[ تجربیات ] - بهترین کتاب های کنکور ارشـــد مهندسی شیمی

ziiizooo

عضو جدید
با سلام دوست عزیز گرچه ziiizooo عزیز خیلی خوب و کامل جواب دادن ولی من هم اون چه به نظرم میاد میگم شاید کمکتون کنه.البته امیدوارم دوستان ناراحت نشوند که من دوباره از این کتاب تعریف می کنم. با احترام به نظر دوستمون که گفته بودن کتاب جهش و راهیان مثل همه به نظر من این دو کتاب تنها وجه اشتراکشون در سر فصلها و تست هاست. سر فصلها که باید یکی باشد و تست ها هم که خب ماله کنکوره.اما تفاوتاشون: 1- راهیان نکته وار جلو رفته و توضیح و اثبات نداره ولی جهش مفهومی و اثباتی گفته. 2- جهش همه مطالب کتابای رفرنسو پوشش داده که ziiizooo عزیز به چندتاش اشاره کرد.(البته تو کنکور سالهای 92و93 می شه بازم از این سوالا پیدا کرد مثلا جالب ترینش به نظر من سوال فرآوری 92 بود که پرسیده بود دلیل آبی بودن رنگ آسمان چیست؟که این دقیقا متن کتاب جهش بود و من تو کتابای دیگه ندیدم)طوری که با خوندن این کتاب دیگه نیازی به کتابای رفرنس ندارید.یعنی همه مطالب راهیان تو جهش هست ولی خیلی از مطالب جهش تو راهیان نیست. 3- مهم ترین ویژگی جهش به نظر من تو حل تستاشه که اولا همه تستارو تشریحی جواب داده(کاری که راهیان تو همه تستا نکرده)و ثانیا خیلی کاملو واضح توضیح داده.پیشنهاد می کنم چندتا از تستایی که جواب راهیانو نفهمیدی از رو جهش نگاه کن فرقشون قشنگ معلوم میشه. بنابراین اگه هدفت در حرارت درصد خیلی بالاییه جهش خیلی بهتر می تونه کمکت کنه ولی اگه درصد متوسطی می خوای (مثلا40درصد)راهیان هم خوبه.
دقیقا.من یادم رفت این رو بگم که دوست خوبمون اشاره کرد.مخصوصا فصل تشعشع جهش خیلی از این سوالهای مفهومی که از ریفرنس آورده داره که یکیش همین چرا اسمون ابی هست که قبل اینکه تست کنکور بشه در کتاب جهش بوده و یا مثال های دیگه ای از این تیپ سوالها که بسیار در فصل تشعشع جهش وجود دارد.اکثر کتابهای حرارت فصل تشعشعشان خوب نیست .ولی جهش این فصلش خیلی کامل هست و سوالهای مفهومی و غیر فرمولی در این فصل زیاد داره

saharmohamadi

عضو جدید
با سلام به دوستان
آقای بابایی خودشون به صورت مجزا کلاس برگزار می کنن.تا جایی که می دونم سال گذشته ماهان و مدرسان ایشونو می خواستن(به ویژه ماهان) ولی چون سیستم آموزشی آنها رو قبول نداره هیچ کدومو نرفت.
همه درسای مهندسی شیمی رو درس میدن.انصافا هم عالی میگن(من سال اول کلاسای پارسه رو رفتم جزوه های ماهانو دیدم،کتابای راهیانو هم داشتم،واقعا قابل مقایسه نیست)شماره ایشونو دارم ولی متاسفانه اجازه ندارم در سایت بزارم ولی آدرس ایمیلشون اول کتاب حرارتش هست

باز اگه سوالی بود در خدمتم;)
سلام
من به آقای بابایی ایمیل زدم گفتن که کلاساشون از اردیبهشت شروع شده. شما نمیدونید تو پاییز کلاس دارن یا نه؟

