-ارتفاع پنجره رو زدم 2-2.5
-اون سواله و منم زدم شیر انبساط
-قابرو زدو پایدار و معین
-خرپا که نیرو از بالا وارد شده بود زدم عضو صفره
-طرهروو شما چی زدیید؟؟
-اون سواله که نیروی متمرکز رو کله تیر بود بعد اندازه نیرویه متمرکز با عکس العمل تکیه گاهو میخاست(با توجه به منحنی برشش)و چی زدیددد؟؟
-مهاربندی بورده سردوو گزینه غلطو میخاست من زدم به علت مشگل اتصالات مهاربندی نداشته باشهه(یه چی تو همین مایه ها)!! چی زدیددش؟
یک سوال در مرود اون سواله رو که سمت چپ عکس برج بود و سمت راست هم انگار کانسپتش؛ این برج رو تا به حال ندیده بودم، کار کی بوده؟آ
تعداد پله ها 9 تا و کف پله 30 سانت؛ طولش چقدر شد؟
چرا هیچی یادم نمیاد از سوالا!
به نظر منم سوال بچه های تکنولوژی خیلی زیاد آسون بود.ولی انرژی یکم حفظی هاش زیاد بود.منم که زبان 7 8 تا بیشتر نزدم.
یکی از دلایلی که وقت هم کم آوردیم اینه که هر دو سری سوالا رو جواب دادیم.عمدا تایم و کم کردن کسی که درسش خوبه تصمیم بگیره یکی از گرایش هارو بزنه.نه همشو.
منم اونو زدنم ناودانی.تو یک جهت ممان اینرسی ش بالاس.تو یه جهت دیگه کمه
اونم 3d پانل بود.
سوال های نور که همش از کتاب معماری روشنایی حیدری بود.اون سوال میشد ارتفاع پنجره.عمق فضا هم میشد 2 تا 2.5 برابر ارتفاع پنجره.
دیگه ..... جریان هوا کارایی فتوولتاییک و افزایش میده
با 2 برابر شدن فاصله از منبع صوت در یک محیط بسته افت صدا 6 برابر نننننننننمیشه.چون بازتاب داره برمیگرده به خودش.در فضای باز افت 6 ه.جواب میشد با دوبرابر شدن 0.15 از وضوح گفتار کم میشه
اون سوال هم منبه انساط میشد.
دیگه یادم نمباد...
ارتفاع پنجره رو از کجا حساب کردی؟
و افت صدا رو؟
اگه فرمولی داره میشه بگی؟؟
گزیته های اون پله و یادت نمیاد چیا بود؟بعید میدونم گلابچی همجین سوال اسونی بده.من نزدم.شک کردم که پاگرد م هم باید اضافه کرد یا نهآره راستــــــــــــــــــــــــی اون برج کجا بود؟؟؟
طول پله رو من 240 زدم....من رسم کردم دیدم طول رو میخواد 8*30 باید حساب کنیم
سوالهای نور یادم نمیاد چی بود؟؟![]()
گزیته های اون پله و یادت نمیاد چیا بود؟بعید میدونم گلابچی همجین سوال اسونی بده.من نزدم.شک کردم که پاگرد م هم باید اضافه کرد یا نه
منم از نور چیزی بیاد ندارمآره راستــــــــــــــــــــــــی اون برج کجا بود؟؟؟
طول پله رو من 240 زدم....من رسم کردم دیدم طول رو میخواد 8*30 باید حساب کنیم
سوالهای نور یادم نمیاد چی بود؟؟![]()
منم از نور چیزی بیاد ندارم
240 زدم پله هارو. اما با ترس زدم.
رکسانا بچه زرنگ، اوون برجه کجا بود، اسمش چی بود؟
مدول اسلامی ها قابل تشخیص بودن، حرصم داره در میاد اسم این بنا رئ نمیدونم.من از کجا بدونممن که واسه تکنولوژی نخونده بودم ولی به نظرم شبیه sino-steel tower ژاپن بود.ولی تو گزینه هاش مدول اسلامی داشت.اصلا کامل یادم نمیاد چه شکلی بود.