تجربيات موفق در مورد مطالعه دروس مهندسي برق

eman-pro-10101

عضو جدید
لطفا هر كي تجربه يا روش موفق ومفيدي در مورد مطالعه درساي مهندسي برق داشته اينجا مطرح كنه.ممنون:gol:
من هر روز سر ميزنم;)

eman-pro-10101

عضو جدید
دستت درد نكنه:gol:
خوب بود!!!
ولي بايد بگم كه اونجا يه كم كلي و به طور پراكنده صحبت شده.
مي خوام از خاطرات خوب درس خوندن هم صحبت بشه و راهكارها و ترفند هاي جالب واسه دروس مهندسي برق گفته بشه:gol:

eman-pro-10101

عضو جدید
من يه تجربه يا يه نصيحت دارم كه يه كم كليه ولي تو تمام زمينه ها كاربرد داره!!!
اينم حرف دل من:
«در راه رسيدن به هدف====>تلاش و پشتكار+تفكر خلاق+هوشياري»;)(البته پولم لازمه!؟:cry:)
ممنون.
منتظرتونم

eman-pro-10101

عضو جدید
بازم سلام تجارب موفق و مفيد در مورد درساي مهندسي برق

بازم سلام تجارب موفق و مفيد در مورد درساي مهندسي برق

خدمت همه دوستان گلم و بخصوص مهدسين برق گرامي و عزيز سلام و خدا قوت عرض مي كنم.;)
اميدوارم كه حالتون خوب باشه!!!
مي خواستم يكم درمورد درس معادلات توضيح مختصري بدم.
خدا كنه فكرم ياري كنه:confused:!!!
حالا اصل مطلب:
1- در درس معادلات بايد به حل انتگرال ايمان بياريد :heart:يعني بدونيد و باور كنيد كه انتگرال تو درس معادلات مثل توپ تو بازي فوتباله كه تو همه جاي زمين مي چرخه و تيم رو به پيروزي مي رسونه!!! در مورد درس معادلاتم همينجوره ، بايد با توپ انتگرال گل حل معادلات رو بزني :cool:.
2- بلد بودن انتگرال، سلاح شما تو معادلاته;). اينو هميشه يادتون باشه.
پس بريد انتگرال فول بشيد.
ممنون:gol:
منتظر تجارب ونصايح ارزشمندتون هستم.
ميتونيد پست قبليمم ببينيد، اونم عاليه،مي ارزه!؟
ايمان محمود شمس آبادي:).

ahmadmn

كاربر فعال مهندسی برق
تا مدار نسازید الکترونیکی نمی شوید.
در خانه ی خود یک آزمایشگاه الکترونیک ایجاد کنید تا هر مداری را که دوست دارید بسازید.
http://irelec.persianblog.ir

eman-pro-10101

عضو جدید
دوست عزيز ahmadmn ، بخاطر راهنمايي دلسوزانتون ممنونم .
آره واسه هر كارشناس برقي آزمايش لازمه ولي دنبالش يه شرط داره و اون اين كه تو يه تحليلگر و متفكر قوي از جنبه تئوري دروس برق باشي .
و تقريبا به تمام روابط وفرمولها مسلط باشي !!!;)
اكثر درساي برق زنجيره اي هستند ، يكم دقت كنيد متوجه روند كار مي شيد:que:

fateme345

عضو جدید
لطفا هر كي تجربه يا روش موفق ومفيدي در مورد مطالعه درساي مهندسي برق داشته اينجا مطرح كنه.ممنون:gol:
من هر روز سر ميزنم;)
سلام به تمام بچه مهندس هاي برق:heart::w17::w23:دوستاي خوب من فارغ التحصيل شدم.:)تجربه اي كه دارم اينه كه پايه و اساس درسا با مدار1 شروع ميشه,چون اولين درس جدي برقه به هيچ وجه اونو دست كم نگيريد و براش خيلي وقت بزاريد.يقين داشته باشيد كه اگه پايه خودتونو قوي كنيد و ترم 3و4 خوب بخونيد بقيه درسا مثل موم ميشن تو دست و به راحتي 8 ترمه تموم ميكنيد.البته گروهي خوندن و رفع اشكال با بچه ها هم خيلي كمك ميكنه.موفق باشيد.فعلا خدا نگهدار;)

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
مي خواستم يكم درمورد درس معادلات توضيح مختصري بدم.
خدا كنه فكرم ياري كنه:confused:!!!
حالا اصل مطلب:
1- در درس معادلات بايد به حل انتگرال ايمان بياريد :heart:يعني بدونيد و باور كنيد كه انتگرال تو درس معادلات مثل توپ تو بازي فوتباله كه تو همه جاي زمين مي چرخه و تيم رو به پيروزي مي رسونه!!! در مورد درس معادلاتم همينجوره ، بايد با توپ انتگرال گل حل معادلات رو بزني :cool:.
.