ئدز

عضو جدید
دوستان،دیروز (پنجشنبه صبح) زنگ زدم به انتشارات جهش،گفتن که زیر چاپِ

این دوستمون از کجا خبر دارن که جرم و عملیات کتابش در اومده؟ آیا خبر موثقِ؟

من تو نمایشگاه پرسیدم گفت هست پس کلا خیلی انتشارات بی برنامه ای هست........من نمایشگاه امسال رفتم انتشاراتش رو اتفاقی دیدم کتاباش رو نگاه میکردم به مسئول غرفه گفتم ایمیل تو کتاب خرابه ارسال بهش نمیشه یا شاید یاهو میل من مشکل داشت ......خودم تو پاییز پرسو جو کردم گفتن اون زمان کتاب زیر چاپ بود به کنکور ما نرسید اما تو نمایشگاه اقاه به من گفت امادس خب دیگه نمیدونم چرا هنوز نیومده .......متاسفانه هر چی گشتم نتونستم با چیزی از امید بابایی پیدا کنم ایمیلشم که خرابهههههههههههه اون دوستمون شماره شو داره میتونن از خودشون بپرسن راستی این اقا اصلا چیکارس ؟دکترا دارن؟تو دانشگاهی درس میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برام جالبه یه کمی در موردشون اصلاعات بزارید.......

آخرین ویرایش:

daneshjoo_ce

عضو جدید
سلام
من به آقای بابایی ایمیل زدم گفتن که کلاساشون از اردیبهشت شروع شده. شما نمیدونید تو پاییز کلاس دارن یا نه؟

سلام
من از برنامه امسالشون خبر ندارم پارسال کلاس ما از خرداد شروع شد ولی می دونم ماه های بعدش هم کلاسای دیگه داشتن.

saharmohamadi

عضو جدید
من تو نمایشگاه پرسیدم گفت هست پس کلا خیلی انتشارات بی برنامه ای هست........من نمایشگاه امسال رفتم انتشاراتش رو اتفاقی دیدم کتاباش رو نگاه میکردم به مسئول غرفه گفتم ایمیل تو کتاب خرابه ارسال بهش نمیشه یا شاید یاهو میل من مشکل داشت ......خودم تو پاییز پرسو جو کردم گفتن اون زمان کتاب زیر چاپ بود به کنکور ما نرسید اما تو نمایشگاه اقاه به من گفت امادس خب دیگه نمیدونم چرا هنوز نیومده .......متاسفانه هر چی گشتم نتونستم با چیزی از امید بابایی پیدا کنم ایمیلشم که خرابهههههههههههه اون دوستمون شماره شو داره میتونن از خودشون بپرسن راستی این اقا اصلا چیکارس ؟دکترا دارن؟تو دانشگاهی درس میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برام جالبه یه کمی در موردشون اصلاعات بزارید.......

من چند روز پیش بهشون ایمیل زدم (همون ایمیلی که تو کتابش هست)چند ساعت بعد جواب داد. ایمیلش خراب نیست درسته.

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
لطفا راهنماییم کنید برای گرایش بیوتکنولوژی درس بیوشیمی و میکرو چه کتاب و انتشاراتی بگیرم
من فقط جزوه های دست نویس خودم که تو دانشگاه بهمون درس دادن دارم اما کتاب ندارم

Octienne

عضو جدید
سلام.دوستان به یه جمع بندی رسیدن که چه کتابهایی رو واسه ارشد بخونیم؟
راستی این لینک به نظرتون راهنمایی دقیقی در مورد کتابها و سر فصلات کرده؟
http://iranesarboland.persianblog.ir/post/94/

آخرین ویرایش:

861087518

عضو جدید
سلام دوستان
لطفا راهنماییم کنید برای گرایش بیوتکنولوژی درس بیوشیمی و میکرو چه کتاب و انتشاراتی بگیرم
من فقط جزوه های دست نویس خودم که تو دانشگاه بهمون درس دادن دارم اما کتاب ندارم
اون دوستی که پارسال رتبه 1دارو شده بودن از کتاب انتشارات سپاهان خیلی راضی بودن

saharmohamadi

عضو جدید
دقیقا.من یادم رفت این رو بگم که دوست خوبمون اشاره کرد.مخصوصا فصل تشعشع جهش خیلی از این سوالهای مفهومی که از ریفرنس آورده داره که یکیش همین چرا اسمون ابی هست که قبل اینکه تست کنکور بشه در کتاب جهش بوده و یا مثال های دیگه ای از این تیپ سوالها که بسیار در فصل تشعشع جهش وجود دارد.اکثر کتابهای حرارت فصل تشعشعشان خوب نیست .ولی جهش این فصلش خیلی کامل هست و سوالهای مفهومی و غیر فرمولی در این فصل زیاد داره

