ziiizooo
عضو جدید
دقیقا.من یادم رفت این رو بگم که دوست خوبمون اشاره کرد.مخصوصا فصل تشعشع جهش خیلی از این سوالهای مفهومی که از ریفرنس آورده داره که یکیش همین چرا اسمون ابی هست که قبل اینکه تست کنکور بشه در کتاب جهش بوده و یا مثال های دیگه ای از این تیپ سوالها که بسیار در فصل تشعشع جهش وجود دارد.اکثر کتابهای حرارت فصل تشعشعشان خوب نیست .ولی جهش این فصلش خیلی کامل هست و سوالهای مفهومی و غیر فرمولی در این فصل زیاد دارهبا سلام دوست عزیز گرچه ziiizooo عزیز خیلی خوب و کامل جواب دادن ولی من هم اون چه به نظرم میاد میگم شاید کمکتون کنه.البته امیدوارم دوستان ناراحت نشوند که من دوباره از این کتاب تعریف می کنم. با احترام به نظر دوستمون که گفته بودن کتاب جهش و راهیان مثل همه به نظر من این دو کتاب تنها وجه اشتراکشون در سر فصلها و تست هاست. سر فصلها که باید یکی باشد و تست ها هم که خب ماله کنکوره.اما تفاوتاشون: 1- راهیان نکته وار جلو رفته و توضیح و اثبات نداره ولی جهش مفهومی و اثباتی گفته. 2- جهش همه مطالب کتابای رفرنسو پوشش داده که ziiizooo عزیز به چندتاش اشاره کرد.(البته تو کنکور سالهای 92و93 می شه بازم از این سوالا پیدا کرد مثلا جالب ترینش به نظر من سوال فرآوری 92 بود که پرسیده بود دلیل آبی بودن رنگ آسمان چیست؟که این دقیقا متن کتاب جهش بود و من تو کتابای دیگه ندیدم)طوری که با خوندن این کتاب دیگه نیازی به کتابای رفرنس ندارید.یعنی همه مطالب راهیان تو جهش هست ولی خیلی از مطالب جهش تو راهیان نیست. 3- مهم ترین ویژگی جهش به نظر من تو حل تستاشه که اولا همه تستارو تشریحی جواب داده(کاری که راهیان تو همه تستا نکرده)و ثانیا خیلی کاملو واضح توضیح داده.پیشنهاد می کنم چندتا از تستایی که جواب راهیانو نفهمیدی از رو جهش نگاه کن فرقشون قشنگ معلوم میشه. بنابراین اگه هدفت در حرارت درصد خیلی بالاییه جهش خیلی بهتر می تونه کمکت کنه ولی اگه درصد متوسطی می خوای (مثلا40درصد)راهیان هم خوبه.