[ تجربیات ] - بهترین کتاب های کنکور ارشـــد مهندسی شیمی

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه شما خیلی مغرضانه صحبت میکنید و هر کی ک ندونه فکر میکنه ک ...
من دقیقن نمیفهمم شما چ توقعی از کتاب دارین
نکنه کتابی رو میخواید ک تستای کنکور 94 رو درسته بزاره جلوتون؟
اگه اینجور فکر میکنید سخت در اشتباهید
شما یعنی اگه این کتاب جهش رو ازتون بگیرن هیچی نیستین؟متاسفم واسه همچین علمی و همچین تسطی :دی
شما چشماتون کور نیس ولی خیلی سعی دارید روحیه بقیه رو خراب کنید ک این اصلن خوب نیست شاید من اشتباه میکنم و میدونم الان خیلی از بچه ها شروع ب خووندن از روی همین کتابهایی ک دارن کردن و صحبتای شما داغوونشون میکنه
من حوصله تست پیدا کردن رو ندارم وقتشم ندارم متاسفانه وگرنه این کارو میکردم و امیدوارم بعد کنکور نتیجه ی خوبی بیارین و حتمن کارنامتون رو اینجا بزارین : )
من از کتابی دفاع نکردم ولی نمیزارم کسی رو هم یا کتابشو خراب کنید و حالا ب هر قصدی ک هست خواسته یا ناخواسته روحیه افراد رو ب هم بریزید.
صحبت های شما دقیقن مثله صحبتهای افرادیه ک توی این زمانی ک واسه کنکور میخوونن هی میان میگن ارشد چیه ایمن همه ارشدی چیکار کردن بریم سرکار و روحیه رو از بین میبرن
ببخشید ک اینجور گفتم
این پست رو پاک میکنم وقتی خووندی

آقا حمزه :)
ممنون از صحبت هاتون :gol:
لطفا پاکش نکنید چون متاسفانه از این مواردی که شما اشارده کردید اینجا زیاد پیش اومده
و خود من هم از همون کسانی بودم که بعضا با خوندن یه سری از صحبت ها استرس میگرفتم
پس لطفا بذارید باشه به خاطر همون کسانی که از یه منابع دیگه شروع به خوندن کردند ..... سپاس :gol:

• Like
واکنش ها: .6.

Chemical92

عضو جدید
سلام دوستان

درباره درس مکانیک سیالات میخواستم از دوستان کمک بخوام. برای کسی که اولین باره داره سیالات میخونه چه کتاب و منبعی رو پیشنهاد میکنین؟؟؟

حقیقت اینه که من در فهم این درس مشکل دارم.:redface::redface:نمیدونم فقط منم یا کلا درس ثقیلی هست!

اگر کتابی باشه که مفهومی ساده توضیح داده باشه ممنون میشم معرفی کنین.
امیدوارم تاپیکی که باید سوالم میپرسیدم اینجا بوده باشه:redface:

saharmohamadi

عضو جدید
متاسفانه شما خیلی مغرضانه صحبت میکنید و هر کی ک ندونه فکر میکنه ک ...
من دقیقن نمیفهمم شما چ توقعی از کتاب دارین
نکنه کتابی رو میخواید ک تستای کنکور 94 رو درسته بزاره جلوتون؟
اگه اینجور فکر میکنید سخت در اشتباهید
شما یعنی اگه این کتاب جهش رو ازتون بگیرن هیچی نیستین؟متاسفم واسه همچین علمی و همچین تسطی :دی
شما چشماتون کور نیس ولی خیلی سعی دارید روحیه بقیه رو خراب کنید ک این اصلن خوب نیست شاید من اشتباه میکنم و میدونم الان خیلی از بچه ها شروع ب خووندن از روی همین کتابهایی ک دارن کردن و صحبتای شما داغوونشون میکنه
من حوصله تست پیدا کردن رو ندارم وقتشم ندارم متاسفانه وگرنه این کارو میکردم و امیدوارم بعد کنکور نتیجه ی خوبی بیارین و حتمن کارنامتون رو اینجا بزارین : )
من از کتابی دفاع نکردم ولی نمیزارم کسی رو هم یا کتابشو خراب کنید و حالا ب هر قصدی ک هست خواسته یا ناخواسته روحیه افراد رو ب هم بریزید.
صحبت های شما دقیقن مثله صحبتهای افرادیه ک توی این زمانی ک واسه کنکور میخوونن هی میان میگن ارشد چیه ایمن همه ارشدی چیکار کردن بریم سرکار و روحیه رو از بین میبرن
ببخشید ک اینجور گفتم
این پست رو پاک میکنم وقتی خووندی