این کتاب حرارت امید بابایی عجب کتابیه من تا حالا چنین کتابی ندیده بودم. دست دوستانی که این کتابو معرفی کردن درد نکنه واقعا ازشون ممنونم.

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
دوستانی که علاقمند به کتاب های دیگر آقای امید بابایی بودند توجه کنند....
من یه ایمیل به ایشون زدم و ازشون پرسیدم که ترتیب زمانی کتاب های دیگری که احتمالا قرار بیرون بدن چطوریه......که ما بدونم که آیا برای کنکور امسال می تونیم رو کتاباشون حساب کنیم و برنامه بریزیم یا نه....
.ایشون هم در جواب گفتند کتاب "انتقال جرم" اولین کتاب جدیدی هست که آماده ی چاپ دارند و تا آخر شهریور ماه منتشر میشه.....کتاب ترمودینامیک هم تا اواسط پاییز! گفتند قراره بیاد بیرون...
در مورد عملیات واحد و مکانیک هم پرسیده بودم برنامه ای برای امسال دارند یا نه که گفتند سعی می کنند کتاب عملیات واحد رو به کنکور امسال برسونند (ولی گفت حتمی نیست) و در مورد مکانیک هم گفت به امسال نمیرسه( مگر اینکه تغییری در برنامه ها رخ بده!)......
در ضمن گفتند ویرایش نهایی کتاب حرارت ( شامل حل تست های 92 و 93 ) رو هم تا آخر شهریور میدن بیرون.......

پ.ن: به شخصه از اینکه مکانیک سیالاتش به امسال نمیرسه ناراحت شدم...چون کتاب خیلی خوب و جامعی برا مکانیک سیالات مهندسی شیمی تو بازار وجود نداره! باشد تا آیندگان بهره مند شوند!

paeez-banoo

عضو جدید
سلام بچه ها
من امسال کنکور دارم :(
هنوزم شروع نکردم.
خیلی هم نگرانم
هم نگران حجم درسا هم نگران وقت کم
می خواستم بگم که بچه ایی که امسال کنکور دادن اگه براشون مقدوره
از هر عنوان درس فصل های مهمشو مشخص کنن
که بتونم حداقل روی اون صلا تمرکز کنم.:(
از همتون ممنون بابت راهنماییاتون.:gol:

mahsa800

عضو
سلام دوستان کسی کتاب های پارسه ترجیحا ریاضی . سیالاتشو برای فروش نداره ؟:cry:

mohamad 666

عضو جدید
سلام دوستان کسی کتاب های پارسه ترجیحا ریاضی . سیالاتشو برای فروش نداره ؟:cry:

تهران نو گیر میاد منم از اونجا سفارش دادم قیمتش 42 هزار بودریاضی....آدرس و شمارشم الان یادم نیست .اگه خواستین بگین آدرسوشو براتون میذارم

shabenoel

عضو جدید
با سلام
سپاس و قدر داني از همه دوستاني كه وقت ميذارن و بقيه رو راهنمايي ميكنن.
من در مورد كتاب ترمو 2 سوال دارم
من كتاب پوران مال حدود سال 88-87 رو دارم.زياد خوب نبود اما بدم نبود.دوستاني كه ميگن كتاب ترمو 2 راهيان خوبه آيا اين كتاب بصورت تخصصي به مطالب مربوط به مهندسي شيمي پرداخته يا همون كتاب 5-6 سال پيشه؟چون اون كتاب واسه مهندسي شيمي اصلا خوب نبود

