رشته مکانیک لطفا مقاله اشو واسم پیدا کنید یا لینکشو بهم بگید پیدا کنم همره با رفنس اصلی مرسی فوریه
A arashabhari عضو جدید Nov 17, 2014 #1 رشته مکانیک لطفا مقاله اشو واسم پیدا کنید یا لینکشو بهم بگید پیدا کنم همره با رفنس اصلی مرسی فوریه
amir-sky کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Nov 18, 2014 #3 arashabhari گفت: رشته مکانیک لطفا مقاله اشو واسم پیدا کنید یا لینکشو بهم بگید پیدا کنم همره با رفنس اصلی مرسی فوریه کلیک کنید تا باز شود... Thermodynamic analysis of bubbles or droplets از کی ورد بالا استفاده کن. تو گوگل اسکولار و ساینس دایرکت همینو سرچ کن.....با این کار مقالاتی را پیدا میکنی
arashabhari گفت: رشته مکانیک لطفا مقاله اشو واسم پیدا کنید یا لینکشو بهم بگید پیدا کنم همره با رفنس اصلی مرسی فوریه کلیک کنید تا باز شود... Thermodynamic analysis of bubbles or droplets از کی ورد بالا استفاده کن. تو گوگل اسکولار و ساینس دایرکت همینو سرچ کن.....با این کار مقالاتی را پیدا میکنی
mehrz67 عضو جدید Dec 20, 2014 #4 arashabhari گفت: رشته مکانیک لطفا مقاله اشو واسم پیدا کنید یا لینکشو بهم بگید پیدا کنم همره با رفنس اصلی مرسی فوریه کلیک کنید تا باز شود... با سلام تحلیل حباب و قطره که جزو جریان های دوفازی اند از منظر سیالاتی میشه تحلیل کرد البته تا اونجایی که من می دونم
arashabhari گفت: رشته مکانیک لطفا مقاله اشو واسم پیدا کنید یا لینکشو بهم بگید پیدا کنم همره با رفنس اصلی مرسی فوریه کلیک کنید تا باز شود... با سلام تحلیل حباب و قطره که جزو جریان های دوفازی اند از منظر سیالاتی میشه تحلیل کرد البته تا اونجایی که من می دونم