تشکر از حامد سرلکی مدیر بخش مهندسی مواد و متالورژی

متالیک

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
دیدم تو همه ی بخش ها این روزا از مدیران اون بخش تشکر می کنن
گفتم این تاپیک رو بزنم دست غریبه ها (منظورم غیر موادی هاست) نیفته!
و بخش ما هم از مدیرش تشکر کنه!
از حامد عزیز به خاطر راه اندازی و مدیریت این بخش تشکر می کنم
خوش بختانه دیشب از یک منبع بسیار معتبر شنیدم که ایشون سالم هستند (چون حرف بقیه رو اصولا قبول ندارم!)
و متاسفانه شنیدم که فعلا قصد برگشت به سایت رو ندارند...
امیدوارم که همیشه سلامت و موفق باشند
:gol:

آخرین ویرایش:

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام
اگر چه از زمانی که من عضو سایت شدم آقای سرلکی فعالیتی توی سایت نداشتن ، باز هم از زحمات قبلیشون متشکرم.
آقای متالیک ! با توجه به اینکه این تالار احتیاج به یه مدیر داره تا سر وسامونی به مطالب بده ، با توجه به اینکه شما هم از قدیمیهای اینجا هستین شاید بتونین موقتا مدیر تالار بشین تا زمانیکه آقای سرلکی دوباره تصمیم به بازگشت بگیرن.
امیدوارم پیشنهادمو قبول کنین تا تالار مهندسی مواد دوباره فعال بشه. ممنون.

متالیک

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
با سلام
اگر چه از زمانی که من عضو سایت شدم آقای سرلکی فعالیتی توی سایت نداشتن ، باز هم از زحمات قبلیشون متشکرم.
آقای متالیک ! با توجه به اینکه این تالار احتیاج به یه مدیر داره تا سر وسامونی به مطالب بده ، با توجه به اینکه شما هم از قدیمیهای اینجا هستین شاید بتونین موقتا مدیر تالار بشین تا زمانیکه آقای سرلکی دوباره تصمیم به بازگشت بگیرن.
امیدوارم پیشنهادمو قبول کنین تا تالار مهندسی مواد دوباره فعال بشه. ممنون.

سلام دوست عزیز
بله اتفاقا حامد قبلا هم یه غیبت طولانی (حدود 3 ماه) داشتند که در اون موقع من همکار مدیر شدم و وقتی که برگشتن به درخواست خودم به کاربر فعال تبدیل شدم. همان طور که خودتون شاهد هستید تالار متالورژی کاملا بی نظم شده، تاپیک های تکراری، تاپیک های نامربوط به این بخش و .. خیلی زیاد شده. به هر حال بودن یه همکار مدیر حتما لازمه.

thixotrop

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا دستشون درد نکنه. اگه این تلار رو راه ننداخته بودن ما الان اینجا نبودیم!!;)

hamideh vf

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم تشکر می کنم.
خسته نباشید میگم. این گل هم برای تشکر و تبریک سال نو: