بازم گلی به گوشه جمال شماچرا هیچ کس در مرد این موضوع حرف نمی زنه من از قدیمی تری ها، اونایی که کنکور دادن یا می خوان کنکور بدن خواهش می کنم بیان در مورد کتاب های مختلف چه برای کنکور چه برای امتحانات پایان ترم صحبت کنن برای مثال درس مکانیک سیالات من از استریتر استفاده می کنم کتاب بدی نیست ولی درس دادن وایت و سوالات پایان فصلش خیلی بهتر از اونه مخصوصا فصل 2
کتاب های کنکوری موسسات مختلف نمی شه گفت زمین تا اسمون با هم فرق دارن .. همشون از روی کتاب های مراجع نوشته شدن و فقط توی نحوه بیان موضوعات کمی تفاوت دارن .. کتاب بیشتر موسسات خوب هستن .. ولی نمیشه کلی گفت که کتاب های فلان موسسه از بقیه بهتره .. اگر در مورد هر درس بیاییم و بهترین کتابی رو که خوندیم بگیم خیلی بهتره.کسی میدونه به غیر از کتابهای راهیان و پوران چه کتابهایی خوبه؟
مثلا مدرسان شریف چطوره؟
در مورد درسان شریف من هم اینجوری شنیدم .. ولی خودم کتابایی که ازش دیدم خوب بوده .. ولی در مورد پوران من کتاب ترموی اون رو دیدم .. عالیی بود ... خیلی خیلی کامل مسائل رو توضیح داده بود.مدرسان شریف من شنیدم که خیلی آشغاله و اصلا ارزشش را نداره..البته طرف رشته اش شیمی بود ولی بنظر من پوران خیلی مفهومی وریز گفته و راهیان نکته وار رفته جلو!!!!
در مورد ترمو توی پست قبلی هم گفتم .. کتاب های ترمو پوران خیلی خوب بود .. ولی من کتاب های راهیان رو بطور کامل خوندم و احساس نیاز به کتاب های دیگه نکردم و کامل همه مباحث رو پوشش میداد.لطفا در مرود درس ترمودینامیک هم نظر بدید هم کتاب تست هم کتاب مرجع. لطفا هر کتابی رو که ذکر میکنید بگید چه طور وارد مطلب شده نقاط قوت و ضعفش رو هم بگید
اخرین سوال
اگر بخوام کتاب تست بگیرم کدوم انتشارات بهتره
مدرسان شریف یا راهیان ارشد و ...
ممنونم از راهنماییت
خواهش میکنم......
ببین نمیشه کلی گفت این بهتره یا اون.........ولی اگه اصرار داری از یه انتشارات بخونی راهیان در کل شاید بهتر باشه از بقیه...........ولی اگه یه گشتی بزنی تو فروم میبینی بچه ها بهترین کتابها رو برای هر درس معرفی کردند........و یه نکته هم اینکه کسی زیاد از مدرسان تعریف خاصی نمیکنه ولی به نظرم اونم خیلی خوبه........حداقل حرارتشو که خوندم عالی بود.....من حرارت راهیان و پارسه رو هم خوندم که اونا هم مکمل و خیلی خوب بودن......موفق باشی.......
در حال حاضر، راهیان تونسته نواقص کتابهای مهندسی شیمی رو برطرف کنه، و در دسته بهترینها قرار گرفته
از یک رفرنس بخونین و همون رو عالی یاد بگیرین، کافیه
سلام
به نظرم ترمودینامیک پوران پژوهش و جزوه ی دکتر موسویان از دانشگاه تهران
کاربرد ریاضیات راهیان
حرارت راهیان و پوران هم تکمیل میکنه کتاب اینکوپرا هم هست که بد نیست نگاه کنی
جرم کتاب دکتر بهمنیار و راهیان و تریبال
عملیات واحد راهیان ارشد
راکتور راهیان ارشد
برای اطلاع دیگر دوستان.
سلام .سلام دوستان
من به راهنمایی مهندسین با تجربه در امر کنکور احتیاج دارم لطفا کمکم کنید
میخواستم بدونم کتاب انتقال جرم پارسه با این جزوه دست نویس که تو سایت هم لینک دانلودش هست فرقش چیه؟ایا بگیرم کتابشو علاوه بر این جزوه؟
و اینکه کتاب بانک تست مهندسی شیمی پارسه و کتاب پک کامل مهندسی شیمی پارسه رو توصیه میکنید یا نه؟
بچه ها ممنون میشم جواب بدین
مرسی
سلام .
ترجیحا جزوه دست نویس جرم رو تهیه کنید همراه با فایل های صوتی کلاس ( فایل صوتی خیلی لازمه و خیلی هم مفید )
پک کامل به نظرم چیز جالبی نیست . چون یه سری از کتاب هاش اصلا خوب نیست . کتاب عملیاتش رو اگه تونستید تهیه کنید که تقریبا همون بازنویسی شده جزوه میرزازاده است و کتاب خوبیه . حرارت هم جزوه و فایل صوتی خیلی عالیه .
کتاب جرم پارسه هم فوق العاده خوبه
اقا مهران من تو سایت پارسه کتاب عملیات ندیدم فقط جزوه اس ولی جرم کتاب داره عملیات مگه کتابشم هست؟سلام .
ترجیحا جزوه دست نویس جرم رو تهیه کنید همراه با فایل های صوتی کلاس ( فایل صوتی خیلی لازمه و خیلی هم مفید )
پک کامل به نظرم چیز جالبی نیست . چون یه سری از کتاب هاش اصلا خوب نیست . کتاب عملیاتش رو اگه تونستید تهیه کنید که تقریبا همون بازنویسی شده جزوه میرزازاده است و کتاب خوبیه . حرارت هم جزوه و فایل صوتی خیلی عالیه .
سلاممن جزوات پارسه رو دارم(نه اینایی که توی سایته)کامل و جامع و مرتب. حتما توی همین تاپیک براتون میزارم که استفاده کنید
سلام
اگر این کار کنید عالی میشه ..
بله .. یک سری جزوات پارسه هستن که خیلی بهتر هستن ولی نسخه اینترنتی اونها وجود نداره ... خودم هم اونها رو داشتم .. ولی متاسفانه به دوستان دادیم و دیگه سربه نیست شدن !!!
توصیه می کنم دوستان کنکوری حتما این جزوات رو تهیه کنن. تجربه ثابت کرده عالی هستند.