دوست عزیز خواهش می کنم این متن را پاک نکنید.
خیلی جالبه شما وقت دارید به من توهین کنید و جواب من رو بدید ولی وقت ندارید برید تست ها رو پیدا کنید؟
دوست عزیز اگر شما یا هر کی از دوستان دیگر یکی از اون تست هایی که دوستان دیگر گفتند فقط تو جهش بوده رو تو کتاب راهیان پیدا کرده بودید تا حالا 500 تا کامنت براش گذاشته بودید.
به هر حال من منتظر میمونم هر وقت که شما یا هر کس از دوستان اون تست ها رو تو راهیان پیدا کرد من از همه طلب حلالیت می کنم.

saharmohamadi

عضو جدید
خوبید شما ؟ کسی ناراحت نشده ولی مثل اینکه شما خ ناراحتید
من نگفتم با پارسه و جهش نمیشه تک رقمی شد
من نگفتم راهیان عالی... جهش افتضاح یا برعکس ...!!!!
شما که از تجربیات این باشگاه استفاده کردید پس میدونید که یکی از دوستان با جهش 40٪ زده و یکی 60٪ بنابراین این موضوع گفته ی من در مورد مفهومی خوندن حالا از هر منبعی که میخواد باشه رو تایید میکنه
شما این صحبت ها رو در حالی میگید که اشاره کردم خودم هم از جهش استفاده میکنم به خاطر همون مفهومی توضیح دادنش که شما در مقایسه با تست هاش عنوان میکنید

اصل موضوع حرفای من یک چیز ه : شما از جهش و پارسه راضی هستید ؟!درست ، خیلی خوبه که آدم کتابش رو دوست باشه
ولی مثلا( دقت کنید مثلا ) من که تا حالا نصف کتاب ها رو خوندم و با راهیان جلو اومدم و مثل شما شانس این رو نداشتم که بدونم کتابی بهتر هم وجود داره یا نه..... در حالی که از خوندن کتاب راهیان راضی هستم و با حرارت راهیان هیچ مشکلی تا به امروز نداشتم به یک باره از شانس بد یا خوب با این باشگاه امروز آشنا شدم و برای اولین بار بعضی از پست های این تایپیک رو میخونم و میبینم عزیزی گفته : که من جهش و راهیان رو با هم مقایسه کردم اصلا در مقایسه با هم نیستند و جهش به مراتب عالی تره!!!
خب به نظرتون چه اتفاقی میفته ؟؟؟!!!! این رو در نظر بگیرید که من نه وقت خوندن و شروع دوباره از یک کتاب جدید رو دارم و نه قدرت مالی و خرید منابعی دیگه رو اصلا همین کتاب هایی رو هم که دارم از دوستان و کتابخونه های شهرم غرض گرفتم...... دنیا رو سرم خراب میشه و به کل ناامید میشم ..... دقت کردید این ناامیدی در حالی به سراغم اومد که من از خوندن خودم تا به امروز راضی بودم و نتیجه ی خوبی هم میگرفتم....
من سعی کردم این بار خیلی واضح تر منظورم رو بیان کنم
شما هم میتونید تجربه های بسیار خوبی که خدا روشکر از کتاب های پارسه و جهش دارید بعد از کنکور به دوستان سال بعدمون بگید اتفاقا من هم میام و در مورد کتاب ها نظر میدم ...
ولی الان وقتش نیست به خاطر همون مثالی که بالا گفتم گرچه الان دیگه .......

اولا از این که محترمانه جواب دادید ازتون تشکر می کنم.
خدا را شاهد می گیرم که من قصدم تخریب روحیه کسی نبود بلکه می خواستم به بچه ها کمک کنم . من خودم تو این سایت با این کتابا آشنا شدم . بنابراین دلم میخواد راهنمایی صحیحی کنم.
مگه این منابع فقط در اختیار منه که کسی بفهمه من از رو اونا خوندم روحیش ضعیف بشه یا مگه این جا کودکستانه که روحیه کسی این قدر راحت خراب بشه؟
من نظرم رو گفتم اگه کسی فکر میکنه راهیان بهتره از رو اون بخونه
بعدشم کی من گفتم هر کی از رو جهش و پارسه بخونه 100 میزنه و هرکی از رو راهیان بخونه 2 میزنه؟ شاید دوستانی که از رو راهیان میخونن از منم خیلی بهتر بزنن . من فکر کردم این سایت محلی هست برای کمک کردن واقعی به هم دیگه و بچه ها هر چی رو که فکر می کنن بهتره به هم معرفی می کنن!!اما مثل این که بعضی از دستان این تفکر رو ندارن. به هر حال من نه قصد تخریب روحیه کسی رو داشتم و نه قصد ناراحت کردن کسی رو و نه قصد توهین به کسی رو.

saharmohamadi

عضو جدید
سلام دوستان

درباره درس مکانیک سیالات میخواستم از دوستان کمک بخوام. برای کسی که اولین باره داره سیالات میخونه چه کتاب و منبعی رو پیشنهاد میکنین؟؟؟

حقیقت اینه که من در فهم این درس مشکل دارم.:redface::redface:نمیدونم فقط منم یا کلا درس ثقیلی هست!

