kittleboy_87
عضو جدید
سلام
مهندسی پزشکی دقیقا گه کارهایی رو انجام میده،چه کاره میشی؟
قدرت بیشتر پول در میاره یا مهندسی پزشکی؟
مهندسی پزشکی دقیقا گه کارهایی رو انجام میده،چه کاره میشی؟
قدرت بیشتر پول در میاره یا مهندسی پزشکی؟
سلامخواهش می کنم راهنماییم کنید که بمونم یا تغییر رشته بدم؟
من دانشجوی مکانیک سیالات صنعتی شاهرودم ترم2
فهمیدم مهندسی پزشکی صنعتی اصفهان هم قبول شدم.
نمیدونم چکار کنم!!!عاشق مکانیکم ولی از مهندسی پزشکی هم بدم نمیاد.
شنیدم مهندسی پزشکی تو ایران آینده نداره و واسه کار به مشکل می خورم.
با عرض سلووم و خسته مباشید خدمت همه ی مهندسان عزیز و آینده سازان مملکت
نیدونم وروودم به این سایت درسته یا نه
ولی واقعا به راهنماییاتون نیاز دارم
دووستان من دانش آموز سال سیوم دبیرستانمولی به هیچ رشته ی دانشگاهی علاقه ندارم
اومدم توو این سایت که هر کسی در مورده رشته اش اگه خواست و میتونه یه کم توضیح بده از خوبیاش بدیاش بازار کارش خلاصه از رشته اش بگه دیگه...
ممنون میشم نظرتون رو بگید
سلام به آینده ساز مملکت.انشالله آینده ای روشن رو برامون خواهید ساخت
من مهندس پزشکی هستم.دانشجوی دانشگاه سهند تبریز
مدیر وبسایت تخصصی "مهندسی پزشکی مهندسی زندگی" که تعریف از خود نباشه بعد از 4ماه به یکی از پربازدیدترین وبسایتها و وبلاگهای این رشته تبدیل شده است
قبل از هرچیز اینو بگم که علاقه بسیار شدید و دیرینه ای به این رشته دارم.من لیسانس فیزیک دارم.دانشجوی مهندسی ژئوفیزیک (کارشناسی ارشد) دانشگاه صنعتی کرمان بودم.نفر 6 کنکور ارشد دانشگاه آزاد در همین رشته مهندسی ژئوفیزیک هم بودم.اما همه اونها رو ول کردم و الان به عشقم رسیدم یعنی مهندسی پزشکی
برای کسب اطلاع از همه اون چیزها ازت دعوت می کنم یه سری به ما بزنی.هم در مورد رشته.هم بازار کارش و هم بسیاری چیزهای دیگه و هم افتخاریست واسه ما که یه آینده ساز پیش مابیاد.
اگر بعد از این مراجعه باز هم سوالی داشتی بنده در خدمتم
مهندسی پزشکی مهندسی زندگی
اَااااااااااااا ایول باوو شوما دیگه تَهشی ماشاا... واقعا احسنت
باوشه حتما میام ممنان که راهنماییم کردین![]()
khahesh baba.oonjooriam ke shoma aaaaaaaa kardid dige na ,hamoon dar hadde aaaman dar khedmatam dar hadde tavan
خخخ نه آقاا واقعا اَااااااا داشتبا تشکر از شوما دوست عزیز
![]()
اگه میخوایین از درس پول دربیارین برین رشته های مرتبط پزشکی اگرم تجربی هستین خود پزشکی خوبه ولی ادامه بدین ...........اگرم نه نیازی به مادیات ندارین برین رشته های هنری مثل موسیقی جوون هم می مونی از زندگیت لذت میبری ..
اگه میخوایین از درس پول دربیارین برین رشته های مرتبط پزشکی اگرم تجربی هستین خود پزشکی خوبه ولی ادامه بدین ...........اگرم نه نیازی به مادیات ندارین برین رشته های هنری مثل موسیقی جوون هم می مونی از زندگیت لذت میبری ..
دوستم من کلا با زیست مشکل دارم...اصن واس همین که با زیست مشکل داشتم رفتم ریاضی ..
از اولشم عاشق موسیقی بودم ینی دوست داشتم برم موسیقی ولی نزاشتن ...
الانم پشیمون نیستم که ریاضیم فقط نمیدونم چه رشته ای رو دوس دارم ینی اصن هیچی دوس ندارم اگرم برم دانشگاه فقط واس اینه که یه مهارت یاد بگیرم که بتونم کار کنم نه اینکه از رو بیکاری فقط ادامه تحصیل بدم واس همین اومدم اینجا...
