eman-pro-10101
عضو جدید
لطفا هر كي تجربه يا روش موفق ومفيدي در مورد مطالعه درساي مهندسي برق داشته اينجا مطرح كنه.ممنون
من هر روز سر ميزنم
من هر روز سر ميزنم

(البته پولم لازمه!؟
)
!!!
يعني بدونيد و باور كنيد كه انتگرال تو درس معادلات مثل توپ تو بازي فوتباله كه تو همه جاي زمين مي چرخه و تيم رو به پيروزي مي رسونه!!! در مورد درس معادلاتم همينجوره ، بايد با توپ انتگرال گل حل معادلات رو بزني
.
. اينو هميشه يادتون باشه.
.

سلام به تمام بچه مهندس هاي برقلطفا هر كي تجربه يا روش موفق ومفيدي در مورد مطالعه درساي مهندسي برق داشته اينجا مطرح كنه.ممنون
من هر روز سر ميزنم![]()

دوستاي خوب من فارغ التحصيل شدم.
تجربه اي كه دارم اينه كه پايه و اساس درسا با مدار1 شروع ميشه,چون اولين درس جدي برقه به هيچ وجه اونو دست كم نگيريد و براش خيلي وقت بزاريد.يقين داشته باشيد كه اگه پايه خودتونو قوي كنيد و ترم 3و4 خوب بخونيد بقيه درسا مثل موم ميشن تو دست و به راحتي 8 ترمه تموم ميكنيد.البته گروهي خوندن و رفع اشكال با بچه ها هم خيلي كمك ميكنه.موفق باشيد.فعلا خدا نگهدار
مي خواستم يكم درمورد درس معادلات توضيح مختصري بدم.
خدا كنه فكرم ياري كنه!!!
حالا اصل مطلب:
1- در درس معادلات بايد به حل انتگرال ايمان بياريديعني بدونيد و باور كنيد كه انتگرال تو درس معادلات مثل توپ تو بازي فوتباله كه تو همه جاي زمين مي چرخه و تيم رو به پيروزي مي رسونه!!! در مورد درس معادلاتم همينجوره ، بايد با توپ انتگرال گل حل معادلات رو بزني
.
.

سلام من نمیدونم چه جوری باید ازمایشگاه الکترونیک بسازم لطفا راهنمایی کنیدتا مدار نسازید الکترونیکی نمی شوید.
در خانه ی خود یک آزمایشگاه الکترونیک ایجاد کنید تا هر مداری را که دوست دارید بسازید.
http://irelec.persianblog.ir

با تهيه مقداري قطعات يك هويه كمي سيم لحيم يه مقداريم روغن لحيمسلام من نمیدونم چه جوری باید ازمایشگاه الکترونیک بسازم لطفا راهنمایی کنید![]()
خيلي راهنمايه جالبي بودبا تهيه مقداري قطعات يك هويه كمي سيم لحيم يه مقداريم روغن لحيم
بعد از اينا (كلي خلاقيت)
كار اسونيه،من سر ياد گرفتن PICو AVRيه از مايشگاه كوچولو واسه خودم ساختم ....لوازم اصلي مولتي متر،برد بورد،POWERيا منبع تغذيه(اداپتور.سلكتور 1.5-12ولت)،سيم چنگالي حالا اگه يه زماني خواستي مي توني يه اسليسكوپ كوچولو هم بخري ...بقيه لوازم هم بستگي به مدارت داره...اهان سيم تلفن وسيم چين يادم رفتسلام من نمیدونم چه جوری باید ازمایشگاه الکترونیک بسازم لطفا راهنمایی کنید![]()