تجاوزجمعي این بار در اصفهان

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
یادمه چندسال پیش توی شهر ما، یه عده بعد ظهری ریخته بودن تو خونه یه بنده خدایی و همسر حامله ش رو دزدیده بودن و برده بودن... نمی دونم... شاید اون خانوم هم تو خونه باید حجاب رعایت می کرده... بالاخره یه تقصیری باید داشته باشه یا نه... اگه نه مرد هرزه که اصلا پیدا نمی شه... نمی شه که زن بی تقصیر باشه...
.
با عرض معذرت ازون آقایون محترمی که جدا محترم هستن نه ظاهرا

وقتی تو این جور مسائل مثل تجاورز و زور گیری و ... به جای اینکه بیان از امنیت رو بیشتر کنن میان میگن طرف خودش مشکل داشت واقعا زبون من بند میاد نمیدونم دیگه باید چی بگم ...
به خدا نمیدونم چرا این بلا ها سر ایرانی ها میاد بعد فقط تو رسانه ها میان میگن توی شمال تگزاس داره نسل مورچه های قرمز منقرض میشه وای وای وای ... رئیس بانک جهانی رو هم که میگیرن به جرم تجاوز میگن براش پاپوش درست کردن !!!! آخه تو مخیله شون نمیگنجه طرف یک کاره ای باشه بعد با تجاوز به یک زن خدمتکار پدرشو در بیارن .....

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ایرانه درسته
ولی اگه اونا حدودی رو رعایت می کردن این اتفاق نمی افتاد
شوهری که حاضره زنش جلوی نا محرم برقصه نمی شه گفت غیرت داره یا نه

واقعن که، کلن تقصیر خودشون بودند
زوجی جوان، بعد از ماه عسل، به پارکی رفته، و در مسیر برگشت، تاکسی گرفتند، که متاسفانه ...
به زنه جلوی چشم شوهره تجاوز می‌کنن، چند نفری

فکر کنم مشکل از اونا بوده که رفتن پارک، درسته ؟
این اتفاق 2سال پیش افتاد دوست من
گناهشون چی بود، رفته بودن پارک؟ یا اینکه تاکسی گرفتند؟ یا اینکه از خودشون ماشین نداشتند؟ یا اینکه برا تفریح نتونستند برن کشورای اروپایی تا هم امنیت داشته باشند هم فرهنگ غنی اون کشورا رو ببیند و غیره
کلن همه اینا تقصیر خودشونه دیگه!

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیخیال جاوید جان... گویا آدم کلا گناهکار به دنیا میاد بخصوص اگه زن باشه... ما هم که می خوایم بگیم زن مظهر گناه نیستو انشالله خدا هدایت می کنه...
.
آخه تو مخیله شون نمیگنجه طرف یک کاره ای باشه بعد با تجاوز به یک زن خدمتکار پدرشو در بیارن .....
:que::que::que::que:

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیخیال جاوید جان... گویا آدم کلا گناهکار به دنیا میاد بخصوص اگه زن باشه... ما هم که می خوایم بگیم زن مظهر گناه نیستو انشالله خدا هدایت می کنه...
.

:que::que::que::que:

ولی یک نکته ....
چرا همه این خبر های تجاوز و .... توی این چند روز که دارن جدیدا طرح امنیت اجتماعی رو اجرا میکنن اتفاق افتاده ؟؟؟؟ و جالب تر که بر خلاف همه موارد تجاوز که تا الان خبرشو خودنه بودم مقصر اصلی رو زن ها و بد بودن حجابشون معرفی میکنن .....!
منم افشین هستم نه جاوید دوست جان

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایرانه درسته
ولی اگه اونا حدودی رو رعایت می کردن این اتفاق نمی افتاد
شوهری که حاضره زنش جلوی نا محرم برقصه نمی شه گفت غیرت داره یا نه
دوست عزیز مطمئن باش هر مردی غیرت دارد.
اما تعریف غیرت از نظر شما با تعریف غیرت از سوی دیگران متفاوت است.

saray_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی تو این جور مسائل مثل تجاورز و زور گیری و ... به جای اینکه بیان از امنیت رو بیشتر کنن میان میگن طرف خودش مشکل داشت واقعا زبون من بند میاد نمیدونم دیگه باید چی بگم ...
جریان همون دزد و ملاست دیگه

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی یک نکته ....
چرا همه این خبر های تجاوز و .... توی این چند روز که دارن جدیدا طرح امنیت اجتماعی رو اجرا میکنن اتفاق افتاده ؟؟؟؟ و جالب تر که بر خلاف همه موارد تجاوز که تا الان خبرشو خودنه بودم مقصر اصلی رو زن ها و بد بودن حجابشون معرفی میکنن .....!
منم افشین هستم نه جاوید دوست جان
چو دانی و پرسی...!!!
البته این نکته هم ذکر بشه که میزان افزایش این خبرها ارتباط هم داره به شکست تابوی چنین خبرهایی تو رسانه ها و البته گسترش رسانه های مجازی

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برام جالبه در جامعه‌ای داریم زندگی می‌کنیم که خبر تجاوز به یک دختر در دانشگاه فردوسی، باید سانسور بشه، و اگه نشه با مجازات روبرو می‌شی !

