سلام
با اينكه با اين راه حل شما من 2 روز از داشتن كامپيوتر به دليل بالا نيامدن سيستم محروم بودم ولي خواستم از شما تشكر كنم و از تون در خواست كنم كه بفرماييد چگونه مي شود قفل اين پسورد را از بين برد زيرا من باطري مادر برد را برداشتم قبول نكرد،عبارت administrator را زدم قبول نكرد ،عبارتguest را زدم قبول نكرد،ctr+alt+del را زدم قبول نكرد. اگر راه حلي براي ورود بدون داشتن pass است بفرماييد . از تاپيك شما ممنونم.
سلام
خارج كردن باطري بورد فقط پسوردي رو كه براي setup بايوس در نظر گرفته ايد رو پاك مي كنه.
اما راه پيشنهادي من:
سی دی ویندوز رو در سی دی رام بزارید و باهاش سیستم رو راه اندازی کنید.با سی دی ویندوز که بالا بیاید 3 تا گزینه در قسمت اولش میبینید.
اولی میگه ENTER رو برای نصب بزنید.
دومی میگه R رو بزنید برای رفتن به RECOVERY CONSOL
و سومس میگه F3 رو برای خروج بزنید.
شما اینجا ENTER رو بزنید. بعدش F8 رو میخواد برای تایید F8=I AGREE
حالا میگه یه ویندوز پیدا کرده بر روی هاردتون. و دو راه در برابرتون قرار میده
یکیش میگه ESC رو بزنید برای نصب ویندوز جدید
دومیش میگه R رو بزنید برای تعمیر که شما باید R رو بزنید.
حالا شروع میکنه یه سری فایل رو روی هاردتون کپی کردن و بعدش ریستارت میکنه.
حالا میره در خالت نصب گرافیکی و بغل صفحه هم یک تایمر نشون میده که مثلا 39 دقیقه تا پایان باقی مونده.
در اینجا کلیدهای مخفی عجیبی وجود داره.
اگر اینجا ترکیب کلیدهای SHIFT+F10 رو بزنید COMMAND PROMPT ظاهر میشه.با دستور
CONTROL USERPASSWORDS2
میتونید به لیست اکانتهای ویندوزی که دارید تعمیرش میکنید وارد بشید.هر کدوم رو انتخاب کنید یه دکمه
RESET PASSWORD
در قسمت پایینی پنجره فعال میشود که با کلیک بر روی ان پسورد رو میتونید عوض کنید اونم بدون دونستن پسورد قبلی. اگه میخواید اثری ازتون به جا نمونه پیشنهاد میکنم یه اکانت بسازید .
بعدش پنجره رو ببندید و اجازه بدید تعمیرگاه ویندوز کارشو تا آخر ادامه بده.
با روش بالا مالك پي سي حتي متوجه نميشه كه به سيستمش نفوذ كرده ايد.
يه راه ديگه هم هست كه بعدا مي گم!!!
اگه خواهان داشته باشه![]()
دو راه جالب جهت نفوذ به ويندوزXP
يکي از مشکلات ويندوز xp راه نفوذ به آن در صورت فراموش کردن password مي باشد .همانطور که همه شما مي دانيد xp امکان جالب switch user را دارد که مي توان محيط را براي کار user هاي مختلف فراهم کرد .حالا اگر شما اين password را فراموش کنيد چاره چيست؟
در اين حالت چند راه نفوذ هست و آن اين است که در هنگام ظاهر شدن منوي کاربران در ابتدا ، دو بار کليدهايALT+CTRL+ DELETE را فشار دهيد سپس در قسمت نام کلمه administrator را تايپ کرده و قسمت password را خالي بگذاريد و Ok را بزنيد در اين حال وارد سيستم مي شويد.
حال اگر در هنگام نصب ويندوز Xp براي Admin پسورد گذاشته باشند چه كار كنيم؟ براي اين كار قبل يا هنگام بالا آمدن ويندوز كليد F8 را زده سپس بسته به نوع نياز خود يكي از گزينه هاي Safe Mode را انتخاب كنيد. بعد از وارد شدن به ويندوز در منو Start كليك كنيد سپس گزينه RUN را انتخاب كرده ودر جايي خالي عبارت Control userpasswords2 را تايپ كنيد. پنجره باز شده داراي 2 TAB به نام هاي Users & Advanced مي باشد. TAB Users را انتخاب كرده و تيك گزينه: User must enter a username and password to use this computer را برداريد. با برداشتن تيك اين گزينه ديگر هنگام ورود به ويندوز از شما پسورد گرفته نمي شود.
حالا با استفاده از گزينه Add مي توان نام كاربري را به آن اضافه و با استفاده از گزينه Remove مي توان نام كاربري را حذف كرد همچنين با استفاده از گزينه Properties مي توان ميزان دسترسي كاربران به ويندوز را تعيين كرد.
سلام
خارج كردن باطري بورد فقط پسوردي رو كه براي setup بايوس در نظر گرفته ايد رو پاك مي كنه.
اما راه پيشنهادي من:
سی دی ویندوز رو در سی دی رام بزارید و باهاش سیستم رو راه اندازی کنید.با سی دی ویندوز که بالا بیاید 3 تا گزینه در قسمت اولش میبینید.
اولی میگه ENTER رو برای نصب بزنید.
دومی میگه R رو بزنید برای رفتن به RECOVERY CONSOL
و سومس میگه F3 رو برای خروج بزنید.
شما اینجا ENTER رو بزنید. بعدش F8 رو میخواد برای تایید F8=I AGREE
حالا میگه یه ویندوز پیدا کرده بر روی هاردتون. و دو راه در برابرتون قرار میده
یکیش میگه ESC رو بزنید برای نصب ویندوز جدید
دومیش میگه R رو بزنید برای تعمیر که شما باید R رو بزنید.
حالا شروع میکنه یه سری فایل رو روی هاردتون کپی کردن و بعدش ریستارت میکنه.
حالا میره در خالت نصب گرافیکی و بغل صفحه هم یک تایمر نشون میده که مثلا 39 دقیقه تا پایان باقی مونده.
در اینجا کلیدهای مخفی عجیبی وجود داره.
اگر اینجا ترکیب کلیدهای SHIFT+F10 رو بزنید COMMAND PROMPT ظاهر میشه.با دستور
CONTROL USERPASSWORDS2
میتونید به لیست اکانتهای ویندوزی که دارید تعمیرش میکنید وارد بشید.هر کدوم رو انتخاب کنید یه دکمه
RESET PASSWORD
در قسمت پایینی پنجره فعال میشود که با کلیک بر روی ان پسورد رو میتونید عوض کنید اونم بدون دونستن پسورد قبلی. اگه میخواید اثری ازتون به جا نمونه پیشنهاد میکنم یه اکانت بسازید .
بعدش پنجره رو ببندید و اجازه بدید تعمیرگاه ویندوز کارشو تا آخر ادامه بده.
با روش بالا مالك پي سي حتي متوجه نميشه كه به سيستمش نفوذ كرده ايد.
يه راه ديگه هم هست كه بعدا مي گم!!!
اگه خواهان داشته باشه![]()
سلام . اول اینکه ممنون از اینکه اطلاعاتتون رو در اختیار دوستان قرار میدین.
جهت وارد شدن به کاربری که پسورد داره راه حل بالا خوبه ولی زمانی که یه اکانت دیگه میسازیم بعد اون کاربر متوجه میشه که پسوردش حذف شده.....
راه حلش چیه ؟؟
آیا راه حل قوی تری واسه نفوذ سریع تر و رد پا از ما به جا نمونه هست ؟؟؟![]()