ترفندهای آرایشی

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
در لاک ناخنم باز نمیشه

حتما هر بار که برس لاک را از شیشه برمی دارید، آن را به لبه شیشه لاک می کشید تا اضافی محلول لاک داخل شیشه بریزد. در این هنگام مقدار بسیار اندکی از محلول لاک به جای ریختن داخل شیشه، روی کناره پیچ در پیچ بیرونی سر شیشه لاک می ریزد و در آنجا خشک می شود. هنوز هیچ شیمیدانی نتوانسته محلول لاکی را تولید کند که به ناخن بچسبد اما به شیشه لاک نه.

اگر در شیشه لاک شما باز نمی شود، ابتدا با یک در بازکن پیچی تلاش کنید در لاک را باز کنید. اگر با این روش نتوانستید به محتویات داخل شیشه دست یابید، از حوله یا پارچه استفاده کنید تا سطح اتکای دستتان برای باز کردن لاک بیشتر شود. اگر هیچ کدام از این تجهیزات را نداشتید، در لاک را زیر آب گرم بگیرید تا کمی منبسط و شل شود.

بعد از اینکه ناخن هایتان را لاک زدید، دور قسمت بالایی شیشه را با دستمال کاغذی آغشته به لاک پاک کن تمیز کنید و شیشه لاک را عمودی روی سطحی صاف قرار دهید

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
قیمت ریمل هم انقدر زیاد شده که تا آخرین قطرشم باید استفاده کرد. به مایع ریملتون ۵-۴ قطره، قطره چشم اضافه کنین هم عمر ریمل بیشتر میشه هم اگه به مرور گوله و غلیظ شده خیلی بهتر میشه.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
چگونه چشمای ریز را درشت تر جلوه دهیم؟
1 – مژه هایتان را فر کنید

یکی از ساده ترین راه ها برای بزرگتر نشان دادن چشمها ، فر کردن مژه ها بوسیله فرمژه است. خیلی مهم

است که حتما” قبل از استفاده از ریمل ، مژه هایتان را فر کنید و اگر فراموش کردید که قبل از ریمل این کار را

انجام دهید حتما” اجازه بدهید ریملتان کاملا” خشک شود و سپس از فرمژه استفاده کنید.

2 – به مژه های پایین هم ریمل بزنید

بسیاری از خانمها به مژه های پایین ریمل نمی زنند . اما بسیاری از متخصصان گریم معتقدند که استفاده از

ریمل در مژه های پایین چشم باعث می شود که چشمها بزرگتر به نظر برسند. البته نکته مهم این است که

چطور به مژه های پایین ریمل بزنید ؟ اول مژه های پلک بالایی را ریمل بزنید بعد بدون اینکه فرچه ریمل را دوباره

داخل ظرف ریمل وارد کنید، مژه های پایین را هم ریمل بزنید . فرچه ریملتان را عمودی نگه دارید و روی مژه های

پلک پایینتان عقب و جلو ببرید.

3 – مژه مصنوعی استفاده کنید

اگر قصد دارید در یک مراسم کاملا” رسمی و بزرگ شرکت کنید می توانید از مژه مصنوعی استفاده کنید .

بیشتر بازیگران و خوانندگان خانم برای شرکت در مراسم رسمی از مژه های مصنوعی استفاده می کنند. اگر

روش استفاده از مژه های مصنوعی را بخوبی بلد باشید ، چشمهای شما بسیار زیبا و کاملا” طبیعی به نظر

می رسند.

4 – از خط چشم سفید استفاده کنید

یک روش دیگر برای بزرگتر نشان دادن چشمها استفاده از خط چشم سفید است . داخل پلک پایینتان را با

مداد سفید خط بکشید . حتما” از یک مداد نرم استفاده کنید تا پلکتان آسیب نبیند. برای اینکه داخل چشمتان

روشنتر شود می توانید در قسمت گوشه پلکتان هم از این مداد استفاده کنید.

5 – ابروهایتان را تمیز و مرتب نگه دارید

برای اینکه چشمانتان بزرگتر به نظر برسد باید به ابروهایتان هم توجه کنید . اگر ابروهایتان یک قوس

خفیف داشته باشد چشمانتان بزرگتر به نظر می رسد.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
کوچــــــــــــــــــــک کردن بـــینی

با کمک آرایش و تکنیک سایه روشن شما میتوانید
بینی بدون انحنا بوجود آورید.