دوست عزیز تو این سایت هیچ کس نمیتونه به جز راهیان کتابی رو معرفی کنه چون بعضی از دوستان ناراحت میشن و بعضی هم روحیه شون پایین میاد

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا از این که محترمانه جواب دادید ازتون تشکر می کنم.
خدا را شاهد می گیرم که من قصدم تخریب روحیه کسی نبود بلکه می خواستم به بچه ها کمک کنم . من خودم تو این سایت با این کتابا آشنا شدم . بنابراین دلم میخواد راهنمایی صحیحی کنم.
مگه این منابع فقط در اختیار منه که کسی بفهمه من از رو اونا خوندم روحیش ضعیف بشه یا مگه این جا کودکستانه که روحیه کسی این قدر راحت خراب بشه؟
من نظرم رو گفتم اگه کسی فکر میکنه راهیان بهتره از رو اون بخونه
بعدشم کی من گفتم هر کی از رو جهش و پارسه بخونه 100 میزنه و هرکی از رو راهیان بخونه 2 میزنه؟ شاید دوستانی که از رو راهیان میخونن از منم خیلی بهتر بزنن . من فکر کردم این سایت محلی هست برای کمک کردن واقعی به هم دیگه و بچه ها هر چی رو که فکر می کنن بهتره به هم معرفی می کنن!!اما مثل این که بعضی از دستان این تفکر رو ندارن. به هر حال من نه قصد تخریب روحیه کسی رو داشتم و نه قصد ناراحت کردن کسی رو و نه قصد توهین به کسی رو.

در مورد تضعیف روحیه منظورم شما به طور خاص نبودید کلی گفتم که بهتره در حال حاضر از این صحبت ها نشه دیگه
ولی باور کنید که از بچه ها اومدن و اینجا پبغام گذاشتن که کتاباشون راهیان بوده و ...... من خودم اوایل چند باری به منابع خودم شک میکردم با اینکه حرارت رو از جهش میخوندم ولی مثلا برای کتاب جرم این مشکل پیش اومد حالا به هر دلیلی .... نه اینجا کودکستان نیست ولی قبول کنید که روی بعضی از دوستان تاثیر میذاره مثلا کسانی که در دانشگاه پایه علمی چندان قوی ندارند و اعتماد به نفس پایین...متوجه هستید ؟!
به خاطر همین همیشه میگن به دور از جو و حرف هایی که در مورد کنکور هست باشید و کار خودتون رو بکنید و لازم نیست شیوه کارتون رو به بقیه بگید تا نهی یا سرزنش بشید
در مورد راهنمایی هم بله حق باشماست چون شما نظر خودتون رو به شخصه گفتید....اگه بچه های سال بعد از من بپرسن حرارت رو از چه کتابی بخونم بهشون میگم اگه از پایه ضعیفی و مثل من حرارت رو تو دانشگاه فقط تو حد پاسی بودی ، جهش بخون چون مفهومیه ولی الان ،‌در همچین زمانی که اکثرا به نصف رسیدن وقت این حرف ها نیست
وقتی هم میگیم به منبع خودتون اعتماد کنید به خاطر اینه که با اعتماد و انگیزه بالا مطالعه کنید وگرنه خیالتون راحت من با جناب خدا کرمی هیچ پدر کشتگی ندارم و اتفاقا به نظرم کتاب ترمو و راکتور ایشون عالیه
درست فکر کردید این سایت محلیه برای هم فکری و تبادل اطلاعات مفید ولی مثلا خیلی خیلی خوب بود که یک ماه پیش میگفتید که کتاب های راهیان و پارسه و جهش رو با هم مقایسه کردید و مثلا اختلاف هایی در بعضی هاشون پیدا کردید و شما که از هر 2 منبع خوندید پس بهتر تشخیص دادید که کدوم بهتره ..اون موقع مطمئن باشید خیلی از دوستان از شما تشکر میکردند مثل دوستمون آقای زیزو که همین کار رو انجام داده بودند و از دو کتاب خونده بودند و...
و واقعا مهم خود آدمه،‌ ک یک منبع رو چه طور و به چه شکل مطالعه کنه به قول استاد سمیعی گهر : کتاب و کلاس کنکور و جزوه و کنکور آزمایشی همش حاشیه ست ، مهم اینه که وقتی میشینی مثلا 8 ساعت مفید میخونی بفهمی چی خوندی و مسلط باشی

