arioengineer
عضو جدید
چرا از API 616 استفاده نمی کنی؟بچه ها کسی کتاب استاندار ANSI SDT در مورد توربین های گازی رو داره ..... یه کمکی بکنید در راه خدا
چرا از API 616 استفاده نمی کنی؟بچه ها کسی کتاب استاندار ANSI SDT در مورد توربین های گازی رو داره ..... یه کمکی بکنید در راه خدا
اگر از نظر عملی بخواهی انجام بدی که خیلی سخته !اما به طور کلی در این دستگاه ها یک سری سنسور جابه جایی سرعت و .. است بسته به نوع آنالیز که تورشنال باشه اکسیال یا لترال یا ... می آیند با برنامه نویسی و روش های analytical مقدار فاکتور های جا به جایی و جا به جایی زاویه ای رو به دست می آورند و با مقدار اصلی مقایسه می کنند حالا با اضافه کردن اون وزنه تعادلی سعی می کنند به نمودار های اصلی نزدیک بشوند.ممنون ....
این دستگاهها توربین و کمپرسور را در حالت دورانی چک میکنند و اگر آنبالانسی داشته باشد در مانیتور نشان می دهند ..... من می خوام ببینم دقیقا چطور باید محاسبه کنم تا با کمترین سعی و خطا با قرار دادن وزنه بر روی توربین و کمپرسور سیستم بالانس شود
من را هم به دوست بالایی اضافه کنینمن هم هستم.
دلم می خواد موتور بسازم.
سلام
دوست عزيز منظور شما چه محاسباتي هستش؟
اگه محاسبات ابتدايي ترموديناميكي سيكل و اجزا)) به دردت ميخوره من تا 4-5 ساعت ديگه يه چيزايي برات ميذارم
ولي اگه محاسبات كاملتر ميخواي
confused:؟!) ميتوني تو كتابهايي كه در پستهاي قبلي گذاشتن استفاده كني
سلام بر مدیر شما مدیر فعالخوب امروز یه خورده امیدوار شدم . دوستانی که ابراز علاقه برای قرار گرفتن تو این گروه رو کردن لطفا برای آشنایی بیشتر خودشون با توربینهای گازی و آشنایی من با سطح دانش و علاقه اونها به این کار یه مطلب در رابطه با توربینهای گازی قرار بدن. البته اگه تا آخر همین هفته تقاضاهابه حد نصاب نرسید با همین دوستان کارمون رو شروع می کنیم. ولی پیدا کردن مقاله و مطلب با توربنهای گازی می تونه برای این که بدونن چی کار می خواهیم بکنیم و یا حداقل اجزای اصلی توربینهای گازی بشناسن خیلی مفید باشه!
سلام . جناب مدیر چرا تشریف ندارید. میل زدم و پیام فرستادم ، اما در دسترس نیستید .
حق با شماست . یه مدتی تو یه سیکل بسته می چرخیدم که جزئیاتش رو تو پیغام خصوصی ارسال کردم .
ممنون میشم اون رو مطالعه و پاسخ بدید . اما گذشته از اون بحث ، در مورد این فروم و برنامه هاش شدیدا هستم .
برای اینکه نیرو های جدید هم جذب بشند نیازه که با فلسفه این فروم آشنا شند ، طبیعتا باید مطالب گذشته رو مطالعه کنند ، خودتون می دونید مطالعه
75 صفحه حوصله می خواد . من پیشنهاد می کنم مطالب اضافی رو از فروم پاک کنیم . سیاست های کلی فروم و مطالب اموزشی باقی بمونند .
فکر کنم این 75 صفحه در 20 صفحه یا کمتر قابل خلاصه کردنه . اگه موافقید من حاضرم این کارو بکنم .
سلام .منم میتونم همکاری کنم.به زودی براتون مطلب میزارم.کاش کمی به این طرح شتاب بدی.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بچه درسخون های مکانیک !(تاپیک انرژی دهی برای مطالعه !) | مهندسی مکانیک | 1493 |