farhang_760
عضو جدید
خلاصه بردای دروسی مث استاتیک و دینامیک
سلام مجدد (پول که نمیندازه، چرا سلام نکنیم!!)
من مدتی هست که دارم درس استاتیک و دینامیک رو از روی مرجع مریام میخونم
یک چیزایی فهمیدم
اما هنوز کمه یعنی دور اوله. اما توی همین دور برای اینکه خالی از لطف نباشه یک چیزایی تو دفتر خلاثه یادداشت میکنم.
حقیقتش رو بگم وقتی مریام رو میخونم به این بارو میرسم که دیگه چیزی بالاتر از این کتاب وجود نداره!!!!
و واقعا هم همینطوره.
حتما با خودتون میگید که ای بابا زده به سرت. استاتیک چی داره که خلاصه کنیم؟؟؟
نخیر نزده به سرم
بلکه وقتی استاتیک رو از روی جزوه خونده بودم جاهایی بود که گنگ بود برام یعنی به اطمینان رسیده بودم اما مرحله یقین حاصل نشده بود
مثل حضرت ابراهیم منتظر معجزه بودم
.
به همین خاطر هم متن استاتیک مریام به همراه مثال های بی نظیرش تونست منو خیلی جلو بندازه
در این حد که اگر ارشد قبول نشم میتونم برم تدریس کنم!!!
بگذریم.
اما خلاصه حرفم اینه که خلاصه کردن استاتیک یا دنیامیک به منظور خلاصه برداری از نکات نیست.
دوست عزیز شما الان یک مهندسی و با اون ترمی که این درسارو بار اول برمیداشتی خیلی میتفاوتی!!! برای همین خلاصه واسه تو یعنی اینکه نکاتی که واقعا توشون به بقین نرسیدی رو برای خودت به صورت یک جمله امری یادداشت کنی. نکاتی که میتونن تو رو در مسائل با شک و تردید مواجه نکنن
بعدشم راهایی که مریام رفته خیلی مسائل رو سریع حل میکنه. اینو اصلا شک نکن
این حرف من به این معنی نیست که خب اونی که داری میخونی رو بنداز دور برو سراغ مریام. نه. فقط خیلی مامانمو اینا خلاصه نکنی!!!!
براتون آرزوی موفقیت میکنم من برم تا یک وقت دیگه که برگردم.در آخر هم این جمله ارزشمند رو براتون نقل میکنم.
سلام مجدد (پول که نمیندازه، چرا سلام نکنیم!!)
من مدتی هست که دارم درس استاتیک و دینامیک رو از روی مرجع مریام میخونم

حقیقتش رو بگم وقتی مریام رو میخونم به این بارو میرسم که دیگه چیزی بالاتر از این کتاب وجود نداره!!!!

و واقعا هم همینطوره.
حتما با خودتون میگید که ای بابا زده به سرت. استاتیک چی داره که خلاصه کنیم؟؟؟
نخیر نزده به سرم

به همین خاطر هم متن استاتیک مریام به همراه مثال های بی نظیرش تونست منو خیلی جلو بندازه
در این حد که اگر ارشد قبول نشم میتونم برم تدریس کنم!!!

بگذریم.
اما خلاصه حرفم اینه که خلاصه کردن استاتیک یا دنیامیک به منظور خلاصه برداری از نکات نیست.
دوست عزیز شما الان یک مهندسی و با اون ترمی که این درسارو بار اول برمیداشتی خیلی میتفاوتی!!! برای همین خلاصه واسه تو یعنی اینکه نکاتی که واقعا توشون به بقین نرسیدی رو برای خودت به صورت یک جمله امری یادداشت کنی. نکاتی که میتونن تو رو در مسائل با شک و تردید مواجه نکنن
بعدشم راهایی که مریام رفته خیلی مسائل رو سریع حل میکنه. اینو اصلا شک نکن
این حرف من به این معنی نیست که خب اونی که داری میخونی رو بنداز دور برو سراغ مریام. نه. فقط خیلی مامانمو اینا خلاصه نکنی!!!!

براتون آرزوی موفقیت میکنم من برم تا یک وقت دیگه که برگردم.در آخر هم این جمله ارزشمند رو براتون نقل میکنم.
آموخته ام ....... كه فرصتها هيچگاه از بين نمی روند ،بلكه شخص ديگری فرصت از دست داده ما را تصاحب خواهد كرد .