دوستمون هم که گفتن همه منابعشون راهیان بوده ایشون هم نسبت فامیلی با جناب خداکرمی ندارن فقط به این خاطر گفتن که دوستانی که فقط از راهیان میخونن فک نکنن که با راهیان نمیتونن موفق بشن...همین
و در آخر هم من از حرف های شما شخصا که ناراحت نشدم و توهینی هم در صحبت هاتون ندیدم
اگه شما از حرف های من ناراحت شدید ، عذرخواهی:gol:
یه نصیحت خیلی دوستانه : ذهنتون رو از این حرف هایی که پیش اومد دیگه خالی کنید و بهش فکر نکنید همه متوجه شدیم که شما قصدتون خیر بود
و ایشاالله بعد دادن کنکوری موفق ، تجربیات خومون رو به بچه های سال بعدی منتقل میکنیم ;)
موفق باشید دوست خوبم

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز تو این سایت هیچ کس نمیتونه به جز راهیان کتابی رو معرفی کنه چون بعضی از دوستان ناراحت میشن و بعضی هم روحیه شون پایین میاد

فکر میکنم منظور دوستمون کتاب مرجع باشه
وگرنه در مورد کتاب کنکوری که منبعی به غیر راهیان نداریم در حال حاضر..!!!!!

powerty555

عضو جدید

دوست عزیزچراناراحت میشی ماتواین تاپیک جمع شدیم که به هم کمک کنیم حالا هرکس نظرات وتجربیات خودش رومیگه،من خودم توبعضی درسا کتابای راهیان رودارم وتقریباراضیم (البته اینم بگم که رشته من پلیمره ودرسای تخصصی من چیزهای دیگه است مثل شیمی سینتیک،شیمی فیزیک پلیمرها و...) والبته کتاب جهش رو دیدم حجمش خیییییییییییییییییییییلی زیاده اما شما که میگید جهش خوبه،میشه به اشکالات من تودرس حرارت جواب بدید
1.مفهوم(نه تعریف) نرخ انتقال حرارت وشارحرارتی چیه وچه فرقی باهم دارن؟
2.فرق عایق با پره چیه؟
3.چراکارایی پره روحساب میکنیم؟
انشاا...سوال های بعد درارسال های بعدی

S A R a d

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان

سلام
اولین بار برای کنکور یا کلاسای دانشگاه؟
اگه برای دانشگاه می خواید استریتر خوبه . آره درس سنگینیه باید زیاد تمرین حل کنید تا مسلط بشید.
اگه برای کنکور می پرسید من راهیان می خونم و تست ازش می زنم . خوبی کتابش هم اینه که حجمش کمه زود تموم میشه. اما تست های کنکورای چند سال گذشته برام سخته نکته هاشون زیاده نمیدونم بقیه هم اینطور هستن یا نه!

S A R a d

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
پیشنهاد

پیشنهاد

سلام دوستان:smile:
پست های اخیر رو خوندم دیدم بد نیست یه پیشنهادی که خیلی وقته تو ذهنمه بدم.
به شخصه وقتم محدوده و در بهترین حالت وقت کنم یه کتاب یا جزوه رو بخونم احتمالا بعضی از شما هم وضعیتی مشابه من دارید.اگه هرکدوم از ما به نکته ای تو درس یا حل تست ها برسیم که حدس میزنیم کلید حل تست های زیادیه یا یه نکته ی جدید ببینیم یا حتی یه سوال خوب برامون پیش بیاد و به جوابش برسیم بیایم اون نکته رو مطرح کنیم هم به بقیه کمک می کنیم و هم تاپیک پویا میشه و خودمون هم بهره مند میشیم.
شخصا از این تاپیک و تاپیک مطالعه گروهی و تاپیک رفع اشکال هم نکات جدیدی رو یاد گرفتم هم بعضی اشتباهاتم اصلاح شده.
تلاشتون برقرار:دی

Chemical92

عضو جدید
سلام دوستان:smile:
پست های اخیر رو خوندم دیدم بد نیست یه پیشنهادی که خیلی وقته تو ذهنمه بدم.
به شخصه وقتم محدوده و در بهترین حالت وقت کنم یه کتاب یا جزوه رو بخونم احتمالا بعضی از شما هم وضعیتی مشابه من دارید.اگه هرکدوم از ما به نکته ای تو درس یا حل تست ها برسیم که حدس میزنیم کلید حل تست های زیادیه یا یه نکته ی جدید ببینیم یا حتی یه سوال خوب برامون پیش بیاد و به جوابش برسیم بیایم اون نکته رو مطرح کنیم هم به بقیه کمک می کنیم و هم تاپیک پویا میشه و خودمون هم بهره مند میشیم.
شخصا از این تاپیک و تاپیک مطالعه گروهی و تاپیک رفع اشکال هم نکات جدیدی رو یاد گرفتم هم بعضی اشتباهاتم اصلاح شده.
تلاشتون برقرار:دی
واقعا پیشنهاد خوبیه !