از سایه قهوه ای برای کناره های استخوان بینی و از سایه روشن روی بینی استفاده کنید.

همچنین می توانید از کرم های هایلایتر برای منعکس کردن نور، برق لب و سایه دودی چشم استفاده کنید تا صورتی جذاب و زیبا داشته باشید.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
راه های از بین بردن موهای زائد
براي از بين بردن موهاي اضافي صورت روشهاي مختلفي وجود دارد: بيرنگ کننده ها، کرمهاي موبر، سوزاندن، تراشيدن، بند انداختن، استفاده از موم، اشعه ايکس، استفاده از موچين.

از بين بردن موهاي زائد صورت

در برخي خانمها موهاي صورت بيش از حد طبيعي هستند و از نظر زيبايي مشکل آفرين ميباشند. افزايش غيرطبيعي موي صورت ميتواند به علل گوناگوني باشد، ولي شايعترين علت آن مسئل ناشناخته و احتمالا وراثي است. از جمله علل ديگر ميتوان به بيماريهاي غدد داخلي، کيست تخمدان و مصرف بعضي داروها اشاره نمود

در زمان حاملگي موهاي ظريفي در لب بالا، چانه و گونه ها رشد ميکند که چند ماه پس از زايمان خود به خود از بين ميروند. بنابراين وجود آنها در زمان حاملگي نبايد موجب نگراني شود. در هنگام يائسگي نيز در برخي خانمها موهاي صورت زياد ميشوند که براي درمان آنها بايد با پزشک متخصص زنان مشورت کرد تا در صورت لزوم قرصهاي استروژني تجويز نمايد.

براي از بين بردن موهاي اضافي صورت روشهاي مختلفي وجود دارد: بيرنگ کننده ها، کرمهاي موبر، سوزاندن، تراشيدن، بند انداختن، استفاده از موم، اشعه ايکس، استفاده از موچين.

1- بيرنگ کننده ها: بيرنگ کردن يا دکلره کردن، ساده ترين راه درمان موهاي اضافي است. براي اين منظور ميتوانيد از کرمهاي مخصوص که با پودرهاي ويژه اي مخلوط ميشوند و يا از آب اکسيژنه استفاده کنيد. پوست را با آب و صابون به خوبي بشوييد تا چربي آن پاک شود. بيرنگ کردن بيشتر براي موهاي ظريف و کرکها مناسب است.

2- موم، موچين، تراشيدن و بند انداختن: تمام اين روشها تقريبا مشابه هستند و هيچ بک را توصيه نميکنيم، بويژه بند انداختن را که يک روش غيربهداشتي و خشن است. امروزه دستگاه هاي تراشنده جديدي به بازار عرضه شده که تقريبا تمام موها را از ريشه درمي آورد ولي هر بار که موها کنده شوند، ضخيمتر شده و رشد آنها تسريع ميگردد. بنابراين اثر روشهاي مزبور موقتي است و به تحمل درد و ناراحتي آن نمي ارزد

3- کرم هاي موبر: اين کرم را معمولا بايد به مدت ده دقيقه بر روي موضع قرار داد و سپس موها را مالش داد و بعد از آن شست. به اين ترتيب موهاي اضافي از بين ميروند. اگر پوست شما حساس باشد و در اثر مصرف اين کرمها دچار سرخي و التهاب يا خارش شود، از آنها استفاده نکنيد.

4- سوزاندن يا الکتروليز: در اين روش ريشه مو را بوسيله جريان ضعيف الکتريسيته ميسوزانند. اگر تعداد موهاي زائد صورت اندک و پراکنده باشد، بهترين راه درمان آن، سوزاندن است. اين عمل بايد توسط فرد مجرب انجام شود تا ريشه مو کاملا سوزانده شود و از رشد مجدد آن جلوگيري به عمل آيد. ممکن است براي سوزاندن تمام اين موهاي زائد نياز به چند جلسه مراجعه باشد. پس از هر بار الکتروليز، محل آن را با پنبه الکلي تميز کنيد و پماد ويتامين A بر روي آن بماليد. اين عمل موجب تسکين و تسريع التيام زخمها ميشود.