ممنون از راهنماییتون
![]()
2مورد اولی که گفتن میشه براش مثال نقض آورد و چیز زیاد درستی نیست.ولی بدجور با حرف آخر موافقم.به نظر من جوون موندن و از زندگی لذت بردن یه آرزوییه که ای کاش می شد همه بهش دست پیدا کنند.اما حداقل تو این برهه از زمان و توی کشور عزیزمان ایران این آرزو فقط مال از ما بهترونه.امیدوارم شماها از ما بهترون باشید...
آقا انجمن از دست رفتاینجا مهندسی پزشکیه آ!! چرا اسم رشته های جواد مثل مهندسی عمران رو می برید؟؟؟؟الان تو خیابون یه خرده سنگ پرت کنی در آن واحد به 7 الی 8 تا مهندس عمران برخورد می کنه!!!!
پولسازه به شرطهاو شروطها.اینکه بابات ، برادرت یا خواهرت یا یک فامیل درجه 1 یا یک دوست خیلی دوستت چند سال سابقه کار داشته باشه و تو بری پیش اون کار کنی و گرنه جوجه مهندس عمران باید بره آجر بندازه هوا.البته قصدم توهین نیست آ.این وضعیت جامعه است.باید پشتوانه خیلی محکم داشته باشی واسه کار کردن.اگر نداشته باشی باید تا وقتی موهات مثل دندونات سفید شد درس بخونی!!!
قصد توهین نداشتی،اما کردی!آقا انجمن از دست رفتاینجا مهندسی پزشکیه آ!! چرا اسم رشته های جواد مثل مهندسی عمران رو می برید؟؟؟؟الان تو خیابون یه خرده سنگ پرت کنی در آن واحد به 7 الی 8 تا مهندس عمران برخورد می کنه!!!!
پولسازه به شرطهاو شروطها.اینکه بابات ، برادرت یا خواهرت یا یک فامیل درجه 1 یا یک دوست خیلی دوستت چند سال سابقه کار داشته باشه و تو بری پیش اون کار کنی و گرنه جوجه مهندس عمران باید بره آجر بندازه هوا.البته قصدم توهین نیست آ.این وضعیت جامعه است.باید پشتوانه خیلی محکم داشته باشی واسه کار کردن.اگر نداشته باشی باید تا وقتی موهات مثل دندونات سفید شد درس بخونی!!!
hamash be khoodet bastegi dareبا عرض سلووم و خسته مباشید خدمت همه ی مهندسان عزیز و آینده سازان مملکت
نیدونم وروودم به این سایت درسته یا نه
ولی واقعا به راهنماییاتون نیاز دارم
دووستان من دانش آموز سال سیوم دبیرستانمولی به هیچ رشته ی دانشگاهی علاقه ندارم
اومدم توو این سایت که هر کسی در مورده رشته اش اگه خواست و میتونه یه کم توضیح بده از خوبیاش بدیاش بازار کارش خلاصه از رشته اش بگه دیگه...
ممنون میشم نظرتون رو بگید
hamash be khoodet bastegi dare
va ella harkasi reshtasho doos dashte bashe mitoone ie joori azash betarife
ke moteghaeedet kone on reshte khoobe
سلام به آینده ساز مملکت.انشالله آینده ای روشن رو برامون خواهید ساخت
من مهندس پزشکی هستم.دانشجوی دانشگاه سهند تبریز
مدیر وبسایت تخصصی "مهندسی پزشکی مهندسی زندگی" که تعریف از خود نباشه بعد از 4ماه به یکی از پربازدیدترین وبسایتها و وبلاگهای این رشته تبدیل شده است
قبل از هرچیز اینو بگم که علاقه بسیار شدید و دیرینه ای به این رشته دارم.من لیسانس فیزیک دارم.دانشجوی مهندسی ژئوفیزیک (کارشناسی ارشد) دانشگاه صنعتی کرمان بودم.نفر 6 کنکور ارشد دانشگاه آزاد در همین رشته مهندسی ژئوفیزیک هم بودم.اما همه اونها رو ول کردم و الان به عشقم رسیدم یعنی مهندسی پزشکی
برای کسب اطلاع از همه اون چیزها ازت دعوت می کنم یه سری به ما بزنی.هم در مورد رشته.هم بازار کارش و هم بسیاری چیزهای دیگه و هم افتخاریست واسه ما که یه آینده ساز پیش مابیاد.
اگر بعد از این مراجعه باز هم سوالی داشتی بنده در خدمتم
مهندسی پزشکی مهندسی زندگی