اما به نظرم جالب تر میشه اگر یه تاپیک جداگانه برای این مورد بزنین.یه تاپیک مخصوص مثلا" نکات درسی و به دردبخور" .

انشالله همه بچه های کنکوری موفق باشن!

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا پیشنهاد خوبیه !

اما به نظرم جالب تر میشه اگر یه تاپیک جداگانه برای این مورد بزنین.یه تاپیک مخصوص مثلا" نکات درسی و به دردبخور" .

انشالله همه بچه های کنکوری موفق باشن!

در تایپیک
رفع اشکال تخصصی دروس کارشناسی ارشد مهندسی شیمی

وقتی دوستان سوالای خودشون رو میپرسن ، دوستانی که جواب رو بدونن راهنمایی میکنن و نکته های جدیدی یاد میگیریم و حتی پیش اومده که بچه هایی هم که جواب رو نمیدونستند پی گیر شدن و همین کمک بزرگی بوده
در همین تایپیک هم من با سوالای بچه ها نکات زیادی رو یادگرفتم فکر میکنم همین مناسب باشه و لزومی به زدن تایپیک جدید نباشه ولی باز هم نظر دوستان محترم :)

rotbebartar

عضو جدید

سلام دوستان
راستش این بحث ها خیلی ناراحتم کرد به همین دلیل از همه دوستان خواهش می کنم استدعا می کنم این بحث ها رو تموم کنن. ما همه این جا هستیم تا به همدیگه کمک کنیم نه این که همدیگر را ناراحت کنیم.
هر کس مختار نظر خودش رو بگه و نظر هر کس هم برای خودش و البته برای همه بچه ها محترمه. به خاطر همین از همه دوستان درخواست می کنم که این بحث رو تموم کنن و از این به بعد هم تو نظراتشون نه به همدیگر اهانت کنند و نه به کتاب هایی که باهاشون مخالفند. چون کتابی که از نظر من خوب نیست ممکنه برای خیلی از دوستان کتاب مناسبی باشه. این که فکر کنیم تنها کتاب خوب دنیا اون کتابیه که من میگم به نظر من غلطه و اگر هم فکر کنیم به خاطر پایین نیومدن روحیه بقیه نباید واقعیت رو بگیم اینم غلطه پس خواهش می کنم واقع بینانه نظراتمون رو بگیم و به همدیگر کمک کنیم .حالا که یه مکانی هست که نظرات و تجربیاتمون رو به راحتی در اختیار هم قرار بدیم بیاین کاری کنیم تا همگی و به کمک هم از این کنکور با موفقیت عبور کنیم.
با آرزوی موفقیت برای همه و به امید پیروزی

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
راستش این بحث ها خیلی ناراحتم کرد به همین دلیل از همه دوستان خواهش می کنم استدعا می کنم این بحث ها رو تموم کنن. ما همه این جا هستیم تا به همدیگه کمک کنیم نه این که همدیگر را ناراحت کنیم.
هر کس مختار نظر خودش رو بگه و نظر هر کس هم برای خودش و البته برای همه بچه ها محترمه. به خاطر همین از همه دوستان درخواست می کنم که این بحث رو تموم کنن و از این به بعد هم تو نظراتشون نه به همدیگر اهانت کنند و نه به کتاب هایی که باهاشون مخالفند. چون کتابی که از نظر من خوب نیست ممکنه برای خیلی از دوستان کتاب مناسبی باشه. این که فکر کنیم تنها کتاب خوب دنیا اون کتابیه که من میگم به نظر من غلطه و اگر هم فکر کنیم به خاطر پایین نیومدن روحیه بقیه نباید واقعیت رو بگیم اینم غلطه پس خواهش می کنم واقع بینانه نظراتمون رو بگیم و به همدیگر کمک کنیم .حالا که یه مکانی هست که نظرات و تجربیاتمون رو به راحتی در اختیار هم قرار بدیم بیاین کاری کنیم تا همگی و به کمک هم از این کنکور با موفقیت عبور کنیم.

