سلام . خوب واضح دیگه;)
solar flare مدیر بازنشسته Jan 10, 2009 #7 اينا رو از كجا پيدا ميكنيد؟ تو جاده اي كه من ميرم دانشگاه از اين تصادفات زياد ميبينم اما دلم نمياد حالا عكس هم بگيرم ناراحت كننده است
اينا رو از كجا پيدا ميكنيد؟ تو جاده اي كه من ميرم دانشگاه از اين تصادفات زياد ميبينم اما دلم نمياد حالا عكس هم بگيرم ناراحت كننده است
yamaha R6 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 10, 2009 #9 solar flare گفت: اينا رو از كجا پيدا ميكنيد؟ تو جاده اي كه من ميرم دانشگاه از اين تصادفات زياد ميبينم اما دلم نمياد حالا عكس هم بگيرم ناراحت كننده است کلیک کنید تا باز شود... از تو google . هیچ وقت دیگه تصادفی نبینین
solar flare گفت: اينا رو از كجا پيدا ميكنيد؟ تو جاده اي كه من ميرم دانشگاه از اين تصادفات زياد ميبينم اما دلم نمياد حالا عكس هم بگيرم ناراحت كننده است کلیک کنید تا باز شود... از تو google . هیچ وقت دیگه تصادفی نبینین
yamaha R6 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 10, 2009 #10 Zargham گفت: ممنون جالب بود کلیک کنید تا باز شود... خواهش می کنم ممنون که اومدین
hoolooo عضو جدید Jan 10, 2009 #11 منزه جان ممنون از تاپیکت ولی میشه از این تصاویر خیشخراشما نزاری آدم دلش ریش میشه به مولا یاد تصادف های خودم می افتم
منزه جان ممنون از تاپیکت ولی میشه از این تصاویر خیشخراشما نزاری آدم دلش ریش میشه به مولا یاد تصادف های خودم می افتم
yamaha R6 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 10, 2009 #12 hoolooo گفت: منزه جان ممنون از تاپیکت ولی میشه از این تصاویر خیشخراشما نزاری آدم دلش ریش میشه به مولا یاد تصادف های خودم می افتم کلیک کنید تا باز شود... ممنون که اومدی هلو جان . این ها رو می ذارم تا وقتی پشت رل نشستیم یادمون بیفته که امکان وقوع اینگونه حوادث هم هست
hoolooo گفت: منزه جان ممنون از تاپیکت ولی میشه از این تصاویر خیشخراشما نزاری آدم دلش ریش میشه به مولا یاد تصادف های خودم می افتم کلیک کنید تا باز شود... ممنون که اومدی هلو جان . این ها رو می ذارم تا وقتی پشت رل نشستیم یادمون بیفته که امکان وقوع اینگونه حوادث هم هست
*Afash* عضو جدید کاربر ممتاز Jan 10, 2009 #13 چرا تصادفای داخلی اینقدر وحشتناکتر از تصادفای خارجیه؟؟؟!!!!
srashedian عضو جدید Jan 12, 2009 #14 بابا اینا با فتوشاپه. این خودروی داخلی که ما دیدیم اگه تصادف کنه همینشم نمیمونه.
yamaha R6 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 12, 2009 #15 *Afash* گفت: چرا تصادفای داخلی اینقدر وحشتناکتر از تصادفای خارجیه؟؟؟!!!! کلیک کنید تا باز شود... چون ماشین هامون استاندارد نیستن
*Afash* گفت: چرا تصادفای داخلی اینقدر وحشتناکتر از تصادفای خارجیه؟؟؟!!!! کلیک کنید تا باز شود... چون ماشین هامون استاندارد نیستن