این درصدا رتبه 57 اوردهخیلی بد پیش بینی می کنیسلام جمع درصدای شما 170 هست که اگه به 5.5 تقسیم کنیم میشه 30.9% که سال 90 بااین میانگین درصدا رتبه داوطلب بین 80 الی 120 بوده
این درصدا رتبه 57 اوردهخیلی بد پیش بینی می کنیسلام جمع درصدای شما 170 هست که اگه به 5.5 تقسیم کنیم میشه 30.9% که سال 90 بااین میانگین درصدا رتبه داوطلب بین 80 الی 120 بوده
کسی نظر دیگه ای نداره؟میشه رتبه ی منم بگید؟زبان 0ریاضی 53آئرودینامیک 33سازه 8مکانیک پرواز 25طراحی اجسام پرنده 0من کارشناسی مکانیک بودم نمی دونم ضریب درسا چطوریه؟؟؟کدوم گرایش بهتره؟ممنون
آقا پیمان میشه بگید از رو چه کلیدی چک کردین منم چک کنم .... اگه مقدور نیست حداقل طراحی اجسام پرنده را بفرماییدسلام علیکم
اگه مرحمت بفرمایید از نظراتتون ما رو بهره مند کنید ممنون میشم
زبان 15
ریاضی23
ائرو26
مکانیک14
مقاومت20
طراحی30
ایا امیدی هست؟؟؟
دوست عزیز این روش که برای میانگین درصد بر 5.5 تقسیم میکنید اشتباهه.........!!!!!!!!باید درصد همه درسها بجز زبان رو جمع کنی ، بعد ضرب در 2 کنی و بعدش بعلاوه درصد زبان کنی و این مجموع رو بر 11 تقسیم کنی.....سلام جمع درصدای شما 170 هست که اگه به 5.5 تقسیم کنیم میشه 30.9% که سال 90 بااین میانگین درصدا رتبه داوطلب بین 80 الی 120 بوده
این روش هم درسته بشرطی که در جمع درصدها درصد زبان را نصف کرده و با بقیه جمع شود...................احتمالا ایشون یا زبان را صفر زده بوده یا هنگام جمع از این روش رفته بودهدوست عزیز این روش که برای میانگین درصد بر 5.5 تقسیم میکنید اشتباهه.........!!!!!!!!باید درصد همه درسها بجز زبان رو جمع کنی ، بعد ضرب در 2 کنی و بعدش بعلاوه درصد زبان کنی و این مجموع رو بر 11 تقسیم کنی.....
دوست عزیز این روش که برای میانگین درصد بر 5.5 تقسیم میکنید اشتباهه.........!!!!!!!!باید درصد همه درسها بجز زبان رو جمع کنی ، بعد ضرب در 2 کنی و بعدش بعلاوه درصد زبان کنی و این مجموع رو بر 11 تقسیم کنی.....
این روش همونه دیگه ، ایشون همه ی درس ها رو با ضریب یک و زبان رو با ضریب نیم حساب می کنه ، شما همه ی درس ها رو با ضریب 2 زبان رو با یک حساب می کنید. اگر دقت کنی میانگین جفتش یکی میشه ...
جناب mehr2097 لطفا نظر بدید
به نظر شما این درصدا چه رتبه ای تو کنکور 90 اورده؟
زبان 30
ریاضی 70
ائرو 40
سازه 25
کنترل 5
طراحی 0
تاثیر معدل چقدر هست ؟ یعنی اگر دو نفر درصداشون کاملا یکسان باشه ولی معدل یکیشون 12 و دیگری 16 باشه چند نفر رتبه هاشون باهم اختلاف داره ؟
دوستان کسی جواب این سوال رو نمی دونست ؟
سلام اگه لطف کنید رتبه منو هم پیش بینی کنید ممنون می شم آخه واقعا نمیتونم حدس بزنم که امیدوار باشم یا نه!
زبان 25
ریاضی 22
آیرو 23
مکانیک پرواز 22
تحلیل سازه 20
طراحی هواپیما 33
این درصدا رو با توجه به کلید سازمان سنجش محاسبه کردم.
مرسی ولی خب کجا؟! روزانه تهران با توجه به اینکه مالک دختر نمیگیره؟! و روزانه شیراز؟!با میانگین 24 درصد حتما میتونی امیدوار باشی...![]()
مرسی ولی خب کجا؟! روزانه تهران با توجه به اینکه مالک دختر نمیگیره؟! و روزانه شیراز؟!
سلام
بنظرتون اگه کسی درصدهای زیرو آورده باشه:
زبان 16.67
ریاضی 23.33
آیرو 30
مکانیک پرواز سفید
سازه 45
طراحی سفید
میتونه شانسی داشته باشه؟کجا ممکنه قبول شه؟
دوست عزیز شما هم میانگین درصداتون تقریبا مشابه منه... تا اونجایی که من از خیلیا شنیدم قراره امسال ظرفیتا باز هم افزایش پیدا کنه.سلام .لطف کنید من رو هم راهنمایی کنید
طراحی 50
مقاومت 25
دینامیک پرواز 20
ایرو7
ریاضی 12
زبان 16
چه حدود رتبه ای میارم؟
راستی ظرفیت ها امسال کم میشه یا ثابت میمونه یا زیاد میشه؟
ممنون میشم هر دوتا سوالو دوستانی که میدونن بگن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
H | تخمین رتبه ارشد هوافضا | تحصیلات تکمیلی | 413 | |
![]() |
رتبه | تحصیلات تکمیلی | 0 | |
F | رتبه و قبولی | تحصیلات تکمیلی | 9 | |
![]() |
منابع کنکور ارشد هوافضا+کارنامه و درصد رتبه های هوافضا | تحصیلات تکمیلی | 2 | |
![]() |
دانلود سوالات کنکور ارشد مهندسی هوا فضا + پاسخنامه سال های ۹۵ تا ۱۴۰۳ | تحصیلات تکمیلی | 8 |