من از همه دوستانی که مثل ایشون از این صحبت ها ناراحت شدند، عذرخواهی میکنم
حلال کنید بچه ها :gol:
به حق این شب های عزیز اول برای آرامش و بعد موفقیت همدیگه در کنکور دعا کنیم:gol:
یا علی

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
اولین بار برای کنکور یا کلاسای دانشگاه؟
اگه برای دانشگاه می خواید استریتر خوبه . آره درس سنگینیه باید زیاد تمرین حل کنید تا مسلط بشید.
اگه برای کنکور می پرسید من راهیان می خونم و تست ازش می زنم . خوبی کتابش هم اینه که حجمش کمه زود تموم میشه. اما تست های کنکورای چند سال گذشته برام سخته نکته هاشون زیاده نمیدونم بقیه هم اینطور هستن یا نه!

بله موافقم
تست های مکانیک بعضی هاش سخته و در خود تست ها هم ی سری نکته هست که در متن درس گفته نشده
اما نگران نباشید چون من مطمئن هستم که این درس برای همه سخت هست و اگه حتی روی فقط 30 یا 40 ٪ هم سرمایه گذاری کنیم خیلی موفق خواهیم بود
رمز موفقیت تو این درس هم فقط زدن تست زیاد از چند رشته هست چون تست هاش تکرار میشن و قلقش دستمون میاد

saharmohamadi

عضو جدید
سلام دوستان

سلام به همگی
من واقعا قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم ولی اگر کسی از حرفام ناراحت شده ازش معذرت می خوام.

powerty555

عضو جدید
سلام به همگی
من واقعا قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم ولی اگر کسی از حرفام ناراحت شده ازش معذرت می خوام.

دوست عزیزچراناراحت میشی ماتواین تاپیک جمع شدیم که به هم کمک کنیم حالا هرکس نظرات وتجربیات خودش رومیگه،من خودم توبعضی درسا کتابای راهیان رودارم وتقریباراضیم (البته اینم بگم که رشته من پلیمره ودرسای تخصصی من چیزهای دیگه است مثل شیمی سینتیک،شیمی فیزیک پلیمرها و...) والبته کتاب جهش رو دیدم حجمش خیییییییییییییییییییییلی زیاده اما شما که میگید جهش خوبه،میشه به اشکالات من تودرس حرارت جواب بدید
2.فرق عایق با پره چیه؟

rotbebartar

عضو جدید
سلام به همگی

سلام من از همه دوستان به ویژه شازده جان و saharmohamadi که به حرف برادر کوچکشون توجه کردند تشکر میکنم.

saharmohamadi

عضو جدید
2.فرق عایق با پره چیه؟

- شار یه کمیت برداریه در حالی که نرخ اسکالر هست . پس وقتی شار برداریه باید قوانین بردارها براش صادق باشه مثلا موقع جمع کردن دو تا شار باید براشون جمع برداری نوشت.
2 - عایق برای کم کردن میزان انتقال حرارت به کار میره و پره برای زیاد کردن میزان انتقال حرارت.
3 - کارایی پره رو حساب می کنیم که بفهممیم گذاشتن پره به دردمون میخوره یا نه.

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
- شار یه کمیت برداریه در حالی که نرخ اسکالر هست . پس وقتی شار برداریه باید قوانین بردارها براش صادق باشه مثلا موقع جمع کردن دو تا شار باید براشون جمع برداری نوشت.
2 - عایق برای کم کردن میزان انتقال حرارت به کار میره و پره برای زیاد کردن میزان انتقال حرارت.

با اجازتون ی نکته ب مورد اول ، من اضافه کنم :
نرخ انتقال حرارت یا Rate : محاسبه ی میزان انتقال انرژی در واحد زمان (‌ ژول بر ثانیه = وات ) = Q
شار حرارتی یا فلاکس : q : محاسبه میزان انرژی در واحد زمان در واحد سطح (‌ j/s.m ^2 )
Q=q/A
نکته :‌ بعضی وقتا شار رو با Q تو بعضی کتابا نشون میدن و نرخ رو با q که تو سوالا هر وقت متوجه نشدیم منظورش کدومه بهتره ب واحدشون توجه بشه
من خودم تو تستا همیشه واحدشون رو هم چک میکنم

powerty555

عضو جدید

دوست عزیز،جواب سوال2و3روفهمیدم(دستت دردنکنه)اما توسوال1،شما فرق روگفتی وشازده جان هم تعریف روگفتن
منظورمن اینه که:مثلا وقتی یک دیوارداریم که دمای سمت چپ دیوار400C ودمای سمت راست دیوار 200C است(شرایط پایدار است وqدات،+800 است) ومسئله میگه نرخ انتقال حرارت دردیوار راحساب کنید،(سوال:یعنی مسئله گرمایی که از سمت چپ دیوار به سمت راست دیوارمیره رومیخواد؟)
اگه منظورسوال ازنرخ انتقال حرارت این است(شمابگید که مفهوم نرخ انتقال حرارت این هست یانه)پس این اعدادی که درXهای مختلف برایq به دست می اید یعنی چی؟