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا قضیه دانشگاه فردوسی جدی بود؟؟؟ آخه تو دانشگاه!!!

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا قضیه دانشگاه فردوسی جدی بود؟؟؟ آخه تو دانشگاه!!!

آره، کاملن جدی بوده
کلی آشنا توی این دانشگاه دارم

توی دانشگاه بوده که مسئولین اجازه صحبت کردن در موردش رو نمی‌دن

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره، کاملن جدی بوده
کلی آشنا توی این دانشگاه دارم

توی دانشگاه بوده که مسئولین اجازه صحبت کردن در موردش رو نمی‌دن
آخه اصلا عجیبه... فکر نمی کنی سرقت بوده و درموردش شایعه سازی شده؟؟؟
البته اگه خانوم بی حجاب بوده باشه که می شه :D
من ترجیح می دم شایعه باشه چون اگه راست باشه باید فاتحه ی اخلاق تو جامعه مونو بخونیم :( :(

majidhe

عضو
من هنوزم انگیزه این اراذل برای ورود به حریم شخصی این افراد نامعلومه آخه مگه میشه

masisabz

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هنوزم انگیزه این اراذل برای ورود به حریم شخصی این افراد نامعلومه آخه مگه میشه

خوب این نکته کلیدیشه!!!!!!!!!

کافی بعضی از مسائلو کنار هم بزاری، میبینی که چقدر حساب شده هستش!!!!!!!!!!!!!!

Candyman

کاربر فعال
به گزارش واحد مرکزی خبر، سرپرست اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت : چهارشنبه گذشته چند خانواده‌ در یکی از باغ های اطراف اصفهان میهمانی برگزار کرده بودند که عده ای از اراذل و اوباش این منطقه با اطلاع از این میهمانی و با همدستی دوستان خود ضمن ورود به داخل باغ ، زنان و دختران این میهمانی را مورد اذیت و آزار جنسی قرار دادند .
مصطفی صادقیان گفت : تاکنون 5 نفر از این خلافکاران بازداشت شده اند و تحقیق برای بازداشت همدستان آنان ادامه دارد .
بر اساس شنیده ها خلافکاران این حادثه تلخ بیش از20 نفر از اراذل و اوباش سابقه دار بوده اند که 2 نفر از آنان با کمک مردم محل و 3 نفر دیگر نیز با تلاش ماموران انتظامی بازداشت شده اند .
خلاصه شده از
http://jamejamonline.ir/newstext.aspx?newsnum=100845672969

تازه کجاشو دیدی.............

JavadMessi

مدیر بازنشسته

مهمترین دلیلش همون مست بودنشون بوده.بازهم دلیل داشته اما هر دلیلی باشه نمیتونه این عمل وحشیانه و غیرانسانی اونارو توجیه کنه

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
خاک تو سرشون حالا میان اعدام کنن اعتراض هم میکنن و دم از حقوق بشر میزنن اگه بشر بودن من حرفی نداشتم اینا بشر نیستن که یه مشت حیوون هستن که باید سازمان محیط زیست ازشون حمایت کنه شایدم از اون بدتر

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی یک نکته ....

!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

m sadeq

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینا همه بدبختیه که این اتفاقا میافته
ما ادعای امنیتمون بالاست اما نتونستیم کنترل داشته باشیم
اما اطمینان دارم که همشونو میگیرن و به سزاس لعمال خودشون میرسن

shahab-e.din

عضو جدید
آقای محترم خودت فهمیدی چی گفتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم خودت هم اگر یک زن رو ببینی که جلوت میرقصه فکر کنی طرف ..... به به این هم مملکتی که میخواهیم بدیمش دست امام زمان .... گل و بلبل از همه جاش سرازیر شده
طرز فکرت مال 5000 سال قبل از دوره کرتاسه هست بابا !!!!
دیگه خوب شد از الان فهمیدیم دیگه هر کی داست مبرقصید برم سراغش چون داره میرقصه پس شوهرش غیرت نداره .... به کسی چه ربطی داره شوهرش غیرت داره یا نه اصلا شوهر داره یا نه ؟
تا این طرز تفکر ها (البته اگه بشه اسمش رو تفکر گذاشت ) وجود داره ایران همینه که هست
من سر حرفم هستم کسی که خودشو در مصرض گناه قرار میده هرچی سرش میاد حقشه
تو نمی تونی به فردی که مریضه یا بیماره بگی که جلوی خودتو بگیر و این کار رو نکن
با این وضعیت ازدواج تو مملکتمون از این قضایا زیاد می بینیم
تو به خودت نگاه نکن
هنوز جوونی
خیلی کار داری تا بفهمی که یه آدمی که آخر خطه چه شکلیه
طبق حرف تو از فردا اعلام کنیم همه لخت بیان بیرون و هیچ احدی هم حق نداره نگاه چپ بکنه
میشه؟
زود نرو سراغ عقاید
مثلا می خوای بگی خیلی روشن فکری و جدید و نو فکر میکنی و نگاه به مسائل پیشرفتست
برید خودتونو درست کنید
که راجع به اظهار نظر یه نفر اینجوری گارد گیری می کنید.

