!!!!![]()
منو باش فکر کردم پسر خوبی شدی باهات دوست شدم!!! مگه دستم بهت نرسه!!!بازم که باور کردی؟
راستی تو در روز چند نفر و میکشی؟
منو باش فکر کردم پسر خوبی شدی باهات دوست شدم!!! مگه دستم بهت نرسه!!!
من کی رد کردم؟ چرا دوباره دروغ میگی؟ من درخواستت رو قبول کردم ولی حالا میبینم که جزو دوستام نیستی!! نامرد رفتی منو از لیست دوستات حذف کردی؟ اگه واقعا مردی دوباره درخواست می دم قبول کن!!! ( فقط برای اینکه اثبات کنم درخواستت رو رد نکردم وگرنه عاشق چشم و ابروت نیستم!!!!!)من درخواست دادم اما تو رد کردی.چرا دروغ میگی.![]()
من کی رد کردم؟ چرا دوباره دروغ میگی؟ من درخواستت رو قبول کردم ولی حالا میبینم که جزو دوستام نیستی!! نامرد رفتی منو از لیست دوستات حذف کردی؟ اگه واقعا مردی دوباره درخواست می دم قبول کن!!! ( فقط برای اینکه اثبات کنم درخواستت رو رد نکردم وگرنه عاشق چشم و ابروت نیستم!!!!!)
یالا دیگه درخواست رو قبول کن وگرنه معلوم میشه خودت منو از لیست دوستات حذف کردی!!!! نامرد!!!منم عاشق چشم و ابروی تو نیستم.![]()
یالا دیگه درخواست رو قبول کن وگرنه معلوم میشه خودت منو از لیست دوستات حذف کردی!!!! نامرد!!!
آفرین پسر خوب!!قبول کردم.امیدوارم باز خذف نشی.فکر کنم کار آقای مدیر باشه.نمیتونه دوستی ما رو ببینه.![]()
آفرین پسر خوب!!حالا دیگه برو لالا کن!!! می خوای تا تخت خواب همراهیت کنم یا خودت میری؟؟؟
شب بخیرهر جور راحتی.شب بخیر
سلام
چه شب خوب و راحتي داشتين!!!
اگه زن و شوهر بودين حتما خوشبخت ميشدين!!!!!!!!
الناز جون ميبيني چقد تفاهم دارن....
اوهوم خیلی.......:دیالناز جون ميبيني چقد تفاهم دارن....
شما هم اين جور تفاهمي دارين..اوهوم خیلی.......:دی
نه!!!!!!!!!شما هم اين جور تفاهمي دارين..
خوب شدنه!!!!!!!!!![]()
.واسه چی تشکرای مردمو نگاه میکنی؟احساسا تو عواطفت منو کشته.چون احساسات و عواطف نداری. از تعداد تشکرهایی که کردی معلومه!!!!!!!!!!!![]()
من به تشکرای مردم کاری ندارم. ولی ماله تو چون صفره بدجوری جلب توجه میکنه!!.واسه چی تشکرای مردمو نگاه میکنی؟احساسا تو عواطفت منو کشته.
.من اهل تشکر کردن نیستم.سوسول بازیه.چون جلب توجه میکنه کلاسش بیشتره.ازم تشکر شه بدم نممیاد.من به تشکرای مردم کاری ندارم. ولی ماله تو چون صفره بدجوری جلب توجه میکنه!!![]()