اولا از این که محترمانه جواب دادید ازتون تشکر می کنم.
خدا را شاهد می گیرم که من قصدم تخریب روحیه کسی نبود بلکه می خواستم به بچه ها کمک کنم . من خودم تو این سایت با این کتابا آشنا شدم . بنابراین دلم میخواد راهنمایی صحیحی کنم.
مگه این منابع فقط در اختیار منه که کسی بفهمه من از رو اونا خوندم روحیش ضعیف بشه یا مگه این جا کودکستانه که روحیه کسی این قدر راحت خراب بشه؟
من نظرم رو گفتم اگه کسی فکر میکنه راهیان بهتره از رو اون بخونه
بعدشم کی من گفتم هر کی از رو جهش و پارسه بخونه 100 میزنه و هرکی از رو راهیان بخونه 2 میزنه؟ شاید دوستانی که از رو راهیان میخونن از منم خیلی بهتر بزنن . من فکر کردم این سایت محلی هست برای کمک کردن واقعی به هم دیگه و بچه ها هر چی رو که فکر می کنن بهتره به هم معرفی می کنن!!اما مثل این که بعضی از دستان این تفکر رو ندارن. به هر حال من نه قصد تخریب روحیه کسی رو داشتم و نه قصد ناراحت کردن کسی رو و نه قصد توهین به کسی رو.
در مورد تضعیف روحیه منظورم شما به طور خاص نبودید کلی گفتم که بهتره در حال حاضر از این صحبت ها نشه دیگه
ولی باور کنید که از بچه ها اومدن و اینجا پبغام گذاشتن که کتاباشون راهیان بوده و ...... من خودم اوایل چند باری به منابع خودم شک میکردم با اینکه حرارت رو از جهش میخوندم ولی مثلا برای کتاب جرم این مشکل پیش اومد حالا به هر دلیلی .... نه اینجا کودکستان نیست ولی قبول کنید که روی بعضی از دوستان تاثیر میذاره مثلا کسانی که در دانشگاه پایه علمی چندان قوی ندارند و اعتماد به نفس پایین...متوجه هستید ؟!
به خاطر همین همیشه میگن به دور از جو و حرف هایی که در مورد کنکور هست باشید و کار خودتون رو بکنید و لازم نیست شیوه کارتون رو به بقیه بگید تا نهی یا سرزنش بشید
در مورد راهنمایی هم بله حق باشماست چون شما نظر خودتون رو به شخصه گفتید....اگه بچه های سال بعد از من بپرسن حرارت رو از چه کتابی بخونم بهشون میگم اگه از پایه ضعیفی و مثل من حرارت رو تو دانشگاه فقط تو حد پاسی بودی ، جهش بخون چون مفهومیه ولی الان ،در همچین زمانی که اکثرا به نصف رسیدن وقت این حرف ها نیست
وقتی هم میگیم به منبع خودتون اعتماد کنید به خاطر اینه که با اعتماد و انگیزه بالا مطالعه کنید وگرنه خیالتون راحت من با جناب خدا کرمی هیچ پدر کشتگی ندارم و اتفاقا به نظرم کتاب ترمو و راکتور ایشون عالیه
درست فکر کردید این سایت محلیه برای هم فکری و تبادل اطلاعات مفید ولی مثلا خیلی خیلی خوب بود که یک ماه پیش میگفتید که کتاب های راهیان و پارسه و جهش رو با هم مقایسه کردید و مثلا اختلاف هایی در بعضی هاشون پیدا کردید و شما که از هر 2 منبع خوندید پس بهتر تشخیص دادید که کدوم بهتره ..اون موقع مطمئن باشید خیلی از دوستان از شما تشکر میکردند مثل دوستمون آقای زیزو که همین کار رو انجام داده بودند و از دو کتاب خونده بودند و...
و واقعا مهم خود آدمه، ک یک منبع رو چه طور و به چه شکل مطالعه کنه به قول استاد سمیعی گهر :
کتاب و کلاس کنکور و جزوه و کنکور آزمایشی همش حاشیه ست ، مهم اینه که وقتی میشینی مثلا 8 ساعت مفید میخونی بفهمی چی خوندی و مسلط باشی
دوستمون هم که گفتن همه منابعشون راهیان بوده ایشون هم نسبت فامیلی با جناب خداکرمی ندارن فقط به این خاطر گفتن که دوستانی که فقط از راهیان میخونن فک نکنن که با راهیان نمیتونن موفق بشن...همین
و در آخر هم من از حرف های شما شخصا که ناراحت نشدم و توهینی هم در صحبت هاتون ندیدم
اگه شما از حرف های من ناراحت شدید ، عذرخواهی

یه نصیحت خیلی دوستانه : ذهنتون رو از این حرف هایی که پیش اومد دیگه خالی کنید و بهش فکر نکنید همه متوجه شدیم که شما قصدتون خیر بود
و ایشاالله بعد دادن کنکوری موفق ، تجربیات خومون رو به بچه های سال بعدی منتقل میکنیم

موفق باشید دوست خوبم