اره ...نقشه توپ فوتباله ...ولی بازیکنش هم خیلی مهمه ....

پستتو خوندم یاد خاطرات امتحان میان ترم معادلات افتادم :biggrin:

من اخر انتگرال بودم ....الانو نمی دونم :redface:

توی یه سوال .... به خاطر یه اشتباه محاسباتی ....رسیدم به یه انتگرال مخوف که دوتا تریلی هم نمی تونستن جابجاش کنن ....

دو خط انتگرال بود....اونقدر باحال شده بود که استادمون بعد امتحان ....سر کلاس از من تقدیر کرد و گفت هر کی این انتگرال رو حل کنه .....پایان ترم بهش بیست میدم....

همه چی هم توش داشت ....از x و y و z ....تا عدد اولر و تانزانت و هیپربولیک و ln.....:biggrin:

eman-pro-10101

عضو جدید
تشكر و قدرداني***//\\***//\\***+يه نكته كوچيك

تشكر و قدرداني***//\\***//\\***+يه نكته كوچيك

بازم سلام و آرزوي سلامتي براي همه دوستان متفكر و مهندسان هوشمند----:gol:
خدا رو شكر كه مي بينم چقدر به كيفيت درس خوندن تون توجه مي كنيد;)
از اينكه تجربيات موفق و تفكرات هوشمندانتون رو در اختيار ديگر عزيزان و متفكران قرار مي ديد ممنونم:gol:
مي خواستم از دوست گرامي fateme345 به خاطر تجربه خوبشون تشكر كنم.
حالا يه نكته خيلي مهم:
اينهمه در مورد اضطراب صحبت ميشه كه خيليهاش واسه ما مهندسا كاربرد نداره!
بله چطور ميشه اضطراب جلسه امتحان رو كم كرد وحتي به صفر رسوند:que:
لازمه بدونيد كه اصلا نميشه يه دفعه يه تغييري ايجاد كرد. شما مي تونيد اين اضطراب رو تو طول ترم كم كنيد. واقعا مي شه. چرا؟ چون خودم تجربه كردم.كاملا روشنه شما بايد طوري درسا رو بخونيد كه موقعه امتحان خيال كنيد كه داريد ميريد گردش!!! فكرشو بكنيد همه درسو خونديد،تمام كتابو پوشش داديد از هر قسمتي تمرين حل كرديد و حالا با خيال راحت مي شينيد و به سوالات جواب ميديد. تو فكر نمره نباشيد. من تضمين ميكنم كه شما حداقل، نمره قبولي رو ميگيريد;)
با تشكر از شما مهندسين عزيز I.M.S.A

behnam1988

عضو جدید
الان دنيا داره رو ديجيتال ميچرخه .
و چون ديجيتال دو حالت بيشتر نداره برای همين شبيه ساز ها خيلي کم اشتباه مي کنن.
يه نرم افزار مثل proteus رو سيستم نصب کن هی مدار ببند و جوابش رو ببين . مطمئن باش خطا تو کار اين نرم افزار نيست ( البته تو ديجيتال ها )

Zargham

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من الان 7 ساله که فارغ التحصیل شدم و الانم تو صنعت مشغول به کارم و فکر میکنم که توی این رشته تمامی درسها هرکدام و به نحوی به درد می خورند...
ولی فکر میکنم که دونستن هر چه بهتر درسهای مدار 1و2 الکترونیک1و2 دیجیتال و معماری کامپیوتر ودر نهایت میکرو بیشترین مزایا را برای مهندسین عزیز در آینده فراهم میکنه.
موفق باشید

p_sh

عضو جدید
سلام من نمیدونم چه جوری باید ازمایشگاه الکترونیک بسازم لطفا راهنمایی کنید:confused:
كار اسونيه،من سر ياد گرفتن PICو AVRيه از مايشگاه كوچولو واسه خودم ساختم ....لوازم اصلي مولتي متر،برد بورد،POWERيا منبع تغذيه(اداپتور.سلكتور 1.5-12ولت)،سيم چنگالي حالا اگه يه زماني خواستي مي توني يه اسليسكوپ كوچولو هم بخري ...بقيه لوازم هم بستگي به مدارت داره...اهان سيم تلفن وسيم چين يادم رفت ;)

