سلام .کسی هست بچه ها درباره بورسیه سازمان فضایی چیزی بدونه :
سلام من بارتبه 415 کجا میتونم قبول بشم منظورم تهرانه به جزمالک فرقی نمبکنه روزانه یاشبانه؟
علاقه ايي به مالک اشترندارم به دانشگاهش وهم به فضاي حاکم براون. ولي شما جوابموندادين.mitonam beporsam chera maleko nemizani?
عریر با 620 تنشا الله روزانه مالک قبولی شک نکن
سلام من بارتبه 415 کجا میتونم قبول بشم منظورم تهرانه به جزمالک فرقی نمبکنه روزانه یاشبانه؟
سلام پارسال اخرین رتبه تهران تا 300 بود بالای 300 شهرستان قبول شدند.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
آقایون و خانم ها ، ما خیر سرمون یک سوال کردیم ، هیچکس جوابی نمیده؟
من 1800 مکانیک کاربردی آوردم و 620 هم هوا فضا
حالا اصلاً امکان شبانه تهران (غیر از مالک و امام حسین هست) ؟؟؟؟
آخرین رتبه قبولی در ارشد هوا فضا در سال قبل در تمام دانشگاه ( غیر از مالک و امام حسین ) رو کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟
بابا جواب بدین من 3 روز دارم سوال میکنم ؟؟
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام پارسال اخرین رتبه تهران تا 300 بود بالای 300 شهرستان قبول شدند.[/QUO
سلام...دوست عزیز من 425 شده رتبه ام و تو انتخاب رشته آیرو روزانه مالک رو زدم می خواشتم ببینم شانس قبولیم چقدره؟
شما امار آخرین قبولی های پارسال رو دارین؟
باسلام سال 89 بارتبه 309 ومعدل 12/97 پژوهشگاه هوافضا قبول شده اينومشاور هوافضاي پارسه بهم گفت با مدرک وکارنامه آزمون وقبوليش .البته امسال تهران 102 نفرروزانه بيشترميگيره به جز مالک پس ميتونيم نتيجه بگيريم که امسال نزديک به 420 تهران قبول ميشه به جزمالک.موفق باشينسلام پارسال اخرین رتبه تهران تا 300 بود بالای 300 شهرستان قبول شدند.
باسلام سال 89 بارتبه 309 ومعدل 12/97 پژوهشگاه هوافضا قبول شده اينومشاور هوافضاي پارسه بهم گفت با مدرک وکارنامه آزمون وقبوليش .البته امسال تهران 102 نفرروزانه بيشترميگيره به جز مالک پس ميتونيم نتيجه بگيريم که امسال نزديک به 420 تهران قبول ميشه به جزمالک.موفق باشينسلام پارسال اخرین رتبه تهران تا 300 بود بالای 300 شهرستان قبول شدند.[/QUO
سلام...دوست عزیز من 425 شده رتبه ام و تو انتخاب رشته آیرو روزانه مالک رو زدم می خواشتم ببینم شانس قبولیم چقدره؟
شما امار آخرین قبولی های پارسال رو دارین؟
سلام شما پیش مشاور پارسه رفتین ؟باسلام سال 89 بارتبه 309 ومعدل 12/97 پژوهشگاه هوافضا قبول شده اينومشاور هوافضاي پارسه بهم گفت با مدرک وکارنامه آزمون وقبوليش .البته امسال تهران 102 نفرروزانه بيشترميگيره به جز مالک پس ميتونيم نتيجه بگيريم که امسال نزديک به 420 تهران قبول ميشه به جزمالک.موفق باشين
من که هر چی زنگ میزنم خاک به سرا جواب نمی دن؟
آره خودشون بامن تماس گرفتن خيلي هم خوب جواب سوالاموداد آقاي مجتبايي. راستي رتبه ات چندشده؟سلام شما پیش مشاور پارسه رفتین ؟
من که هر چی زنگ میزنم خاک به سرا جواب نمی دن؟
من خرم آبادي هستم.من هرچه میل زدم بهشون انگار نه انگار البته من مشهدی هستم..
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
J | تخمین رتبه ارشد هوافضا91 | تحصیلات تکمیلی | 101 | |
![]() |
رتبه | تحصیلات تکمیلی | 0 | |
F | رتبه و قبولی | تحصیلات تکمیلی | 9 | |
![]() |
منابع کنکور ارشد هوافضا+کارنامه و درصد رتبه های هوافضا | تحصیلات تکمیلی | 2 | |
![]() |
دانلود سوالات کنکور ارشد مهندسی هوا فضا + پاسخنامه سال های ۹۵ تا ۱۴۰۳ | تحصیلات تکمیلی | 8 |