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
با سلام
من كتاب پوران مال حدود سال 88-87 رو دارم.زياد خوب نبود اما بدم نبود.دوستاني كه ميگن كتاب ترمو 2 راهيان خوبه آيا اين كتاب بصورت تخصصي به مطالب مربوط به مهندسي شيمي پرداخته يا همون كتاب 5-6 سال پيشه؟چون اون كتاب واسه مهندسي شيمي اصلا خوب نبود
سلام دوست من...
من دقیقا نمیدونم 5،6 سال پیش کتاب ترمو رو کی نوشته بود.....ولی این کتاب راهیانی که من برای ترمو 2 دارم نوشته باغبان زاده و اقبال احمدی هست که ویژه مهندسی شیمیه.....اینم لینکش : http://rahianarshad.com/book/detail/id/235
من پوران هم داشتم و پارسال از رو اون خونده بودم که اصلا مثل شما ازش خوشم نیومد (بخصوص بخش ترمو 2).....ولی این کتاب راهیان که دارم ازش راضی ام انصافا......

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
کتاب انتقال جرم و عملیات واحد انتشارات هرمزگان ، تالیف مهندس میرزازاده و شفائی ، فرق میکنه با کتاب انتشارات پارسه
منظورم متن کتابه چون ظاهرا جلد فرق میکنه اینم عکسش . تا آخر فصل 15 یعنی قبل شروع آزمون های کلی تقریبا 290 صفحه ست
سپاس از دوستانی که وقت میذارن و پاسخ بنده رو میدن :gol:

نیک نژاد89

عضو جدید
سلام دوست عزیز ، این کتاب مبحث به مبحث درسنامه داره و بلافاصله بعدش تست هایی از سالهای قبل تر داره که قبلا تو کنکور ماشین حساب اجازه داشتن . ولی خیلی از سوالات جدید هم داخلش هست . متن درسنامش خیلی خوب بود از این بابت خاطر جمع باش (با توجه به اینکه فرمولاسیون این درس با ذکر نوع و شرایط راکتور باید حفظ بشن) . تست هاش هم تا 80 درصد جواب میده چون بلافاصله بعد درس تست زنی انجام میدی و برای 20 درصد دیگه باید اون تست ها رو تکرار کنی که من در این قسمت دومش وقت کم آوردم و نتونستم اجراش کنم .
موفق باشی

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی کتابش هم قدیمیه ( سال 81) ...خیلی خلاصه شدست...
منظورم انتشارات دانشگاه هرمزگان بود:)

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید دوست بزرگوار ، جناب نیک نژاد
مخاطب پاسختون من بودم یا عزیزی که در مورد ترمو سوال کرده بودن ؟!
چون من این قسمت فرمایشتون رو متوجه نشدم : با توجه به اینکه فرمولاسیون این درس با ذکر نوع و شرایط راکتور باید حفظ بشن

agta666

عضو جدید
[ تجربیات ] - بهترین کتاب های کنکور ارشـــد مهندسی شیمی

نويسنده راكتور كيه؟منظورم انتشارات هرمزگان.

Sent from my iPhone using Tapatalk

BULGARIA

کاربر بیش فعال
با سلام

ترمو2راهیانش خویه نویسندشم هم دانشجوهای برتز ارشد بودند مثل ترمو1خداکرمی نیست ک افتضاحه-ترمو2راهیان بخون نرمو1پوران هر چند جفتشون اشتباه دارن

BULGARIA

کاربر بیش فعال
سلام دوستان
کتاب انتقال جرم و عملیات واحد انتشارات هرمزگان ، تالیف مهندس میرزازاده و شفائی ، فرق میکنه با کتاب انتشارات پارسه
منظورم متن کتابه چون ظاهرا جلد فرق میکنه اینم عکسش . تا آخر فصل 15 یعنی قبل شروع آزمون های کلی تقریبا 290 صفحه ست
سپاس از دوستانی که وقت میذارن و پاسخ بنده رو میدن :gol:
کتاب خیلی خوبیه نمیدونم الان گیر میاد یا نه یا همون پارسه هستش ولی سوالای تالیفی خ خوبی داشت اگه گیر اوردیش حتما بخونش

بالا