5: اشعه ايکس: استفاده از اشعه ايکس براي از بين بردن موهاي زائد تقريبا منسوخ شده است چرا که موجب آسيب پوستي ميشود و روش مؤثر و بيخطري نيست.

6- رفع علت: اگر افزايش موي صورت بعللي باشد که قبلا گفتيم بايد علت آن برطرف شود. مثلا اگر بعلت آسيب تخمدان يا بيماري غدد داخلي موهاي صورت افزايش يابند، بايد با مراجعه به پزشک و درمان ناراحتي علت اين افزايش را ريشه کن کرد. به اين ترتيب موعهاي زائد صورت نيز برطرف ميگردند.

اگر رشد اضافي موهاي صورت به دليل مصرف بعضي داروها باشد، بايد مصرف آن دارو را با صلاحديد پزشک مربوطه متوقف نمود.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه یه وقت خواستید لاک ناخن رو پاک کنید و استون یا پد لاک نداشتید اصلا ناراحت نشین!
یه مقداری لاک روی ناخن لاکیتون بزنید فوری قبل خشک شدن با یه دستمال روی اون بمالید.میبینید که لاک ناخن به راحتی پاک میشه

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه کرم پودر یه مارک بگین ببینم دخترا؟؟

بابا چ فرقی داره آرایش و کی بزنی اول کجارو بزنی مهم آرایش کردنه:D

من خودم ضدافتاب هیدرودرم بژتیره میزنم( اخه سبزممممممممم) نرگس
کم پیش میاد کرم پودربزنم
بلد نیستم چ خوبه

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کم پیش میاد کرم پودربزنم
بلد نیستم چ خوبه

ممنون مریم جان...........عالی هستن.........

نرگس زشته مثل من مثبت باش فقط ضد آفتاب بزنو کارو تموم کن...............منم ضدآفتاب مای میزنم

narges_F

عضو جدید
کاربر ممتاز
کم پیش میاد کرم پودربزنم
بلد نیستم چ خوبه
منم سبزه ام خو...من ضد افتاب خالی نمیزنم کرم پودرم استفاده میکنم لورآل میزنم مای میزنم ولی خوشم نمیاد..مریم من یه استاد دارم کرم پودرش خیلی خوبه میخام از اون بپرسم آنقد خوشگله ک نگو:D

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم سبزه ام خو...من ضد افتاب خالی نمیزنم کرم پودرم استفاده میکنم لورآل میزنم مای میزنم ولی خوشم نمیاد..مریم من یه استاد دارم کرم پودرش خیلی خوبه میخام از اون بپرسم آنقد خوشگله ک نگو:D

:biggrin: نترس تو میتونی بپرسی:biggrin::biggrin:

narges_F

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من کرم پودر بی یو استفاده میکنم خیلی خوبه عزیزم
سلام...ئه؟؟خوبه پس میرم میپرسم..مرسی گلم

نرگس زشته مثل من مثبت باش فقط ضد آفتاب بزنو کارو تموم کن...............منم ضدآفتاب مای میزنم

نه نمیشه خب من دوس دارم بقیه ی چیزارو هم بزنم:D

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز

محصولات مای ب من نمیسازه نه کرمش نه رژش و........... هیچیش......هیدرودرم ابرسانم هست

کرم پودر فیت خوبه سبک و پوشانندگیشم بالاست اجی
خواهرم میزنه راضیه ازش پرسیدم

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
محصولات مای ب من نمیسازه نه کرمش نه رژش و........... هیچیش......هیدرودرم ابرسانم هست

کرم پودر فیت خوبه سبک و پوشانندگیشم بالاست اجی
خواهرم میزنه راضیه ازش پرسیدم

میگم مریم خانم رُژخوب چی هست تو بازار؟

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
احساسم بر اینه شما چهرهتون وقتون صبح از خواب بیدار میشین با وقتی میرین بیرون از خونه زمین تا آسمون متفاوته درست میگم ؟اصلن یه وضعی ...