eman-pro-10101

عضو جدید
خدمت تمام دوستان سلام و خداقوت.
مي خوام در مورد چگونگي مطالعه درس الكترونيك1 توضيحاتي رو بدم:
درس الكترونيك1 رو ميشه به دوبخش تقسيم كرد، بخش اول در مورد ديودها و بخش دوم در مورد ترانزيستوره.
مهمترين بخش درس الكترونيك1 انواع مدلسازي ترانزيستور در سه حالت اميتر مشترك،كلكتورمشترك و بيس مشترك هست.
اوناييم كه الكترونيك1 رو پاس كردن واسه مرور خوبه كه همون قسمت ذكرشده رو بخونن.

لطفا در اين مورد هركس نظري داره بگه .
من درخدمتم.:)

pouya6721

عضو جدید
سلام خدمت همگی سروران
برای درس خوندن به طور موفق و مفید اول از همه باید حس درسخونی رو داشته باشین(بهترین راه حل واسه اینکه حسش بیاد اینکه یه رقیب واسه خودت پیدا کنی)
دومین مرحله اینکه پایت رو قوی کنی(مخصوصا ریاضیات که خیلی درس شیرینیه)
سومین مرحله راه اینکه هر چیز محاسباتی رو به روی کاغذ بیاری(تا نیاری اشتباهاتت رو نمیدونی کجاست)
اگه این کارها رو انجام بدید بدون شک موفق میشید.
ناگفته نماند که اگه درسی رو واسه خودتون شاخ کنید اطمینان داشته باشید که توش موفق نمیشید.پس همیشه بگید من میتونم

محمد پروانه

عضو جدید
با سلام اول باید نسبت به درست علاقه داشته باشی بعدش زمانی که فکرت مشغول نیست و عجله نداری درس بخون زمانی که سر حالی وقتی که یک مسئله مثل مدارو به درستی حل میکنی میبینی که چه لذتی داره البته زیاد درس نخون که زده بشی

hajhossien

عضو جدید
سلام دوستان برقی عزیز

عزیزان شما با یاد گرفتن برنامه مطلب و یا pspice ویاproteus کمک بزرگی به خودتون می تونید بکنید چون اینا خودشون یه آزمایشگاه بزرگ برق هستن!!!!!1

امیدوارم موفق باشید

Dandalion

عضو جدید
بنظر من براي موفقيت در درس هاي برق اول بايد پشتكار داشت ، دوم رياضيات قوي كه خيلي مي تونه كمك كنه و بعد بايد روي درس هاي مهمي مثل مدار 1 و دروس تخصصيتون كار كنيد ، حل تمرين رو نبايد در يادگيري فراموش كنيد روي زبان انگليسيتون هم بايد كار كنيد
با اين كارا تازه مي شيد يكي مثل بقيه مهندسا :smile:

mehdika

عضو جدید
سلام
منم بگم؟ با اجازه
توی الکترونیک که هر دقیقه یا شاید هر ثانیه پیشرفت میکنه اولویت با :
1. تقویت زبان انگلیسی هست که نتیجَش دسترسی به تازه ترین مقالاته و این شمارو از رُغبا جلو میندازه پس منحصر به فرد میشین!
2.کاربردی فکر کردن و کاربردی درس خوندن، باید از خودمون دائماَ بپرسیم این ترانزیستور،خازن،مقاومت و... که میگن، کجا کاربرد داره؟ چیکار میکنه؟
3.یادگیری و استفاده از برنامه ها، matlab,pspice,protel,proteus,AVR
4. انگیزه، واسه اینکه انگیزه پیدا کنی نگا کن ببین چند نفر از دوستات تو فکر یادگیریِ برنامه های فوق هستن؟ کاربردی فکر میکنن؟ فردا که درست تموم شد میخای کار کنی. معدلت 18 شده آفرین، ولی چی بلدی؟ یادبگیر
و
5.تکراری ترین چیز: پشتکار

آخرین ویرایش:

araz_heidari

عضو جدید
کاربر ممتاز
با اینکه من در مورد درس خوندن زیاد تجربه ندارم
ولی اگه کسی بتونه درساشو خوب پاس کنه و به برنامه های PSPICE , protuse, matlab,و میکرو کنترلر AVR و PLC یاد بگیره فکر کنم بتونه گلیمشو از آب بیرون بکشه
البته باید زبان انگلیسی رو یاد بگیرین
که لازمه ی پیشرفته
با اجازه
هرکی خواست من کمکش هم میکنم یا علی
:gol::gol::gol::gol:

بالا