کلاهمم مشکیه موترمم مشکیای گفتی داداشیا یکدست مشکی انگار ادم توش میخاد پرواز کنه

ای حانم خدا برای هم نگهشون داره
کلاهمم مشکیه موترمم مشکیای گفتی داداشیا یکدست مشکی انگار ادم توش میخاد پرواز کنه
چه قشنگه این بچهههه
کلاهمم مشکیه موترمم مشکی
ای حانم خدا برای هم نگهشون داره
آی آی بچههه اسم داره ها!
اسمش ستایشه....(الهی عمه فداش شه)
خدا نگهش داره همینطور عمشو
کلاهمم مشکیه موترمم مشکی
منم تو کار مشکیم اصلا انگار وقتی یکدست مشکی میشه و عشقشم(موتورش) انگار داره رو ابرا میره و یه حس توپی داره
منکه این حسو دارم وقتی کلا یکدست مشکی باشم ..... تو حست چیه داداشی؟
مرسی امپراطوووووور جان!
واقعا دردناکه تصادفات تو ایران!!!!
همه میمیرنسلام
چی چرا؟
خب معلومه دیگه جونشون گذاشتن کف دستشون هر لحظه ممکنه بمیرن بخاطر چی اونم
بنده شاهد تصادفهای وحشتناکی بودم که اصلا قابل بیان نیست... و چون عاشق سرعت هستم و بارها صدمه دیدم امابرام درس عبرت نشده است... برای من و شما و دوستانی که علاقمند به موتورسواری هستند حادثه هر لحظه در کمین است ولی با این علاقه و اشتیاق چه باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من جمعه ها که می خوام برم پیست اشهد مو می خونم مامان از زیر قرآن ردم می کنه و اگه وقت بشه یک دور هم دور حرم می زنم
انشااله که بهار 120 سالگیت را ببینی...واقعا به نکته خوبی اشاره کردی... بله همین گونه است.. ماهم یه جورایی وضع شما را داریم... آخه هر وقت با موتور میروم بیرون..خانواده یه جوری نگاه میکنند که زبانم لال،خدا اون روز را نیاره انگار لحظه وداع میباشد... وغم و اندوه دنیا در دلم جمع میشود...
مرگه دادا مرگ
مرگ که حق میباشد... ولی حالا خیلی زوده... هر چند انسان از یه ثانیه خودش هم خبر ندارد... ولی دادا مثل اینکه دل پرخونی داری... مگه از این روزگار چه دیدی که پریشان حالی؟؟؟؟؟
عشق موتور
من جمعه ها که می خوام برم پیست اشهد مو می خونم مامان از زیر قرآن ردم می کنه و اگه وقت بشه یک دور هم دور حرم می زنم
خوش بحالت دادا که میتونی دور حرمم بری
منکه هر وقت میخام استارت بزنم مامانم قرانو میاره ببوسم و میگه برگردیا (وقتی میخاد بگه برگردیا خیلی ناراحت میشم که اذیتش میکنم )
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
من + موتور + نیسان آبی = تصادف | تالار عکس | 106 | |
![]() |
صحنه باورنکردنی از تصادف با موتور | تالار عکس | 6 | |
M | تصادف عجيب يك موتور سوار و زنده ماندن وي پس ازطي مسافت 4مايل | تالار عکس | 2 | |
![]() |
صحنه های باور نکردنی از تصادف !!! | تالار عکس | 3 | |
M | عکسهای دیدنی از خنده دار ترین تصادف های جهان | تالار عکس | 1 |