پس من با 478 شبانه تهران شانس دارم ؟سلام ایول...پس من باید شانس روزانه پِژوهشگاه هوا فضا تهران رو با 422 دارم...اونم زیاد
فقط 330 نفر روزانه تهران میگیرن..به غیر امام حسین...
من که اگه خدا بخواد مالک که حتما روزانه قبولم...
پس من با 478 شبانه تهران شانس دارم ؟سلام ایول...پس من باید شانس روزانه پِژوهشگاه هوا فضا تهران رو با 422 دارم...اونم زیاد
فقط 330 نفر روزانه تهران میگیرن..به غیر امام حسین...
من که اگه خدا بخواد مالک که حتما روزانه قبولم...
دوستان با 316 امیدی به قبولی روزانه تربیت مدرس یا شهید بهشتی هست؟
یک سئوال بچه ها:
فکر می کنید که مالک خوندن ارزش داره؟ چون اگه مالک بخونی یه جورایی امید به استخدام وزرات دفاع داری و شانست بشتر از دانشگاهها دیگه است...ولی واسه خارج رفتن محدودیت داری...
حالا شما با این حرف من موافقین...؟
چون ارشد هوا فضا توی مالک و پژوهشکده هوا فضا تهران امیدی هست برای استخدام..تو دفترچه هم اومده که نفرات ممتاز رو در صورت استخدامی در اولویت قرار میدن این دانشگاها...
لطفا نظرتونو بگین که با اگاهی انتخاب رشته کنیم..
منظورت چيه ؟ راستي رتبه ات چندبود؟ابر و ماه و خورشید و فلک در کارند امسال نه؟
اگه من جای شما بودم یه لحظه هم تردید نمیکردم و صد در صد انتخابم مکانیک بود...دوستان کمکککک.
من تو مکانیک 177 تبدیل انرژی شدم و تو هوافضا 2...جه کنم؟؟؟؟هوافضای شریف یا مکانیک علم و صنعت(شایدم امیر کبیر)؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه من جای شما بودم یه لحظه هم تردید نمیکردم و صد در صد انتخابم مکانیک بود...
سلامدمت گرم خیلی مخلصیم.راستی کسی از بچه های هوافضا هست که پروژش طراحی موشک ماهواره بر باشه اگه هست لطفاً یه کمکی بده.
بی نهایت مچکرم.![]()
میشه یکم برام توضیح بدی؟؟؟؟[/QUOTE
با با این چه سوالی که صد در صد بزن مکانیک . می دونی چه قدر بازار کاری تبدیل انرژی بیستره .
اصلا کلاس مکانیک و کجا هوا فضا کجا
یک لحظه هم تامل جایز نیست بزن مکانیک حالشو ببر
سلام
من می خواستم بدونم اگه درصد دروس یه گرایشی رو نسبت به بقیه دروس بالاتر زده باشیم احتمال قبولی تو اون گرایش نسبت به بقیه گرایش ها بیشتر می شود؟
مثلاً دروس سازه های هوایی(مثل: دینامیک-ارتعاشات-مقاومت-تحلیل سازه) برای گرایش سازه های هوایی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
J | تخمین رتبه ارشد هوافضا91 | تحصیلات تکمیلی | 101 | |
![]() |
رتبه | تحصیلات تکمیلی | 0 | |
F | رتبه و قبولی | تحصیلات تکمیلی | 9 | |
![]() |
منابع کنکور ارشد هوافضا+کارنامه و درصد رتبه های هوافضا | تحصیلات تکمیلی | 2 | |
![]() |
دانلود سوالات کنکور ارشد مهندسی هوا فضا + پاسخنامه سال های ۹۵ تا ۱۴۰۳ | تحصیلات تکمیلی | 8 |