تخمین هزینه دکترای آزاد؟

L_1363

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام اگه کسی تو آزاد بخواد دکترا ی فنی بخونه هزینش چقدر میشه؟اگه کسی تو علوم تحقیقات دکترا میخونه هزینه رو دقیق تر لطفا بگه:gol:

paeeizan

اخراجی موقت
50 میلیون ...
اگه بری کانادا بهتره ... با هزینه 4 سال اقامت میشه 45 میلیون ....

b_xxxxxxeman

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا هر چه قد ميشه برو بي منتو بي دردسر درستو بخون....يه ضرب المثله تركي هست كه ميگه...پيليما ميننت
يعني منت پوله خودتو بكش اما بقيه را نه

googele

اخراجی موقت
آقا هر چه قد ميشه برو بي منتو بي دردسر درستو بخون....يه ضرب المثله تركي هست كه ميگه...پيليما ميننت
يعني منت پوله خودتو بكش اما بقيه را نه
یعنی نره کانادا؟
اگه راه داری بری برو، حداقل مدرکتو از اونجا میگیریف اونجا هم بدرد میخوره
اما مدرک دانشگاه ازاد تو مملکته خودمونم همچین اعتبار نداره
البته منم امسال دکترای علوم تحقیقات ثبت نام کردم، بریم امتحان بدیم ببینیم چی میشه

L_1363

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی از همگی
یعنی اگه دکترای آزاد قبول شم. میتونم تو یه دانشگاه آزاد شهرستان هیئت علمی شم. بعد کل هزینمو دانشگاه میده یا نه؟خواهشا اینم زود جواب بدین. کسی تونسته به محض قبول شدن تو آزاد دکترا از جایی بورس بگیره که هزینه نده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:biggrin:مررررررررررررسی

googele

اخراجی موقت
مرسی از همگی
میدونید چظوری میشه بورس گرفت. یعنی اگه آزاد قبول شم. میتونم تو یه دانشگاه آزاد شهرستان هیئت علمی شم. بعد کل هزینمو دانشگاه میده یا نه؟خواهشا اینم زود جواب بدین
:biggrin:
ببین اینجوری که خودشون نوشتن، مثل اب خوردن بورس میشی
ولی اینجوری که من شنیدم خیلی سخته،
دو برابر ه که باید تعهد بزاری، که مشکلی نیست

paeeizan

اخراجی موقت
من که دارم ارشد رو امیرکبیر میخونم.... ولی واسه دکترا میرم ...
یکی از استادامون خودش خارج دکترا میخوند .. میگفت تو ایران دکترا (آزاد)گرفتن تلف کردن وقت و هزینه اس .... گفت برین خارج....
.
.
از من به تو نصیحت ... اگه شده مالزی بخونی ..برو ....
.
.
.البته اگه بتونی دولتی قبول شی ..بمون.

نازنین آیدا

اخراجی موقت
یکی از استادامون خودش خارج دکترا میخوند .. میگفت تو ایران دکترا (آزاد)گرفتن تلف کردن وقت و هزینه اس .... گفت برین خارج....
.
.

.
.
سلام من همین تصمیم رو گرفتم که واسه فوق لیسانس و دکترا تو کانادا بخونم ولی شنیدم که تازگی ها به دختر مجرد حتی درصورت داشتن اجازه ی پدر اجازه ی رفتن به خارج از کشور رو نمیدن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

googele

اخراجی موقت
سلام من همین تصمیم رو گرفتم که واسه فوق لیسانس و دکترا تو کانادا بخونم ولی شنیدم که تازگی ها به دختر مجرد حتی درصورت داشتن اجازه ی پدر اجازه ی رفتن به خارج از کشور رو نمیدن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب نبایدم اجازه بدن

ElectricalENG

کاربر بیش فعال
.
.
.
.
از مالزي به عنوان سكوي پرتاب براي مستر ميشه استفاده كرد. اما براي Ph.D حتي اگه فول فاند هم باشي نرو. ايران سگش شرف داره به اونجا...به خصوص university malay كه......بيخيال!