درx=0،کیو به دست میاد-200W
درx=L/4 کیوبه دست میاد0
درx=L/2 کیو به دست میاد+200W
درx=L کیوبه دست میاد+600W
ونرخ انتقال حرارت(جواب مسئله)کوم یکی ازاعداد بالا میشه ؟
یا وقتی مسئله میگه به یک دیوارشارحرارتی وارد میشه یعنی به دیوار چی وارد میشه؟یعنی گرما وارد میشه؟

یه سوال دیگه هم دارم:وقتی qدات داریم این گرما روخود جسم تولیدمیکنه ؟یا یه چیزی داخل جسم هست که اون گرماتولیدمیکنه؟
انشاا...تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم

saharmohamadi

عضو جدید
دوست عزیز،جواب سوال2و3روفهمیدم(دستت دردنکنه)اما توسوال1،شما فرق روگفتی وشازده جان هم تعریف روگفتن
منظورمن اینه که:مثلا وقتی یک دیوارداریم که دمای سمت چپ دیوار400C ودمای سمت راست دیوار 200C است(شرایط پایدار است وqدات،+800 است) ومسئله میگه نرخ انتقال حرارت دردیوار راحساب کنید،(سوال:یعنی مسئله گرمایی که از سمت چپ دیوار به سمت راست دیوارمیره رومیخواد؟)
اگه منظورسوال ازنرخ انتقال حرارت این است(شمابگید که مفهوم نرخ انتقال حرارت این هست یانه)پس این اعدادی که درXهای مختلف برایq به دست می اید یعنی چی؟

درx=0،کیو به دست میاد-200W
درx=L/4 کیوبه دست میاد0
درx=L/2 کیو به دست میاد+200W
درx=L کیوبه دست میاد+600W
ونرخ انتقال حرارت(جواب مسئله)کوم یکی ازاعداد بالا میشه ؟
یا وقتی مسئله میگه به یک دیوارشارحرارتی وارد میشه یعنی به دیوار چی وارد میشه؟یعنی گرما وارد میشه؟

یه سوال دیگه هم دارم:وقتی qدات داریم این گرما روخود جسم تولیدمیکنه ؟یا یه چیزی داخل جسم هست که اون گرماتولیدمیکنه؟
انشاا...تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم

سوالتون غلطه چون وقتی q دات داریم دیگه نرخ انتقال حرارت ثابت نیست و حتما باید سوال بهمون بگه که نرخ رو تو کجا می خواد(به خاطر همینه که نرخ تو سمت چپ با سمت راست و تو وسط با هم فرق میکنه). ولی اگه q دات نداشتیم نرخ ثابت بود و وقتی میگفت نرخ حرارت تو دیوراه چنده دیگه فرقی نداره که کجای دیواره باشه.
- وقتی شار به دیواره وارد میشه یعنی داره بهش گرما وارد میشه.
- وقتی qدات داریم یعنی یه چیزی در جسم تولید گرما میکند.

دوست عزیز اینارو تو کتاب جهش خیلی خوب توضیح داده همین طور سوالات دیگتون مثلا دقیقا گفته چرا کارایی پره رو حساب می کنیم و چه فرقی با راندمان از نظر مفهومی داره. کلا تاکید من رو این کتاب هم به خاطر خودتون هست چون خیلی خوب این مفاهیم رو جا انداخته . شاید حجمش از کتابای دیگه بیشتر باشه ولی خوب آدم مطالب بهتر براش جا میفته و اتفاقا آدم سریع تر هم به نتیجه میرسه. البته این در حد پیشنهاد باز هر جور خودتون مایلید.
یه پیشنهاد دیگه هم براتون دارم میتونید سوالات حرارتتون رو از خود آقای بابایی با ایمیل بپرسید من تا حالا 16 یا 17 بار ازشون سوال پرسیدم و همه رو هم جواب دادن چون شاید جواب های درست تر و کامل تری بتونن بهتون بدن. البته این هم باز در حد پیشنهاد وگرنه اگه خواستید بازم از خودم میتونید سوال بپرسید و من هم خوشحال میشم کمکی کرده باشم.

powerty555

عضو جدید
سوالتون غلطه چون وقتی q دات داریم دیگه نرخ انتقال حرارت ثابت نیست و حتما باید سوال بهمون بگه که نرخ رو تو کجا می خواد(به خاطر همینه که نرخ تو سمت چپ با سمت راست و تو وسط با هم فرق میکنه). ولی اگه q دات نداشتیم نرخ ثابت بود و وقتی میگفت نرخ حرارت تو دیوراه چنده دیگه فرقی نداره که کجای دیواره باشه.
- وقتی شار به دیواره وارد میشه یعنی داره بهش گرما وارد میشه.
- وقتی qدات داریم یعنی یه چیزی در جسم تولید گرما میکند.

