کنکور کارشناسی ناپیوسته 89 ........12 آذربچه ها کارنامه نهایی کی میاد؟
کسی خبری داره؟
راحت قبولی ........دانشگاه آزاد شده مسخره بازی خصوصا توشمال....سوال داشتی این میل منهسلام دوستان
من 12 اذر کنکور کارشناسی معماری امتحان دارم
میشه لطفا کمکم کنید تا از ترازای قبولی باخبر شم
میدونم تهران ترازش خیلی بالاس و وقت واسه خوندنش ندارم واسه همین زدم شمال
بابل و امل کسی ترازی این 2تا دانشگاه رو میدونه؟
میشه یه امار از ترازی دانشگاه ازادای شمالی بدید تا حسابش دستم بیاد؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید
سلام دوستان
من 12 اذر کنکور کارشناسی معماری امتحان دارم
میشه لطفا کمکم کنید تا از ترازای قبولی باخبر شم
میدونم تهران ترازش خیلی بالاس و وقت واسه خوندنش ندارم واسه همین زدم شمال
بابل و امل کسی ترازی این 2تا دانشگاه رو میدونه؟
میشه یه امار از ترازی دانشگاه ازادای شمالی بدید تا حسابش دستم بیاد؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید
کتاب های مدرسان خوبه ......سعی کن بیشتر تست های درسهای تخصصی را بخونی....موفق باشیسلام دوستان این دروس اختصاصی آزمون آزاد رو کسایی که قبول شدید میشه بگید چه کتابایی باید خوند؟منابع اصلی رو بگید اگه میشه کتاب تستای خوب رو هم بگید
من رشتم معماری نیست ولی آذر میخوام معماری بدم ریاضی و دروس عمومی رو هم خیلی خوب خوندم و بلدم فقط این کتب هنرستان معماری رو خوندم نمیدونم دیگه چی باید بخونم از یه سایتی دیدم یه چیزی حدود بیست و پنج تا کتاب معرفی کرده بود برا کارشناسی ناپیوسته اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
سلام دوستان
ظرفیت دانشگاه های استان فارس رو کسی می دونه؟
شیراز
مرودشت
بیضا
سروستان
زرقان
استهبان
چنین چیزی که شما میگید نیست ...شما سه تاانتخاب شهر میکنی اگه سه تا شهر قبول نشدی ...انتخاب دانشگاه انجام میشه البته به درصدها بستگی داره...قبولم نشدی تکمیل ظرفیت ...تازه دانشگاه آزاد ظرفیت رابالا برده.....سلام . من نمی دونم کجا رو بزنم . شیراز و مرودشت و که میزنم . ولی تو انتخاب سومم موندم . میخوام یه جایی باشه که قبول شم . ولی تا شیراز هم خیلی راه نباشه .
کسی نمیدونه قبولی بیضا ، کوار ، سروستان ، زرقان و استهبان چه جوریه ؟ کدوم راحت تره ؟
یادآوری : اگه هر 3 انتخاب رو بزنید نمیتونید تو تکمیل ظرفیت شرکت کنید . ولی انتخاب دانشگاه دارید
اگه 2 تا انتخاب داشته باشید برعکس ، می تونید تو تکمیل ظرفیت شرکت کنید اما انتخاب دانشگاه ندارید ( فکر میکنید کدوم بهتره )
مرسی دوست عزیز از راهنماییتونکتاب های مدرسان خوبه ......سعی کن بیشتر تست های درسهای تخصصی را بخونی....موفق باشی
سلام . من نمی دونم کجا رو بزنم . شیراز و مرودشت و که میزنم . ولی تو انتخاب سومم موندم . میخوام یه جایی باشه که قبول شم . ولی تا شیراز هم خیلی راه نباشه .
کسی نمیدونه قبولی بیضا ، کوار ، سروستان ، زرقان و استهبان چه جوریه ؟ کدوم راحت تره ؟
یادآوری : اگه هر 3 انتخاب رو بزنید نمیتونید تو تکمیل ظرفیت شرکت کنید . ولی انتخاب دانشگاه دارید
اگه 2 تا انتخاب داشته باشید برعکس ، می تونید تو تکمیل ظرفیت شرکت کنید اما انتخاب دانشگاه ندارید ( فکر میکنید کدوم بهتره )
نه اینجوری نیست یکی ازدوستام سه تاانتخاب کرده بود البته پارسال الان تو تکمیل ظرفیت قبول شده ....یعنی چی یعنی کسایی که سه تا انتخاب کردن نمیتونن تو تکمیل ظرفیت شرکت کنن؟ چه بد من نمیدونستم؟
من پارسال دانشگاه آزاد نور قبول شدم نرفتم ......الان دانشگاه پردیسان میخونم ....ولی فکر نکنم دانشگاه آزاد انتقالی بدن..موفق باشیمرسی دوست عزیز از راهنماییتون
خودتون دانشگاه آزادین؟یه سوال میشه تو دانشگاه آزاد انتقالی گرفت یا نه؟!
نه اینجوری نیست یکی ازدوستام سه تاانتخاب کرده بود البته پارسال الان تو تکمیل ظرفیت قبول شده ....
نمیدونم .....ولی میتونید برید مرکز آزمون دانشگاه آزاد ...تهران. خیابان پاسداران ..نیستان نهمشما نمیدونید چرا اسمه من و دوستم تو تکمیل ظرفیت نبود نه توی اسفند پارسال ونه ماه پیش؟
نمیدونم .....ولی میتونید برید مرکز آزمون دانشگاه آزاد ...تهران. خیابان پاسداران ..نیستان نهم
نه بابا تقاضا چیه .....دانشگاه آزادکه این همه حرص خوردن نداره..امسال امتحان بده انشاءالله قبولی...موفق باشیراستی باید برای تکمیل ظرفیت تقاضا میدادیم؟
من پارسال دانشگاه آزاد نور قبول شدم نرفتم ......الان دانشگاه پردیسان میخونم ....ولی فکر نکنم دانشگاه آزاد انتقالی بدن..موفق باشی
جواب دانشگاه آزاد پارسال 1/11/88 اومد.... اواخر دی میشه www.azmoon.com اینم سایت اعلام نتایج دانشگاه آزاد..موفق باشی.یه دنیا تشکر دوست عزیز ایشالله همیشه موفق باشین
دوستان اگه میشه بگین دقیقا کی جواب آزاد میاد و تکمیل ظرفیت رو کی و از چه طریقی اعلام میکنه مرسی