سلام دوستان لطفا عکس های خودرو های خارجی رو به همراه اسم و مدلشون بزارین ممنون
yamaha R6 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 10, 2009 #1 سلام دوستان لطفا عکس های خودرو های خارجی رو به همراه اسم و مدلشون بزارین ممنون
yamaha R6 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 10, 2009 #6 solar flare گفت: جالب بود مرسي کلیک کنید تا باز شود... خواهش می کنم خوش اومدین
laleh_a عضو جدید کاربر ممتاز Jan 10, 2009 #7 منزه جان عشق ماشینی ها!!!! من عاشق BMW هستم! امیدوارم یه روز بخرم!!!!
yamaha R6 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 10, 2009 #9 laleh_a گفت: منزه جان عشق ماشینی ها!!!! من عاشق BMW هستم! امیدوارم یه روز بخرم!!!! کلیک کنید تا باز شود... ماشین عمر و نفس من خصوصا BMW M6 که آواتارمه. شما که واستون 120 ملیون چیزی نیست
laleh_a گفت: منزه جان عشق ماشینی ها!!!! من عاشق BMW هستم! امیدوارم یه روز بخرم!!!! کلیک کنید تا باز شود... ماشین عمر و نفس من خصوصا BMW M6 که آواتارمه. شما که واستون 120 ملیون چیزی نیست
yamaha R6 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 10, 2009 #10 solar flare گفت: من كه عكس ماشين و تصادف ندارم فقط بايد نگاه كنم کلیک کنید تا باز شود... می تونی از جستجوی تصاویر google استفاده کنین امیدوارم هیچ وقت تصادف نداشته باشین
solar flare گفت: من كه عكس ماشين و تصادف ندارم فقط بايد نگاه كنم کلیک کنید تا باز شود... می تونی از جستجوی تصاویر google استفاده کنین امیدوارم هیچ وقت تصادف نداشته باشین
laleh_a عضو جدید کاربر ممتاز Jan 10, 2009 #12 monazzah گفت: ماشین عمر و نفس من خصوصا BMW M6 که آواتارمه. شما که واستون 120 ملیون چیزی نیست کلیک کنید تا باز شود... آره قربونت!!!!!!! هر چی تو جیبامو گشتم 120 میلیون پول خورد نداشتم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
monazzah گفت: ماشین عمر و نفس من خصوصا BMW M6 که آواتارمه. شما که واستون 120 ملیون چیزی نیست کلیک کنید تا باز شود... آره قربونت!!!!!!! هر چی تو جیبامو گشتم 120 میلیون پول خورد نداشتم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yamaha R6 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 10, 2009 #14 laleh_a گفت: آره قربونت!!!!!!! هر چی تو جیبامو گشتم 120 میلیون پول خورد نداشتم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... پس یک بنز SLR و یک BMW M6 بخرین خوبه
laleh_a گفت: آره قربونت!!!!!!! هر چی تو جیبامو گشتم 120 میلیون پول خورد نداشتم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... پس یک بنز SLR و یک BMW M6 بخرین خوبه
hoolooo عضو جدید Jan 10, 2009 #15 منزه جان ممنون از تاپیکت ولی میشه از این تصاویر خیشخراشما نزاری آدم دلش ریش میشه به مولا یاد تصادف های خودم می افتم
منزه جان ممنون از تاپیکت ولی میشه از این تصاویر خیشخراشما نزاری آدم دلش ریش میشه به مولا یاد تصادف های خودم می افتم
*Afash* عضو جدید کاربر ممتاز Jan 10, 2009 #16 خیلی جالب بود داداشی .. ایشالله دوشنبه که امتحانمو دادم، بیشتر میام ..