دوست عزیز اینارو تو کتاب جهش خیلی خوب توضیح داده همین طور سوالات دیگتون مثلا دقیقا گفته چرا کارایی پره رو حساب می کنیم و چه فرقی با راندمان از نظر مفهومی داره. کلا تاکید من رو این کتاب هم به خاطر خودتون هست چون خیلی خوب این مفاهیم رو جا انداخته . شاید حجمش از کتابای دیگه بیشتر باشه ولی خوب آدم مطالب بهتر براش جا میفته و اتفاقا آدم سریع تر هم به نتیجه میرسه. البته این در حد پیشنهاد باز هر جور خودتون مایلید.
یه پیشنهاد دیگه هم براتون دارم میتونید سوالات حرارتتون رو از خود آقای بابایی با ایمیل بپرسید من تا حالا 16 یا 17 بار ازشون سوال پرسیدم و همه رو هم جواب دادن چون شاید جواب های درست تر و کامل تری بتونن بهتون بدن. البته این هم باز در حد پیشنهاد وگرنه اگه خواستید بازم از خودم میتونید سوال بپرسید و من هم خوشحال میشم کمکی کرده باشم.

من بازم نفهمیدم نرخ انتقال حرارت یعنی چی؟نرخ انتقال حرارت ثابته،یعنی چی؟نرخ انتقال حرارت ثابت نیست،یعنی چی؟
ولی به هرحال،ممنون

rotbebartar

عضو جدید
دوستان اگه کسی کتاب جرم آقای بابایی رو خرید
لطفا بگه مثل حرارت کتاب خوبیه یا نه :)
من هنوز جرم رو شروع نکردم:confused:

دوستانی که علاقه مند به کتاب های استاد بابایی هستند:
کتاب انتقال جرم ایشون اومده. من امروز خریدم البته هنوز نخوندم ولی همین طوری که ورق زدم به نظر خیلی کتاب جالبی میادش

shabnam-rezaei

عضو جدید
دوستانی که علاقه مند به کتاب های استاد بابایی هستند:
کتاب انتقال جرم ایشون اومده. من امروز خریدم البته هنوز نخوندم ولی همین طوری که ورق زدم به نظر خیلی کتاب جالبی میادش

میشه کساییکه کتاب جرم امید بابایی رو خوندن بگن مثه حرارتشه یا نه؟ در ضمن کتابو از کجا خریدن؟
برای درس راکتور هم میشه یه کتابه خوب بهم معرفی کنید. من هنوز راکتور نخوندم ولی میخام بالا بزنم.

ssr_70

عضو جدید
میشه کساییکه کتاب جرم امید بابایی رو خوندن بگن مثه حرارتشه یا نه؟ در ضمن کتابو از کجا خریدن؟
برای درس راکتور هم میشه یه کتابه خوب بهم معرفی کنید. من هنوز راکتور نخوندم ولی میخام بالا بزنم.

در مجموع ترتیب آوردن تست ها و توضیح با دلیل درس مثل حرارت هست. من راضی هستم.
کتاب رو از طریق سایت جهش سفارش دادم بعد رفتم انتشارات شون گرفتم. شما میتونین سفارش بدین و با پست براتون بفرستن

powerty555

عضو جدید
اگه میشه یه کتاب خوب هم برای یادگیری کنترل فرایند معرفی کنید؟
اکثرامیگن کتاب کنترل پارسه اما من مثلا حرارتشودیدم خیییییییییییلی خلاصه هست وبرای کسانی خوبه که حرارت روخوب بلدن وفقط میخوان جمع بندی کنن.(فقط بدردجمع بندی میخوره)
دوستانی که کتاب کنترل پارسه رودیدن،بگن که کنترلشم هم مثل حرارتشه؟

آخرین ویرایش:

shabnam-rezaei

عضو جدید
در مجموع ترتیب آوردن تست ها و توضیح با دلیل درس مثل حرارت هست. من راضی هستم.
کتاب رو از طریق سایت جهش سفارش دادم بعد رفتم انتشارات شون گرفتم. شما میتونین سفارش بدین و با پست براتون بفرستن
Mer30 بابت جوابتون

بالا