shahab-e.din

عضو جدید
آقای محترم خودت فهمیدی چی گفتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم خودت هم اگر یک زن رو ببینی که جلوت میرقصه فکر کنی طرف ..... به به این هم مملکتی که میخواهیم بدیمش دست امام زمان .... گل و بلبل از همه جاش سرازیر شده
طرز فکرت مال 5000 سال قبل از دوره کرتاسه هست بابا !!!!
دیگه خوب شد از الان فهمیدیم دیگه هر کی داست مبرقصید برم سراغش چون داره میرقصه پس شوهرش غیرت نداره .... به کسی چه ربطی داره شوهرش غیرت داره یا نه اصلا شوهر داره یا نه ؟
تا این طرز تفکر ها (البته اگه بشه اسمش رو تفکر گذاشت ) وجود داره ایران همینه که هست

من سر حرفم هستم کسی که خودشو در مصرض گناه قرار میده هرچی سرش میاد حقشه
تو نمی تونی به فردی که مریضه یا بیماره بگی که جلوی خودتو بگیر و این کار رو نکن
با این وضعیت ازدواج تو مملکتمون از این قضایا زیاد می بینیم
تو به خودت نگاه نکن
هنوز جوونی
خیلی کار داری تا بفهمی که یه آدمی که آخر خطه چه شکلیه
طبق حرف تو از فردا اعلام کنیم همه لخت بیان بیرون و هیچ احدی هم حق نداره نگاه چپ بکنه
میشه؟
زود نرو سراغ عقاید
مثلا می خوای بگی خیلی روشن فکری و جدید و نو فکر میکنی و نگاه به مسائل پیشرفتست
برید خودتونو درست کنید
که راجع به اظهار نظر یه نفر اینجوری گارد گیری می کنید.
ز جمله مطالبى که امام هشتم در جواب محمد بن سنان فرمود این است: «نگاه کردن به موى زنان شوهردار و غیر آنها حرام است چون باعث تحریک(شهوت) مردان و کشیده شدن به فساد و وارد شدن به چیزى مى شود که براى او حلال و زیبا نیست و همین طور نگاه کردن به چیزهایى که مانند مو مى باشد حرام است.»(23)

shahab-e.din

عضو جدید
ز جمله مطالبى که امام هشتم در جواب محمد بن سنان فرمود این است: «نگاه کردن به موى زنان شوهردار و غیر آنها حرام است چون باعث تحریک(شهوت) مردان و کشیده شدن به فساد و وارد شدن به چیزى مى شود که براى او حلال و زیبا نیست و همین طور نگاه کردن به چیزهایى که مانند مو مى باشد حرام است.»(23)
حالا اگه فکر می کنی از ائمه بیشتر حالیته و این تفکرات اماما مال دوران کرتاسه هست بسم الله
ببینیم شما چی میگی؟
امیدوارم بتونی با همین تزای آبدوغ خیاری جامعه رو نجات بدی

JavadMessi

مدیر بازنشسته
حالا اگه فکر می کنی از ائمه بیشتر حالیته و این تفکرات اماما مال دوران کرتاسه هست بسم الله
ببینیم شما چی میگی؟
امیدوارم بتونی با همین تزای آبدوغ خیاری جامعه رو نجات بدی
شهاب جون یه بار دیگه هم عرض کردم ببخشید دوباره میگم
1-اونا ارمنی بودند
2-ارمنی هم نبودند فرقی نمی کرد چون درون باغ بودند
3-اون متجاوزان وحشی مست بوده اند
تنها یک دلیل میمونه اونم برای جذب شدن اون وحشیها به طرف باغ باشه اونم به دلیل سروصدا بوده که اصلا دلیلی برای اون عمل وحشیانه نیست در واقع اگر تمام دنیا هم دلیل شوند این عمل فجیع توجیه نمیشه
میدونم که منظورت رابطه علت و معلولی برای افعال جامعه بود.

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
1-اونا ارمنی بودند
تنها یک دلیل میمونه اونم برای جذب شدن اون وحشیها به طرف باغ باشه اونم به دلیل سروصدا بوده که اصلا دلیلی برای اون عمل وحشیانه نیست در واقع اگر تمام دنیا هم دلیل شوند این عمل فجیع توجیه نمیشه
قربون آدم چیزفهم

shahab-e.din

عضو جدید
1-اونا ارمنی بودند
من از حرف شما ناراحت نشدم
از جناب 3d art ناراحت شدم
نه فقط اینجا بلکه تو بحث ولی فقیه هم با دلایل به عقل خودش مستدل صحبت می کرد و اصلا رعایت ادب و احترام به نظرات دیگران رو نداره